![]() |
Cytuj:
|
Koniec easy mode dla sorców.
Tak , gram sorcem. :) |
Cytuj:
|
Cytuj:
i jestem ciekawe czy sobie zaraz po updacie poexpie jescze na guardach... |
Kolejki :/
Użytkowników czytających ten temat: 150 (zarejestrowanych: 44, gości: 106)
Juz widac jake sie jutro zrobia kolejki to dopiero forum a w grze co to bedzie ?? :/ |
Cytuj:
|
update
ten update to ... zal ... mozei polepszyli hity dla kiny i pala ... ale co z tego ? jak bron od lev .. runy odebrane ...
i jak mam pala .. to zamiast gfb mam teraz z boltow na luk i brust arrowy przeskakiwac ?.. to kr*wa jakies kpiny sa ... |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
to tak wlasciwie .. na chu* mi ten mlev .. poza tym ze leczyc sie wiecej bede ? po co dla pala 15 mlev .. jak z sd walic bedzie moze tyle co teraz jakis 8 lev z 15 mlev ... no ku*rwa pojebalo ich -.-
|
@korens
to ty kupujesz bolty? o.O to sie NIEOPLACA!!! |
Cytuj:
|
bolty .. sie nie oplaca ? .... ja na sowim 47 lev z 84 (teraz dochodzi 87 :P ) na guardach na okolo 100 boltow 3-4 k expa Oo i jakos zawsze mi sie oplacalo chyba ze ktos loota zajebie -.-
a arrows w tombach tylko bo zal boltow ;] |
Cytuj:
|
Zalezy na czym expisz i jaki jest loot 3gp sztuka w jakim miescie siedzisz?
Cytuj:
|
Tak naprawde to nikt nie wiem czy az tak tragicznie bendzie z sorcami.
Widzal ktos te NAJSWIEZSZE filmiki z hitow sorca??( chodzi mi o %entowe zwiekszanie/zmniejszanie hitow) A po drugie jezeli np. pall bendzie walil z tych boltow gwiazdek czy czego tam jeszcze to nie bedzie tak zle dla ofiary bo kazdy shoter pall bendzie walil w innej chwili sorkowie salwa na 3,2,1,..... tudziez NG Juz nie placzcie i nie spamujcie. To tylko niecale 24h. Potem jezeli wam cos sie nie spodoba mozecie jebnac sie na line. Ja i tak bende gral tym kim najbardziej lubie czyli sorkiem bez odbioru @sry za ort. nie chce mi sie poprawiac |
Cytuj:
kazo, ja od 17 lvla na guardach sobie jade, i dobry exp razem z dobrym lootem Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:38. |