Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Mainland (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=22)
-   -   Tripida retired. (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=136686)

Czuko 16-08-2007 16:56

Ja jestem nastepny --- Dadriane Hunter

Seiya 17-08-2007 13:17

Omg sorckowie cwaniaczyli przez ładnych kilka lat byli ponad 4 razy silniejsi niż knighci, a teraz że stali się tylko 2 razy silniejsi to już foch i uciekają

Tomaszop 17-08-2007 23:13

Bezsens

Ja uważam ,że ten uptade był najgorszy. Paladyn jest teraz najlepszy.
Expi prawie za darmo, wcale sie nie dziwie ,że tak wiele postaci magicznych
odchodzi. Tibia z roku na rok staje się coraz łatwiejsza.
Moze zrobili ten uptade bo MDW za szybko expił :P ?.

Ujo 17-08-2007 23:52

U mnie większośc sorkow i druiduw już niegra a przerzuciły sie na palka i knighta 103 ms expoący masowo na demonach przeszedł na na knighta i od tamtej pory nie gra soccerem ja w ten syf już nie gram tibia tu zuo wyjątkiem jest ots

Sir Emilio 18-08-2007 00:14

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Derius (Post 1537660)
@Kapustka_1991
Tak samo mysle... Cipsoft tylko chce zarabiac :p Kase Kase :p

Na azurze Urbexx zaczol expic i bendzie nastempny 200 LvL !! :p

Tu nie ma nad czym myslec. CIP jak kazda firma jako glowny cel stawia sobie zarabianie kasy (pacc) a nie to czy ktos gra czy nie. Jaka roznica czy pacc kupi 300 lvl, 100 czy 10? Pieniadze plyna tak samo.

Roy Dam 18-08-2007 16:59

Dla zaciekawionych Tripida wbił wczoraj ponad 2 mln expa:p dokładnie to :2,598,926 B)

Kogutt 19-08-2007 15:42

Buahahahahah. Żałosne te wasze Tripidy i MDW. Śmieszą mnie takie posty: "super ms power gamer retired!!111oneone!! nie gra!! robi pallka!! ale apdejt sax!" Ogarnijcie się do cholery. Nikt ich nie zmusi do gry. Są noobami to odchodzą. Nikt im nie kazał maga robić. Może wreszcie oderwą sie od tej Tibii i pójdą się czymś normalniejszym zająć. Chyba, że nie widzą sensu życia poza Tibią.

PS
Jestem sorcem -.-

PS 2
Ostro mnie wnerwia, jak sie każdy podnieca: o cholera MDW wbił lvl! A Seromontis padł! Cachero miał hacka! Polak jest najlepszy w TIBIE!!! Najwięcej przy tym ślęczy i ma najwyższy lvl!!! jejejeje

Cygan Slejter 20-09-2007 23:10

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Seiya (Post 1607615)
Omg sorckowie cwaniaczyli przez ładnych kilka lat byli ponad 4 razy silniejsi niż knighci, a teraz że stali się tylko 2 razy silniejsi to już foch i uciekają

ale żeś dowalił:D:D:D

ile grasz w tibie?
bo po twoim poście mysle ze 1,5 roku :)

JokeY 25-12-2007 22:40

Kazdy sorc/drut teraz wracają ... Hail Update ;D

AdiZgOlek 27-12-2007 22:43

CRY ME A RIVER

Kogo to obchodzi... TEMAT DO KASACJI

btw...Co do komentu Cachera....On pieprzy że o jezu pal se kupi power bełta za 6 gp i jest super extra gites fajowsko a on to i tamto....
A przed upem co ? Wteyd jakie drogie byly power bolty, więc teraz się palowi coś należy za wieczne waste na amunicje...Albo ze sork nie moze wziac na jego lvlu FE na hita z visa a najt na jego lvlu z melee moze...Popatrzcie....Cachero ciagle expil to przy expie szedl mu mllv, i vis pali tylko 20 many, a najt ? By wziąć FE z melee na hita musi ostro trenowac z 2-3 miechy non-stop po 5+ h dziennie by miec te skile stylu 85~(zaczynając oczywiście od skili 10/10) i z potężnej broni wziąć FE na hita...Rozumiem jeszcze gdyby vis palił 100 many jak przed upem 7.6. wtedy mozna by było mieć jakieś tam pretensje...Pozatym ja bym się tylko cieszył jakby mi utrudnili grę moją profesją, bo wtedy z gry jest większa przyjemność

AdiZgOlek 27-12-2007 23:06

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Roy Dam (Post 1609800)
Dla zaciekawionych Tripida wbił wczoraj ponad 2 mln expa:p dokładnie to :2,598,926 B)

Jak Ciebie to tak cieszy to idź sobie zwal konia...bez obrazy

Ballor Lurt 28-12-2007 10:33

Dla mnie ludzie, którzy robią retired dlatego, że update ich "udupił" są straceni. Bo skoro nie potrafią sobie poradzić z uniedogodnieniami w grze, to co będzie w rl life? Jak tylko np. z braku pieniędzy w kasie pracodawcy nie dostanie premii to co, od razu odchodzi z pracy?!

Cygan Slejter 28-12-2007 11:35

@up
no bez przesady :P nie porownuj zycia rl do tibi

Niqt 28-12-2007 12:55

Mi to generlania lotto ,a do tego to jest brazol :D

Ballor Lurt 28-12-2007 13:08

Cygan, interesuję się psychologią i wiem coś o tym :) Nasz charakter przenosi się we wszystkie dziedziny naszego życia. Od jedzenia, poprzez granie w Tibię, aż do podejmowania ważnych decyzji.

Argen 28-12-2007 13:57

@up

Za przeproszeniem gówno wiesz, to że charakter człowieka wpływa na wszystkie jego działania, nie znaczy że każdy człowiek traktuje tibię jako coś poważnego.

Gościu (nie wnikam czy jeden..) poprostu traktował tibię jako jakąś tam rozrywke, a gdy jego postać dostała w plecy, przestało mu się chcieć grać.
Jeśli twoją reakcją na np. bark premii było by zwolnienie się z pracy, to gratuluję.
Naprawde, nie dla każdego tibia to 'rzycie', po prostu rozrywka.

P.S.: A jeśli ktoś rsa nabije, to na rl jest pewnie seryjnym mordercą co?

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:44.