![]() |
Cytuj:
|
Cytuj:
mi nawet tego brakuje... kiedy uciekalem z kumplem przed wizzem jak wpadl do carlin a pozniej do veno albo jak sie kiedys z baxterem logli w ankh to jak ja z ponurym na hyrdach bylismy wpadli i zaczeli nas klepac :D poprostu az za tymi emocjami tęsknie :D .. aktualnie nie wiem jaka jest sytuacjia na nebuli... chyba wroce do gry.. dawno sie nie logowalem :P |
Cytuj:
Ano, czasy ze szwedami to bylo cos :P Pamietam jak mnie Sqeensy na tombie dojechal, b robe i boh spadlo :D Teraz tibia nie ma tego klimatu co kiedyś. Btw. jaki miales nick? |
Cytuj:
A szczycić sie hack/bot/ping, żałosne. |
Cytuj:
|
hahahahahahahhhhhhahhahaaahah nie noo to bylo doobre ::D:D:D
2xUp i odpowiedz @UP hhahahahhahahaha rozjechales mnie tym tekstem D:D::DD:D:D: leze hahahaha |
Cytuj:
|
Żadnego psychola;p To prawda duza role w Vision odgrywaja nooby, ale myslec tez potrafia. W koncu to duski mogly pierwsi zapuscic spy do vision, kiedy sytuacja na Furorze sie wyrownywala. Vision szykowalo sie do tej akcji dlugo....
|
Aktualna sytuacja na nebuli ma się trochę do..... Ordo po przegranej wojnie pekowało po noach [moja akcja z Shargasem ;*, uciekłem mu mając 46 lv xD(tak btw. Hack ;/)]
Pamiętam stare czasy.... Siedzimi sobie z kuzynami na GS'ie (blood herb), nagle przybiega poxar i mówi do kuzyna z rs'em hunted... My wszyscy oO, wpada Avara, Sqeensy i Wizz... bach all leżemy :PP Ach pamiętam jeszcze jak ubiłem Baxter'a na 17 lvu, to było coś xD (wtedy miał nick Snorgreger) :PPP |
Cytuj:
omg... kiedy to było ? :> heeh rispekt ! :P haa ziąą nie ma to jak dostac z poxa od wizza przed dp i z redem sxhowac sie do dp :D:D: MISS YA SWE!! :D:D pozdro. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:57. |