Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Filmy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=30)
-   -   7 Lipca [Vision Mass Logg] (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=138230)

Speed Wojtek 10-07-2007 01:53

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Karbid (Post 1540199)
Jaka gildia nie używa bota na wojnie?
Jaka gildia nie pinguje na wojnie?
Jaka gildia nie hacknuje na wojnie?
^.-
Ale tak czy siak postawa Pasterza i paru innych mnie rozjebała

Lolex Family, Lolex Family, Lolex Family .... mnie tez :)

D Vampire Hunter 10-07-2007 13:43

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Xerden (Post 1540184)
Taaak... początki nebuli, to były czasy :) Tak sie składa ze brałęm udział w wojnie po stronie Rebirth. No moze sie nie zgodze ze phy odeszlo w milczeniu bo po wojnie pkowali po nocach:D Szczególnie Gauwartt i Avara
Gdzie tibia straciła swoj dawny klimat :(

mi nawet tego brakuje... kiedy uciekalem z kumplem przed wizzem jak wpadl do carlin a pozniej do veno albo jak sie kiedys z baxterem logli w ankh to jak ja z ponurym na hyrdach bylismy wpadli i zaczeli nas klepac :D poprostu az za tymi emocjami tęsknie :D .. aktualnie nie wiem jaka jest sytuacjia na nebuli... chyba wroce do gry.. dawno sie nie logowalem :P

Xerden 10-07-2007 14:44

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez D Vampire Hunter (Post 1541201)
mi nawet tego brakuje... kiedy uciekalem z kumplem przed wizzem jak wpadl do carlin a pozniej do veno albo jak sie kiedys z baxterem logli w ankh to jak ja z ponurym na hyrdach bylismy wpadli i zaczeli nas klepac :D poprostu az za tymi emocjami tęsknie :D .. aktualnie nie wiem jaka jest sytuacjia na nebuli... chyba wroce do gry.. dawno sie nie logowalem :P

Na nebuli teraz nie ma sensu grac :( Same PA, nie wiem czy istnieje gorszy server. 80% h lvli ma hunta u VU
Ano, czasy ze szwedami to bylo cos :P Pamietam jak mnie Sqeensy na tombie dojechal, b robe i boh spadlo :D Teraz tibia nie ma tego klimatu co kiedyś.
Btw. jaki miales nick?

Ka$z3r 10-07-2007 17:15

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez maisco (Post 1536860)
to jest właśnie to Vision jest jak dla mnie najlepszą gildią która w tych czasach istnieje w tibii... bardzo dobre zgranie współpraca jakich mało ;p
btw.

mój najlepszy filmik który widziałem :)

Palców rąk i nóg mi nie starczy żeby zliczyć gildie które są ponad Vision.

A szczycić sie hack/bot/ping, żałosne.

strom 10-07-2007 17:24

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ka$z3r (Post 1541738)
Palców rąk i nóg mi nie starczy żeby zliczyć gildie które są ponad Vision.

A szczycić sie hack/bot/ping, żałosne.

Dużo sie nożem w takim razie bawisz

D Vampire Hunter 10-07-2007 17:27

hahahahahahahhhhhhahhahaaahah nie noo to bylo doobre ::D:D:D
2xUp
i odpowiedz
@UP

hhahahahhahahaha rozjechales mnie tym tekstem D:D::DD:D:D: leze hahahaha

Ka$z3r 10-07-2007 17:37

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez strom (Post 1541761)
Dużo sie nożem w takim razie bawisz

Wypowiedz psychola? Prawda jest taka, że Vision nie jest wielkie,boskie bla-bla poprostu macie duuużo szcześcia i tą wasze armie nabow :<

strom 10-07-2007 19:27

Żadnego psychola;p To prawda duza role w Vision odgrywaja nooby, ale myslec tez potrafia. W koncu to duski mogly pierwsi zapuscic spy do vision, kiedy sytuacja na Furorze sie wyrownywala. Vision szykowalo sie do tej akcji dlugo....

Kornelotia 10-07-2007 20:10

Aktualna sytuacja na nebuli ma się trochę do..... Ordo po przegranej wojnie pekowało po noach [moja akcja z Shargasem ;*, uciekłem mu mając 46 lv xD(tak btw. Hack ;/)]

Pamiętam stare czasy.... Siedzimi sobie z kuzynami na GS'ie (blood herb), nagle przybiega poxar i mówi do kuzyna z rs'em hunted... My wszyscy oO, wpada Avara, Sqeensy i Wizz... bach all leżemy :PP

Ach pamiętam jeszcze jak ubiłem Baxter'a na 17 lvu, to było coś xD (wtedy miał nick Snorgreger) :PPP

D Vampire Hunter 10-07-2007 20:41

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kornelotia (Post 1542132)
Ach pamiętam jeszcze jak ubiłem Baxter'a na 17 lvu, to było coś xD (wtedy miał nick Snorgreger) :PPP

omg... kiedy to było ? :> heeh rispekt ! :P
haa ziąą nie ma to jak dostac z poxa od wizza przed dp i z redem sxhowac sie do dp :D:D:
MISS YA SWE!! :D:D

pozdro.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:57.