Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Atimcia
(Post 1558836)
zwraca:)
a raporty ułatwiają sprawę:)
|
Notabene to może mi ktoś uświadomić, w jakiż to sposób ona objęła posadę moderatora? Zabawiłem się w Rutkowskiego i chciałem przejrzeć posty usera, o dziwo tylko 2 strony wyników (!), z czego razem naliczyłem 35 postów. Jakaś połowa z tego w jednym wątku (zdjęcia z jakiegoś serwera w Tibii), ostatnie w temacie o RL fotkach userów. Pomaganie innym na forum w widoczny dla każdego sposób, pisanie wspomagaczy (artykuły, poradniki), inne - żaden wkład w cokolwiek. A okazuje się, że dostaje Filmy (chyba najpopularniejszy dział zaraz po Zdjęciach), Poradniki (mniejszy tłok, chociaż może ktoś tu będzie częściej do propozycji zaglądał), Niusy, Konkursy, Sondy (j/w, nie wiem czy tutaj jest potrzebny ktokolwiek, są przecież admini), na resztę przymknę oko. Byłem przekonany, że tutaj moda dostaje się za zasługi, nienaganny styl pisania, aktywność... Coś mi się zdaje, że tutaj to wygrały znajomości albo pospolite ślizganie się językiem po czyjejś dupie (dupach) przez długi okres czasu. W mojej ocenie słusznym wyborem było posadzenie na stołku Thora, on się przynajmniej tutaj czymś wyrózniał i widać, że ma zapał do roboty i nie da ciała.
Sprawa super moderatorów - lepsze określenie moim zdaniem to "Moderator Globalny".
Cytuj:
Tez mam to w planach
Tylko przez wybuchowy temperament mam 7 pkt karnych to male szanse.
|
Nie kompromituj się po raz n-ty, całe szczęście, że do kolejnego bana Ci niewiele brakuje.
|