![]() |
Cytuj:
|
@Alerix
Bo sie nie dalam zabic Twojemu teamowi i od razu wielka obraza ; ( Hihihihihi pozdrowienia od Maciusia |
Karolinko kochana:*
Tego posta napisalem dlugo przed tym jak "nie chcialas sie dac nam zabic", wiec juz mi nie wkrecaj :\ btw jak tam w budzie?;] |
Healek:
Sep 15 2007, 19:45:25 CEST Killed at Level 192 by Despi and by Jodokus Gz Selenas Finest :] Czekamy na następne ;d |
ostatnie fragi:
saxors blademort kyos lovah major westwood healek postujcie troche, robaki sie juz tu zalęgły |
Cytuj:
|
=D wogole cos cicho na tym forum
|
Btw. Dlaczego Blademort zginal?
@Szkoti Lolek 12:45 Scotty Dermyn [63]: Tak wogole to jeszcze sorry za te wszystkie najazdy pojazdy itp :( 13:11 Scotty Dermyn [63]: na gourze rurze na dole fiolki ... WYBACZAM |
czyzby sie szykowal jakis nowy tibijski romans:>??
|
Cytuj:
|
Macavelli nie ma rl i siedzi o 4 na kompie !1!21@!@1!ONEONE!1!!
|
Cytuj:
|
|
wow ale fajne zdjecie!!!!11 gdzie je znalazles?? na www.debilizm/zal.pl?
|
Cytuj:
|
|
gimli conqueror, tris'knight, david szczoteq OWNED. jeszcze troche i na selenie bedzie gralo po 200 osób, bo wiekszosc bedzie bala sie wyjsc z depo - bynajmniej nie jest nudno
|
Cytuj:
|
LOL Ja juz sie gubie w tym wszystkim.. Oni sa na czarnej liscie, czy to taka wolna amerykanka i uwalacie kazdego kto jest akurat online i np expi? Wydaje mi sie, ze paru osobom sie nudzi i postanowili utrudniac zycie innym. Ale ja sie nie dam, bo jestem zbyt inteligentny i przestalem grac w tibie <HAHAHA>
To chyba przez update, bo wiekszosc tych strasznych pk to msy.. Nie dawno uslyszalem zajebisty tekst, w ktorym koles mowil, ze jak tak dalej bedzie to maja zmienic selene na non pvp. Ale sie usmialem z niego i jego glupoty.. Z racji tego ze juz nie gram JESTEM ZA ! |
Nie przesadzasz z tą inteligencją ? -,-
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:09. |