![]() |
Cytuj:
|
@Miniek
miales wtedy bota gnoju! cziterze ! hakerze! |
@Bezok
Bot zecz nabyta, wiele osob mialo @Miniek zapomniales o gath vaun'ie ktory dzielnie wychodzil z pz prawie codziennie z Rebaw zeby walczyc, a dobrze im to szlo ;] @topic Massior, przepraszam ale twierdze ze go**o wiesz bo wklejasz jakies screeny z Royal Demoniciem... ja tez moge bande ludzi zawolac i screen shota sklepac ;p Ale wtedy do niczego nie doszlo jak stali w grupie, i to nie on dowodzil tylko asuex/jurand albo aureliuss :) Royal Demonic nigdy nie dowodzil, on tylko chara dal dla nemtora? czy tam nevara... wszystko jedno :P A jezeli dowodzil to albo do akcji nie dochodzilo albo by dostali :D Ale tego akurat se nie przypominam... RD sklepal jaero solo? 1 raz slysze... chyba nie ta bajka :] ;] |
askara tak mielismy jako 3nd 100 lvl, iridia - massior malo wiesz:( Bezok - sam bota uzywales.
|
Lynx Cyrus :)
Badz tez Jurand Wyrocznia Moze Evuller ale to troche przesada :S |
http://i14.tinypic.com/5xiee77.jpg
Legenda :) - Szkoda ze tylko legenda ;[ Tibia po update = jedno wielkie gowno !!! SUX knight i pall maja lepiej to juz kozacza !! Ciekawe czy by grali na poprzednich updatach :/ zal mi ludzi !! Kiedys to bylo cos zbloczyc demona na 52 lvl a teraz to ... Eh to juz nie jest tibia... |
Cytuj:
|
Bez wątpienia Royal Demonic:)
|
Everanor, no doubt
|
Cytuj:
Popieram (Everanor - legenda "nowej" Iridii) , dodaje jeszcze moim zdaniem najwieksza legende "starej" iridii.... Odin Darkdeath... |
moj vite to Sir Bandi jest na kazdym battle a ma 16 lvl
na screenach z wojny stoi kolo innych 100 polkow XD |
Royal demonic :)
|
Dla mnie legenda na irdii sa "Kajtki z Venta" xD
Pzdro! Diabel\ |
@up.
Proste. Na forum coraz czesciej, moze bys wpadl na Venta kiedy ?;> //Metek. |
Hmm, niedziela moze?;
|
Jak nigdzie nie wyrusze, to spoko.
//Metek. |
[CHAR]Kashirus Da'Roc[/CHAR] to jest ktos najleoszy na iridi a i jeszcze [CHAR]Mewtu[/CHAR] hehe
|
nie bo ja jestem najleprzyyyyyy
|
hiddarn ftw _/
|
glosowalem na jurka wyrocznie
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:39. |