![]() |
Dobre! Musieliscie sie napracowac nad nowymi grafikami. Big GZZZ dla Speed'a i Thor'a. Czekam na next part.
P.S. Head shot w 26 kadrze wymiata :p |
Tylko jedno mam do powiedzenia...ZAJEBISTE !! :D 9/10 Bo Protossi mają takie dziwne ryje :P.
|
@sir speed : Dark templary walczą z high templarami. Dark templary są uważani przez high templarow jako heretyków.
|
W normalnym multi playerze to nierobi roznicy... a w moim faku sie lubia.
|
9/10
Jestem pod wrażeniem, te bazy, czołgi, outy... tylko jeszcze fabuła mało rozwinięta. |
bardzo mi sie podoba ten fake, bardzo dobry pomysł z nim :D:cup:
|
Spoko 10/10
Tylko na cholerę w Prologu w tych bazach mięli kratki żeby mogli uciekać?8o @Down looooooool ale chodzi mi o kratkę w podłodze @Sir Speed Aha rozumiem wychodek 8o |
Cytuj:
Pomyśl...tą bazę zergowie przejęli od terran(ludzi)...budując ludzką fortece trzeba pomyśleć o powietrzu...więc wentylacja jest niezbędna... _ @Fake 3 słowa... Cud,miód,orzeszki Tak można określić ten fake ;] |
Wież mi nie chcieliby by tamtędy uciekać bo tam szczali xD... Nest part natchodzi po tym fake szykuje sie do kolejnego projektu xP
|
Next part plx :)
|
Bardzo fajne grafika zaczerpista i co du wiecej chciec ^^
|
Ok, jak juz napisalem na gg, fake mi sie podoba(osobiscie nielubie fake'ow w przyszlosci czy terazniejszosci, ale ten mi sie spodobal), dlaczego? Niesamowite grafiki, outy, to jest w tym najlepsze.
Co do ucieczki, ja bym nieuciekal kanalem do ktorego sikam, no moze gdybym byl Skazany na smierc.(nieukrywam, moze latwiej by mieli tym wlasnie kanalem) |
Gratuluję świetnego fake'a! :) Widać, że naprawde się nad grafiką napracowałeś. Budynki bardzo dopracowane. Dużym plusem jest ciekawa fabuła, wreszcie fake nie będący rpg świata D&D (chociaż za nimi przepadam, jednak co za dużo to nie zdrowo).
Pozdrawiam i czekam na więcej fake'ów! :D |
Cytuj:
PS. Speed, przemyśl to, co pisałem na pw. |
Hmm... 9,99/10 ;] czemu?
MORE PLX :D + Starcraft + Jak ci się chciało robić te budynki o0 + FABUŁA!!! :S:S:S TO czego nie lubię :] - Następna część pewnie wyjdzie razem z premierą Starcrafta 2 :< |
heh ja chce next part :D 10/10
|
No nareszcie fajny fake ale kiedy zrobisz next-part.
Logo tego fake zostało zrobione z fragmentu tła Ogame, na jakim uni grasz? |
bardzo ciekawe , czekam na kontunuację...
+ za starcrafta. :) |
Aj łant niiu part!!!
no ładnie ładnie graficzka wporzo :P dużo pracy musielisice włożyć 9/10 Hmmm albo inaczej It's Fucking 9 ^.^ |
nawet niezłe wbijać http://s1.gladiatus.onet.pl/game/c.php?uid=61809;):)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:53. |