Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Azura (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=200)
-   -   Wojna. Punishers vs Wanted (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=142495)

Cienki-Bolek 22-08-2007 17:51

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez wr00n (Post 1614754)

Pps: Ile w ogole jeszcze osob z lubania gra w tibie?

Wron szkoda gadać piłeś z nami wszystkimi jak równy z równym (Lubań team) a teraz mówisz jakimś swoim pionkom o jakimś sharingu czy coś to jest poniżej krytyki...

Odp na twoje pytanie : Z Lubania gra bardzo dużo osób już nie zliczę wszyscy trzymamy się razem i na tym polega nasza siła widać niektórzy odstają....B)

Hail Lubań Team_/B)
Temat Sirkiks'a zakończony.

wr00n 22-08-2007 18:44

Po 1 nie powiedzialem tego teraz tylko duzo wczesniej jak kiks byl ponizej 100.
Po 2 nie pionkom a kolegom.

Garamm 22-08-2007 20:27

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Cienki-Bolek (Post 1616983)
Wron szkoda gadać piłeś z nami wszystkimi jak równy z równym (Lubań team) a teraz mówisz jakimś swoim pionkom o jakimś sharingu czy coś to jest poniżej krytyki...

Odp na twoje pytanie : Z Lubania gra bardzo dużo osób już nie zliczę wszyscy trzymamy się razem i na tym polega nasza siła widać niektórzy odstają....B)

Hail Lubań Team_/B)
Temat Sirkiks'a zakończony.

nazywasz mnie jakims pionkiem,co masz na mysli,nie gram w tibie,a ty mnie nazywasz pionkiem,znasz mnie wogole koles?,przyjedz do wilkas to ci ten pionek zrobi mata na glowie dzieciaku,jebany szczeniak nazywa mnie pionkiem bo nie ma jakiegos levela w grze,a kim ty jestes,krolowka,idz lizac dupe h-levelom i walic konicha na widok wylotowanego mpa...

zeby nie bylo ze robie off topa,azura gnije,tyle wam powiem,czy wladze maja polacy na serverach czy swe,takei samo pa,chodz przynajmniej swe nie peuje rodakow,a tu,a wanted nie ma pojecia co to jest solidarnosc narodowa,wystarczy porownac 2 servery,Xerena(Swe)-Azura,jest ruznica i to duza.

Mrok 22-08-2007 21:59

Skonczcie z tym Lubaniem,żebyście choc raz byli tam to nie pisaliscie by o wiosce dechami zabitą.

wr00n 22-08-2007 22:59

"Skonczcie z tym Lubaniem,żebyście choc raz byli tam to nie pisaliscie by o wiosce dechami zabitą."

Ty to za to chyba jestes kurwa z buszu bo nawet nie potrafisz sie poprawnie wyslowic.

tajemniczy111 23-08-2007 00:00

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Mrok (Post 1617457)
Skonczcie z tym Lubaniem,żebyście choc raz byli tam to nie pisaliscie by o wiosce dechami zabitą.

To dobrze, ze chociaz mamy internet :( bo co ja bym zrobil bez tibi :(

jed 23-08-2007 07:31

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Garamm (Post 1610439)
Nie gram juz od dawna na azurze,moge wam cos powiedziec o Sirkiks,nie znam ich z rl(z tibi tak) ale moj dobry kolega ktorego znam osobiscie od urodzenia dobrze ich zna bo uczyl sie w ogulniaku z jednym z ownerow w miescie Luban(dolny-slask)kolega tam sie uczyl i mieszkal u ojca,ale wracajac do sirkiksow,sirkiks-2 ownerow,Lukasz(kiko)i Radek(h2o),radek wczesniej gral dwoma innymi charami ktore stworzyl kiko,bylo to postacie o nickach-Kikowiec i Sir Kiks,ta pierwsza zostala spzredana jakiemus gowniarzowi,keidy Lukasz stworzyl sirkiksa,darek w tym czasie gral postacia Sir Kiks,wszystko sie zmienilo po haku Sir Kiksa,i stracie dosc wielu pkt.doswiadczenia:Dz 79-na 50+ cos takiego,potem razem z kikiem darek zaczol sharowac sirkiksa

To dla tych co nie iwedza nic o ownerach sirkiksa.(przynajmniej wiecie juz jak sie nazywaja):p

pozdrawiam_/

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Garamm (Post 1611451)
Ale z Ciebie kretyn siera,co za ruznica czy wanted czy swe przy wladzy,ten i ten PA,dopuki,doputy beda grali i beda przy wladzy tacy gracze jak drazharm,urbexx,minavand,falzer,patanou,marjola,ma rshall i wielu innych smieci znanych ze swoich umiejetnosci zdejmowania stuffu z niewinnych graczy Azury,niektorzy z wanted(nieliczni)starzy graczy to naprawde osoby na poziomie nie praktykujace zasad(PA)obowiazujacych w wanted,tacy jak dragoholikus czy farmazon to sa luzz chopaki:).Nie jestem ani za wanted ani za punishers,jestem za Defenders of fangorn:)

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Garamm (Post 1611933)
Nie lubie h2nooba,bo to noob i nie umie grac:Da sharowanie jest do dupy,wkoncu
ktos zechce przestac grac i bedzie sie domagal swojej czesci w postaci zlotowek,przykladem jest Berserker Ostrzy,wiesz jak bylo z Pawlem i Bohunem,pozatym jesli moja wypowiedz o sharingu Sirkiksa chodz w malym stopniu rozczarowala pare osob to bardzo sie z tego ciesze,i powiec siera,co mi zrobisz za tego idiote?:baby:8o nie mow mi tylko ze gang okrutnych G bedzie mnie scigal:p

@Van Ent
Nie wiem kiedy zaczoles grac,w sumie to mnie malo obchodzi,ja zaczolem jakies 2 lata a skonczylem jakies pol roku temu,nie gram ale regularnie obserwuje forum azury na tibi.pl jak i na tibia.com i wyobraz sobie ze z forum wiecej sie dowiesz niz w samej grze.:)

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Garamm (Post 1613066)
jakie 2 haki?byl tylko jeden,zreszta wtedy bylem idiota ze ufalem ludziom z lubania,ty kazdego bys hakna,wrona tez haknoles,puzniej zeczy miales oddac..oddales?h..a..kazdego bys sprzedal za 10 gp,taka jest prawda,nie nazywam sie jakims super wymiataczem w tibi,nie mam cierpliwosci do expienia,skilowania itp,szybko to mi sie nudzi,i dlatego nigdy nie osiagnolem wysokiego lv,ale co z tego,ty oceniasz ludzi po cyferkach w grze,pozatym ladnie musiales lizac zeby dostac sie do wanted,pamietam Sir kiksem tez lizales,cale tibijskie zycie lizales dupe na azurze,zeby cos osiagnac,bravo,udalo ci sie:cup:

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Garamm (Post 1617254)
nazywasz mnie jakims pionkiem,co masz na mysli,nie gram w tibie,a ty mnie nazywasz pionkiem,znasz mnie wogole koles?,przyjedz do wilkas to ci ten pionek zrobi mata na glowie dzieciaku,jebany szczeniak nazywa mnie pionkiem bo nie ma jakiegos levela w grze,a kim ty jestes,krolowka,idz lizac dupe h-levelom i walic konicha na widok wylotowanego mpa...

zeby nie bylo ze robie off topa,azura gnije,tyle wam powiem,czy wladze maja polacy na serverach czy swe,takei samo pa,chodz przynajmniej swe nie peuje rodakow,a tu,a wanted nie ma pojecia co to jest solidarnosc narodowa,wystarczy porownac 2 servery,Xerena(Swe)-Azura,jest ruznica i to duza.

A Ty ile masz lat? Zgrywasz cwaniaka i snujesz tu swoje wielkie mądrości, a tak naprawdę jesteś na poziomie podstawówki (jeśli chodzi o ortografię to nawet niżej, o interpunkcji już nie wspominając). Czytając Twoje wypowiedzi mam mieszane uczucia - nie wiem czy mam płakać, czy się śmiać. Błagam wyjdź, bo nie wnosisz nic do dyskusji, a robisz z siebie idiotę.

@Topic:

Ostatnio klepali się, a że nikt nie padł, to już mało znaczący szczegół. xP Draz będąc w trapie walnął exit i wywaliło go z gry. :) Hihi...

Pozdrawiam! :]

Siggurdius 23-08-2007 07:52

o czym wy gadacie? to jest temat o wojnie a nie o jakims gangu G czy co to jest. ogarnijcie sie.

pozdrawiam

Mesar 23-08-2007 09:05

[CHAR]Mesar[/CHAR]: Aug 23 2007, 00:11:55 CEST Killed at Level 115 by Kruchy Mag
Szybko zabiliście nowego ownera :baby:

kruchy 23-08-2007 09:20

Mala poprawka, zabilem;). Btw to nawet nie byla walka bo punisher'owie bali sie walczyc i zblokowali statek:(

Mesar 23-08-2007 10:34

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez kruchy (Post 1618107)
Mala poprawka, zabilem;). Btw to nawet nie byla walka bo punisher'owie bali sie walczyc i zblokowali statek:(

Solo ?? B)

Eldyn 23-08-2007 12:24

a kto dal x loga?

Van ent 24-08-2007 22:25

Eldyn ciekawy avatar :D
dzis byla akcja 2-1 dla pusnishers
Z wantedo padli marjola i xavisto(nie w wanted ale pomaga) z punishers Leon luin. Szkoda ze punishers ciagle sie boi wyjsc na open battle wtedy bysmy wiedzieli kto jest lepszy :p

Chullo 24-08-2007 22:49

Co ty idioto myslisz ze w 15 wyjda na open battle przeciwko 40?:D Pomysl glabie potem pisz bzdury. OMG

Van ent 24-08-2007 23:26

Następny inteligent. Czy ja Cię obrażam ??Mógłbym Ci nawsadzać za to że mnie obraziłeś ale po co?? mam swój poziom.... napisałem tylko swoje zdanie. Moja wina że było ich tylko 15?? mogli sobie zebrać więcej sprzymierzeńców!!To oni chcieli tej wojny.... a nie było ich 15 tylko prawie 20 na tej akcji... i nie pierdol głupot bo też mają ludzi tylko niech logna wszyscy z gildi + ich przydupasy którzy narazie sie ukrywają bo sie boją...
Down
Tylko ciekawe czy sie doczekają :p tak na serio to dofu nie jest zbyt dużo ale jeżeli by im pomogli to ich szanse wzrosną..... zobaczymy jak to będzie .....

kruchy 25-08-2007 00:24

Czekaja na dof:)

zeus1985 25-08-2007 00:47

Mówi się "Nie ma chuja na Mariolę" a jakoś się znaleźli i Marjola się przewrócił ;p

Reloop 25-08-2007 04:54

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez zeus1985 (Post 1621113)
Mówi się "Nie ma chuja na Mariolę" a jakoś się znaleźli i Marjola się przewrócił ;p

Jak Marjola to i Zeus bysie obalił więc milcz ;]

zeus1985 25-08-2007 12:58

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Reloop (Post 1621292)
Jak Marjola to i Zeus bysie obalił więc milcz ;]

Nie ma się co dziwić, Zeus Rook ma 39 lv ^^ Więc ich nie porównuj ;o

szmytek 26-08-2007 01:12

http://www.punisher.justgotowned.com/ po porstu owned :D

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:20.