Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Garamm
(Post 1610439)
Nie gram juz od dawna na azurze,moge wam cos powiedziec o Sirkiks,nie znam ich z rl(z tibi tak) ale moj dobry kolega ktorego znam osobiscie od urodzenia dobrze ich zna bo uczyl sie w ogulniaku z jednym z ownerow w miescie Luban(dolny-slask)kolega tam sie uczyl i mieszkal u ojca,ale wracajac do sirkiksow,sirkiks-2 ownerow,Lukasz(kiko)i Radek(h2o),radek wczesniej gral dwoma innymi charami ktore stworzyl kiko,bylo to postacie o nickach-Kikowiec i Sir Kiks,ta pierwsza zostala spzredana jakiemus gowniarzowi,keidy Lukasz stworzyl sirkiksa,darek w tym czasie gral postacia Sir Kiks,wszystko sie zmienilo po haku Sir Kiksa,i stracie dosc wielu pkt.doswiadczenia:Dz 79-na 50+ cos takiego,potem razem z kikiem darek zaczol sharowac sirkiksa
To dla tych co nie iwedza nic o ownerach sirkiksa.(przynajmniej wiecie juz jak sie nazywaja):p
pozdrawiam_/
|
Cytuj:
(Post 1611451)
Ale z Ciebie kretyn siera,co za ruznica czy wanted czy swe przy wladzy,ten i ten PA,dopuki,doputy beda grali i beda przy wladzy tacy gracze jak drazharm,urbexx,minavand,falzer,patanou,marjola,ma rshall i wielu innych smieci znanych ze swoich umiejetnosci zdejmowania stuffu z niewinnych graczy Azury,niektorzy z wanted(nieliczni)starzy graczy to naprawde osoby na poziomie nie praktykujace zasad(PA)obowiazujacych w wanted,tacy jak dragoholikus czy farmazon to sa luzz chopaki:).Nie jestem ani za wanted ani za punishers,jestem za Defenders of fangorn:)
|
Cytuj:
(Post 1611933)
Nie lubie h2nooba,bo to noob i nie umie grac:Da sharowanie jest do dupy,wkoncu
ktos zechce przestac grac i bedzie sie domagal swojej czesci w postaci zlotowek,przykladem jest Berserker Ostrzy,wiesz jak bylo z Pawlem i Bohunem,pozatym jesli moja wypowiedz o sharingu Sirkiksa chodz w malym stopniu rozczarowala pare osob to bardzo sie z tego ciesze,i powiec siera,co mi zrobisz za tego idiote?:baby:8o nie mow mi tylko ze gang okrutnych G bedzie mnie scigal:p
@Van Ent
Nie wiem kiedy zaczoles grac,w sumie to mnie malo obchodzi,ja zaczolem jakies 2 lata a skonczylem jakies pol roku temu,nie gram ale regularnie obserwuje forum azury na tibi.pl jak i na tibia.com i wyobraz sobie ze z forum wiecej sie dowiesz niz w samej grze.:)
|
Cytuj:
(Post 1613066)
jakie 2 haki?byl tylko jeden,zreszta wtedy bylem idiota ze ufalem ludziom z lubania,ty kazdego bys hakna,wrona tez haknoles,puzniej zeczy miales oddac..oddales?h..a..kazdego bys sprzedal za 10 gp,taka jest prawda,nie nazywam sie jakims super wymiataczem w tibi,nie mam cierpliwosci do expienia,skilowania itp,szybko to mi sie nudzi,i dlatego nigdy nie osiagnolem wysokiego lv,ale co z tego,ty oceniasz ludzi po cyferkach w grze,pozatym ladnie musiales lizac zeby dostac sie do wanted,pamietam Sir kiksem tez lizales,cale tibijskie zycie lizales dupe na azurze,zeby cos osiagnac,bravo,udalo ci sie:cup:
|
Cytuj:
(Post 1617254)
nazywasz mnie jakims pionkiem,co masz na mysli,nie gram w tibie,a ty mnie nazywasz pionkiem,znasz mnie wogole koles?,przyjedz do wilkas to ci ten pionek zrobi mata na glowie dzieciaku,jebany szczeniak nazywa mnie pionkiem bo nie ma jakiegos levela w grze,a kim ty jestes,krolowka,idz lizac dupe h-levelom i walic konicha na widok wylotowanego mpa...
zeby nie bylo ze robie off topa,azura gnije,tyle wam powiem,czy wladze maja polacy na serverach czy swe,takei samo pa,chodz przynajmniej swe nie peuje rodakow,a tu,a wanted nie ma pojecia co to jest solidarnosc narodowa,wystarczy porownac 2 servery,Xerena(Swe)-Azura,jest ruznica i to duza.
|
A Ty ile masz lat? Zgrywasz cwaniaka i snujesz tu swoje wielkie mądrości, a tak naprawdę jesteś na poziomie podstawówki (jeśli chodzi o ortografię to nawet niżej, o interpunkcji już nie wspominając). Czytając Twoje wypowiedzi mam mieszane uczucia - nie wiem czy mam płakać, czy się śmiać. Błagam wyjdź, bo nie wnosisz nic do dyskusji, a robisz z siebie idiotę.
@Topic:
Ostatnio klepali się, a że nikt nie padł, to już mało znaczący szczegół. xP Draz będąc w trapie walnął exit i wywaliło go z gry. :) Hihi...
Pozdrawiam! :]
|