Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Arcania (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=193)
-   -   Sucide Boys - Dark Purples Faster Turtles (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=143891)

Cienki-Bolek 17-08-2007 04:10

01:57 You see a dead human (Vol:10).
You recognize Divox'roy. She was killed by Zylas.

prosze o opis akcji

Medivh Shady 17-08-2007 04:30

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Cienki-Bolek (Post 1607254)
01:57 You see a dead human (Vol:10).
You recognize Divox'roy. She was killed by Zylas.

prosze o opis akcji

zabili i uciekli do hg i tam loga dali koniec akcji

Arm 17-08-2007 04:34

wszyscy nadajecie sie tylko do robienia lasek ;p nie no eizix i kondo i pucu to moi bracia ale reszta... do lach frajerzy : d

Filush 17-08-2007 05:09

xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

jacke 17-08-2007 05:39

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Medivh Shady (Post 1607256)
zabili i uciekli do hg i tam loga dali koniec akcji

dokladnie jak z filmu "Zabil go i uciekl"
przynajmniej nudno nie bylo :]

Inst 17-08-2007 05:43

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Cienki-Bolek (Post 1607226)
Jesli mnie znasz to wiesz ze nie sharuje..no chyba ze doszla do ciebie bajka np zina ktory robiac na mnie pa podal to za reason choc to nie prawda ;] jakby do niego sir wolter i haalis passow nie mieli ;] no ale mniejsza oto....

jak by nie patrzec Zin Alin tez sharuje;]

Najwieksze pierdolenie, klocicie sie jak pojebani. Zrobcie open battle...Tylko, zeby byla mniej wiecej rowna ekipa po obu stronach i wtedy mozecie sie wypowiadac itp. A teraz takie spekulacje to mozecie sobie o dupe wytrzec. Najwieksze kozaki pieprza bez sensu, a jak by przyszlo co do czego, to chowaja dupe w pz, albo wchodza na noob chary i sa "ch*uj wie kim".

Bedzie co bedzie i tyle. Dajcie sobie siania, pyknijcie piwko, albo idzcie kupowac ksiazki do 3 klasy gimnazjum, bo niedlugo macie koniec wakacji..

Ciacho1920 17-08-2007 10:52

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Arm (Post 1607257)
wszyscy nadajecie sie tylko do robienia lasek ;p nie no eizix i kondo i pucu to moi bracia ale reszta... do lach frajerzy : d

Do twojej? Malego gowna nikt sie nie tyka!!

Kiro 17-08-2007 12:13

Wogule Lamusini przesadzil troche np. ze mna, bylem dokladnie 1 dzien w gildi a na drugi dzien wylecialem za "podobno spy".Ciekawe komu mam cos psiac na temat wojny skoro jestem huncony przez dpft i sf? niby SB szuka ludzi ale ze mna to juz przesada.Lamusini jezeli to czytasz to wez sie zastanow co zrobiles.

Poll 17-08-2007 12:27

ktoś był wtedy szpiegiem,bo puściłem jedynie ściemę że achmed ma pzlocka w carlin,5 sekund nie minelo pol dpft w carlin.xD
i to byłeś Ty,albo 2 inne osoby.ale spokojnie kółko powoli się zacieśnia.
pozatym gadaliśmy o tym przez telefon,nie sądze ze jest koniecznośc abyś pisał o tym jeszcze na forum;p

Kiro 17-08-2007 13:01

Tak, mozliwe ale nie musiales mnie wyrzucac ;s, masz tyle w gildi 60lvl+ i nikt sie nie odzywal na gc z tych 60+ i to moze oni sa spy.Zaloze sie ze polowy ludzi tam nie znasz ;s.Wiesz jak mi humor zjebales tym ze wylecialem z gildi? ja juz sie szykowalem na ta wojna itp, tyle kasy poszlo na uhy.Mam nadzieje ze wroce tam i dokoncze to co mialem w planach.Czyli wygrac wojne ;p.

notop 17-08-2007 13:29

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Arm (Post 1607257)

eh..dzieci..

lind tak wogole tacy jak my przyjezdzaja do wawy wydac kasy troche dlaromonow z tamtad..
@eizix

najpierw sie upewnij pozniej pisz bo robisz z siebie idiote...
pracuje od 8 lat jakbys niewiedzial

Smokuu 17-08-2007 19:35

Aug 17 2007, 02:11:34 CEST Killed at Level 82 by Ljubo De'Omerta

tego to juz zapomnieliscie dodac;> czy moze to dla was nikt w gildi tylko jest aby byl free fragiem?

huh mial byc open ,ale sb sie zesralo, i prosze nie pisac ze dpft ma przewage liczebna, zawsze mozna bylo sprobowac swoich sil ;>

Filush 17-08-2007 19:50

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Smokuu (Post 1608352)
Aug 17 2007, 02:11:34 CEST Killed at Level 82 by Ljubo De'Omerta

tego to juz zapomnieliscie dodac;> czy moze to dla was nikt w gildi tylko jest aby byl free fragiem?

huh mial byc open ,ale sb sie zesralo, i prosze nie pisac ze dpft ma przewage liczebna, zawsze mozna bylo sprobowac swoich sil ;>

"czy moze to dla was nikt w gildi tylko jest aby byl free fragiem?" - podaj jakim algo to jest zaszyfrowane.

Tego opena to chyba sobie sam wymyśliłeś. Próbuj swoich sił, wejdz do DPFT i walcz. Idiota.

Smokuu 17-08-2007 19:58

Jak jestes idiota to dziwne ze nie rozumiesz.
Widze ze nie wiesz, wiec sam moze wejdz do sb i sie dowiedz pewnym wiadomosci;). Lamus pierw chcial a pozniej spenia, no raczej jego PRO wojownicy x)

Doom Terror 17-08-2007 20:11

Smokuu najlepiej sie napinac bedac anonimowym prawda? Obie strony konfilktu wiedza co robia,jesli tego nie rozumiesz to juz twoj problem.

Eizix 17-08-2007 20:36

lol smokuu to nie jest twoja wojna i nie wiem czemu mamy walczyc tak jak ty nam mowisz, wojny nie robi sie po to, zebyscie mieli fajna zabawe i o czym gadac na forum, ew. bluzgac nas za siedzenie w pz, tylko po to aby dowiesc jakichs wartosci, ktore w dpft juz dawno temu przepadly.

stary dla mnie to ty mozesz zakopac ten swoj pryszczaty ryj gleboko pod ziemia i juz sie nie pojawiac, wiec nie pisz w tym temacie, prosze cie, bo kazdy to ma gleboko w dupie, nawet ci, ktorych ten war nie obchodzi, a ty robisz z siebie wielkiego war mastera i bedziesz nas bluzgal za to ze siedzimy w pz lol, petetic jak to sua lubi pisac. ;D

Legionista1916 17-08-2007 20:54

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Eizix (Post 1608509)
lol smokuu to nie jest twoja wojna i nie wiem czemu mamy walczyc tak jak ty nam mowisz, wojny nie robi sie po to, zebyscie mieli fajna zabawe i o czym gadac na forum, ew. bluzgac nas za siedzenie w pz, tylko po to aby dowiesc jakichs wartosci, ktore w dpft juz dawno temu przepadly.

stary dla mnie to ty mozesz zakopac ten swoj pryszczaty ryj gleboko pod ziemia i juz sie nie pojawiac, wiec nie pisz w tym temacie, prosze cie, bo kazdy to ma gleboko w dupie, nawet ci, ktorych ten war nie obchodzi, a ty robisz z siebie wielkiego war mastera i bedziesz nas bluzgal za to ze siedzimy w pz lol, petetic jak to sua lubi pisac. ;D

Krótko i zwiężle.

Bartholomew 17-08-2007 21:17

''Banda baranow ktorej przewodzi lew jest silniejsza od bandy lwow prowadzonej przez barana. ''

Voler 17-08-2007 21:34

@notop
Teraz taki cfaniak, że chuj a pamietam jak była wojna Dpft Vs seven k. to jechales wszytkich pokoleji z dpft (prawie) cóz jak widać dobrze lizales hehe i jeszcze pamietam jak Cie spowrotem wzieli "za to,ze niewyzywa innych czy cos w tym stylu" no cóz jak juz mowilem dobrze lizesz.

Doom Terror 17-08-2007 21:37

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Bartholomew (Post 1608590)
''Banda baranow ktorej przewodzi lew jest silniejsza od bandy lwow prowadzonej przez barana. ''

Czyj to cytat? Napoleona ? Ale bardziej mnie interesuje do kogo adresowana xD

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:49.