![]() |
01:57 You see a dead human (Vol:10).
You recognize Divox'roy. She was killed by Zylas. prosze o opis akcji |
Cytuj:
|
wszyscy nadajecie sie tylko do robienia lasek ;p nie no eizix i kondo i pucu to moi bracia ale reszta... do lach frajerzy : d
|
xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
|
Cytuj:
przynajmniej nudno nie bylo :] |
Cytuj:
Najwieksze pierdolenie, klocicie sie jak pojebani. Zrobcie open battle...Tylko, zeby byla mniej wiecej rowna ekipa po obu stronach i wtedy mozecie sie wypowiadac itp. A teraz takie spekulacje to mozecie sobie o dupe wytrzec. Najwieksze kozaki pieprza bez sensu, a jak by przyszlo co do czego, to chowaja dupe w pz, albo wchodza na noob chary i sa "ch*uj wie kim". Bedzie co bedzie i tyle. Dajcie sobie siania, pyknijcie piwko, albo idzcie kupowac ksiazki do 3 klasy gimnazjum, bo niedlugo macie koniec wakacji.. |
Cytuj:
|
Wogule Lamusini przesadzil troche np. ze mna, bylem dokladnie 1 dzien w gildi a na drugi dzien wylecialem za "podobno spy".Ciekawe komu mam cos psiac na temat wojny skoro jestem huncony przez dpft i sf? niby SB szuka ludzi ale ze mna to juz przesada.Lamusini jezeli to czytasz to wez sie zastanow co zrobiles.
|
ktoś był wtedy szpiegiem,bo puściłem jedynie ściemę że achmed ma pzlocka w carlin,5 sekund nie minelo pol dpft w carlin.xD
i to byłeś Ty,albo 2 inne osoby.ale spokojnie kółko powoli się zacieśnia. pozatym gadaliśmy o tym przez telefon,nie sądze ze jest koniecznośc abyś pisał o tym jeszcze na forum;p |
Tak, mozliwe ale nie musiales mnie wyrzucac ;s, masz tyle w gildi 60lvl+ i nikt sie nie odzywal na gc z tych 60+ i to moze oni sa spy.Zaloze sie ze polowy ludzi tam nie znasz ;s.Wiesz jak mi humor zjebales tym ze wylecialem z gildi? ja juz sie szykowalem na ta wojna itp, tyle kasy poszlo na uhy.Mam nadzieje ze wroce tam i dokoncze to co mialem w planach.Czyli wygrac wojne ;p.
|
Cytuj:
lind tak wogole tacy jak my przyjezdzaja do wawy wydac kasy troche dlaromonow z tamtad.. @eizix najpierw sie upewnij pozniej pisz bo robisz z siebie idiote... pracuje od 8 lat jakbys niewiedzial |
Aug 17 2007, 02:11:34 CEST Killed at Level 82 by Ljubo De'Omerta
tego to juz zapomnieliscie dodac;> czy moze to dla was nikt w gildi tylko jest aby byl free fragiem? huh mial byc open ,ale sb sie zesralo, i prosze nie pisac ze dpft ma przewage liczebna, zawsze mozna bylo sprobowac swoich sil ;> |
Cytuj:
Tego opena to chyba sobie sam wymyśliłeś. Próbuj swoich sił, wejdz do DPFT i walcz. Idiota. |
Jak jestes idiota to dziwne ze nie rozumiesz.
Widze ze nie wiesz, wiec sam moze wejdz do sb i sie dowiedz pewnym wiadomosci;). Lamus pierw chcial a pozniej spenia, no raczej jego PRO wojownicy x) |
Smokuu najlepiej sie napinac bedac anonimowym prawda? Obie strony konfilktu wiedza co robia,jesli tego nie rozumiesz to juz twoj problem.
|
lol smokuu to nie jest twoja wojna i nie wiem czemu mamy walczyc tak jak ty nam mowisz, wojny nie robi sie po to, zebyscie mieli fajna zabawe i o czym gadac na forum, ew. bluzgac nas za siedzenie w pz, tylko po to aby dowiesc jakichs wartosci, ktore w dpft juz dawno temu przepadly.
stary dla mnie to ty mozesz zakopac ten swoj pryszczaty ryj gleboko pod ziemia i juz sie nie pojawiac, wiec nie pisz w tym temacie, prosze cie, bo kazdy to ma gleboko w dupie, nawet ci, ktorych ten war nie obchodzi, a ty robisz z siebie wielkiego war mastera i bedziesz nas bluzgal za to ze siedzimy w pz lol, petetic jak to sua lubi pisac. ;D |
Cytuj:
Krótko i zwiężle. |
''Banda baranow ktorej przewodzi lew jest silniejsza od bandy lwow prowadzonej przez barana. ''
|
@notop
Teraz taki cfaniak, że chuj a pamietam jak była wojna Dpft Vs seven k. to jechales wszytkich pokoleji z dpft (prawie) cóz jak widać dobrze lizales hehe i jeszcze pamietam jak Cie spowrotem wzieli "za to,ze niewyzywa innych czy cos w tym stylu" no cóz jak juz mowilem dobrze lizesz. |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:49. |