![]() |
Cytuj:
|
Defakto bez 2 zdań masz racje ;]
|
Według mnie miał całkiem spore szanse:cup:
|
moim zdaniem tez, a jeszcze 11 dni do konca :),gupio ze dopiero po 2 tyg bedzie wiadomo kto wygra
|
a jednak gracz ktory zostal zbanowany powrucil tylko ze pod inna nazwa,moze filmik ma dobry to i tak nie ma szans(wystarczy spojrzec na date dolaczenia)
|
czy moja data "dolaczenia" narusza jakos regulamin? ....nie sadze ;)
Btw dzieki za pozytywne opinie filmu ;* |
Niestety jesteś w błedzie.
PATRZ PUNKT 2 Regulaminu, "2. Filmy mogą zamieszczać użytkownicy, których data rejestracji nie jest późniejsza niż (14.08.2007)." ______________________ PS. następnym razem zapoznaj się przynajmniej z regulaminem BTW było mi miło |
Cytuj:
|
Ups, sorry , małe niedopatrzenie ;p
|
aha przepraszam ja tez zle to przeczytalem
|
Raaell skad mozemy wiedziec, czy nie pozyczyles sobie konta na tibia.pl od kolegi. Skoro miales takie, to dlaczego nie zamiesciles swojej pracy od razu na tym uzytkowniku?
|
Cytuj:
|
Cytuj:
a tak pozatym niepowinniśćie sie tym przejmować, modki są na tyle inteligetni że dają sobie radę z oszustami i niewłaściwe osoby wykluczą z konkursu |
@2up
A może najpierw chciał zapodać film na swoim koncie, aż nie zwróci mu ktoś uwagi? Gdy już to zrobiono pożyczył sobie konto kolegi. Taka możliwość też jest. |
jak zauważyłem nie ma tu żadnych komentarzy do prac w dziale konkursu pod nazwą poradniki. Jest tylko jeden i to na jednej z pierwszych stron gdy były tylko 4 poradniki czy mniej dodanych. To tylko moja uwaga, ale wszystkie filmy komentowane są tylko do huntów/pk i humorystycznych filmów. Proszę o jakąs mobilizację i obejrzeć poradniki :)
|
omg lol
Cytuj:
btw. to onzacza że niemasz prawa zamieszczać filmiku z tego konta (!!!) |
Patrz na rok a nie tylko na miesiac i dzien
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
pozdro 600 |