![]() |
LOL, ale baty wczoraj xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
|
Ohhhh zbyniu zbyniu :( I po co wam to wszystko? A tak btw. wy lubicie te schody na dragach 3x czy co? ciągnie was do nich strasznie :p Zbyszku pomyśl nad swoją postacią czy warto było i nadal jest...:evul:
|
Hehe, żebyście wszyscy tak dużo robili jak mówicie... :P
|
hehehe ja im nie muszę nic robić, oni sami sobie robią krzywde :):evul:
|
Cytuj:
. |
Cytuj:
|
Pamiętaj że ludzie patrzą na wynik wojny a nie kto miał przewagę a komu co brakło.:evul:
|
Cytuj:
|
Chyba nie zrozumiałeś mojego posta chodziło w nim bardziej o całokształt war, że to wam się walczyć zachciało nie nam i to wy sobie sami szkodzicie. :):evul:
|
A Gildia którą utworzył erimox jest neutralna? miałem przerwę miesiąc bo bana mi wlepili ale pogubiłem sie trochę bo messy tezzie oraz sepultus byli w Aristocats.
To jest gidia neutralna i oznacza to że odeszli od wojny? |
Cytuj:
|
Ja miałem być neutralny... Najpierw jak grałem sorcem to Pyros powiedział, że jestem free i moge expić, a pare h później Radolv i Lucius Stormblade ubili mnie jak ryby sobie łowiłem...
Zacząłem grać knightem, byłem w neutralnej gildii. Wyjechałem na tydzień do Zakopanego i po powrocie padłem od ~10 członków Aristocats jak tylko poszedłem na żółwie. Wasza gildia co innego mówi a co innego robi. I pewnie przez to PA, zabijanie kogo się da bez wyraźnego powodu zaczęła się wojna. |
Nie, wojna zaczęła się dlatego ze orzech jest śmieciem i nikt go nie chce na tym servie:) I ci wszyscy którzy padają mogą podziękować jemu xD
|
A co ma Orzech ze mną wspólnego? Furora łączy wiele ludzi. To nie jest zadne wytłumaczenie. Pyros i ekipa zawsze zabijali kogo chcieli. nie dziwie sie, że wkońcu ktoś się wqrwił :D
|
A no ma orzech z tobą tyle wspólnego co i ja miałem ale w końcu przeszliśmy z Raaeellem na dobrą stronę mocy xD
|
http://img57.imageshack.us/my.php?im...ahahahawm5.png xDDDDD A wiec SIEG HEIL NIECH ZYJE ZWYCIESTWO XD
|
Cytuj:
n/c - . - Widać że swe i kilku polaczków rasiści.. |
Cytuj:
:( |
Cytuj:
Cytuj:
|
nic nadzwyczajnego
HEIL SIEG _Vlaaaaaaaaaaaaaaaaaadek jestem z toba.. karac zydow :D
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:11. |