![]() |
Cytuj:
kolory>>>(na dole)colorfity(czy jakos tak) Down kurw* jego mac to nie tylko kolor tla tylko z tlem idzie czesc outa w gimp Edycja>>>wytnij w paint: edycja>>>wklej |
Ok. Wszaedłem w koloryzację czy jakoś tak. Więc jak już tam wszedłem, to mam wybrać...KOLOR TŁA?!?!?! I TAK TO WKLEIĆ DO PAINTA?!?!?!
|
Zaznaczasz, ctrl+c, paint, ctrl+v. Proste jak konstrukcja cepa.
@down Tło wybielisz i z bańki. |
Aha, czyliu, że dobrze, ze tło będzie np. Żółte
|
@Up
JEszcze jeden post tego typu a poleci raport za spam. Do tego używa się pw! |
Siema ;d mam pytanie, jak bym naprzykład chciał na outfit maga wstawić różczkę to na outficie jest i różczka ale i biały kwadrat...tło tej różczki jak to zrobić??
|
Cytuj:
|
Wielkie Gratz!!!
Poradnik wprost genialny!
Wielkie GRATZ dla autora! 1000000000000000000000000000000/10 Gratulacje:):D |
@UP
I po co spamujesz trepie... |
Mam pytanie!
Cloy, mam pytanko. Czy te linki są bez wirusów?
|
Cytuj:
@top Bez napku... |
Witam. Mam problem ze ściągnięciem programu do tekstów. Proszę, żeby ktoś dał go do innej strony, gdzie można ściągnąć i dać mi link, bo na RapidShare mi nie idzie:( Albo na e-mail [email protected] dzięki bardzo
Edit: Ok, już mam ;) |
Dzięki za poradnik, bardzo mi pomógł :)
|
Dzięki
Dzięki za poradnik :D narobiłeś mi apetytu na fake :P
|
Jestem pod dużym wrażeniem. Oceniam poradnik na 10/10 i jestem za, żeby przykleić temat. : )
|
Cytuj:
|
Ja mam mały problem z outami. proszę, żeby mi ktoś pokazał to, z obrazkami (więcej ich:)) bo nie rozumiem. z jednej ze stron wziąłem wojownika z tibii (włosy żółte,niebieska zbroja, brązowe spodnie, czarne buty, bez chodzenia, bo białych bez chodzenia nie mogę znaleść) i dałem do painta. dalej nie rozumiem. proszę o więcej obrazków i lepsze wytłumaczenie:)
@EDIT ok, znalazłem już sposób, proszę o usunięcie tego postu |
Idealny Poradnik od 1 do 10 Daje ci 11 ^.^ :)
|
Linki zostały usuniete :/ Prosze o rehosta!
@Down ZE CO PROSZE?! |
E , linki wygasly prosze o nowe. Gdyz na SUPEROWYCH góóglach tego nie ma :(
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:21. |