![]() |
fajny poradnik jest tam troszke blendow ja poczatkujcay ale mam kolege 90+ rp i wychwycil tu pare blendow ale przydatny poradnik :)
|
Po co zakładać nowy temat.
Było. Zamknąć |
Zrobie Pallka doskilluje do 85 i pójde na guardy ;D albo DS'y
|
Stary, musze Ci pogrtulowac. Wykonałes kawał dobrej roboty. Coprwda troche podobny niz na tibia.org.pl ale bardziej uzupelniony i bardziej aktulany. GrAtZ
A co do Ciebie golden to nie wiem jaki lvl masz ale jak okolo 25 i chcesz 85 diosta to padniesz 2 razy i Ci sie odechce a jak nie masz pacc to po 2 deedach gwarantuje ci ze bedziesz miec 80. |
Cytuj:
No jasne! Twoją twarz. @poradnik Ładny. |
Cytuj:
Moim zdaniem pacc to 30lvl minimum. A na non-pvp pacc przydaje sie juz od 8 lvla- duzo szybciej sie skiluje (mniej playerow) |
Hmm.. moim zdaniem to skillowanie z clubem/axem/swordem jest troche bez sensu, ja robilem innym soposob... bardzo dobry moim zdaniem szedlem na resp trolli dosc duzy, mam na mysli ab albo trolls camp i do lvla 15/16 siedzilem i z full defensem expilem przy uzyciu spearow. potem przenioslem sie na amazonki i valki do lvla 20 i mialem skille 55/60 i shield 46+ i tak mialem ladne skille i mialem duzo kasy i nie tracilem czasu na skillowanie jakiegos toporka czy mieczyka : ].
Cytuj:
|
Cytuj:
Na 20 lvl to na Smithie można paść bez trudu... Hellgate, on ma na Eb Expić?? Coś nie widzę go tam, często występują po 2 naraz = zgon Gdzie są miejsca dla pacc, napisałeś aby iść expić na tomby (może wymienisz, bo w wielu są ghosty = waste), ank d lair (może mapka)? Dla mnie to ziomek do wszystkiego linki podał i opisał, nie włożył w ten poradnik zbyt wiele pracy, najbardziej rozwaliło mnie to: Cytuj:
|
Po 1 . Jak sie ma mass lagi i sux skille to może i sie pada bez trudu... (jestem zwolennikiem hardcorowych metod expienia)
Po 2 . Jak sie nie wie gdzie co jest na hellgate , to jest od tego oddzielny poradnik żeby się nie w***ać na EB -.- Po 3 . Po co mam przepisywać inne poradniki ? Wklejać identyczne mapki z poradników które już są? albo robić 2 raz -.- ... Dlatego właśnie podaje linki. Co do d lair jak nie wiesz co i jak , masz oddzielny poradnik by BaxCrow Co do zdjęcia , napisałem że go brakuje bo brakowało -.- już uzupełniłem. |
Ze co ??
durel na pierwszej stronie pisze ze teraz lvl niema durzego znaczenia w zadawanych potworom hitach.Ale teraz po tym updaydzie co byl lvl ma durze znaczenie.Poradnik dobry ale czytalem go z nudow bo bardzo durzo wiem o palladynie.:]
|
ej a gdzie ja mam te 50 shieldingu uzbierać jak ja niewiem gdzie co i jak i dopiero na maina wszedłem? : \
:o |
no niezle przyda mi sie!!!
:] |
poradnik miodny nie słuchaj innych niech sami cos napiszą ale wątpie czy bedzie lepsze szacuneczek sie napracowałeś według mnie poradnik super!:cup:
|
niestety poradnik lipa, widac ze miales max 50 level swoja postacia. Wiec z porad moga skorzystac jedynie naprawde poczatkujacy
|
Opis expowisk jest bardzo słaby. Gdzie są małpy i (a może przede wszystkim, bo według mnie to jedno z najlepszych miejsc dla palka na levelach 40-60) barbariany?
Oprócz tego poradni niezły, chociaż ja nie skillowalem w ogóle i jakiś specjalnych problemów nie mam z tego powodu. W kwestii pacc, ja nikogo nie namawiam, ale ja mam go od 17 poziomu, dzięki czemu dużo mniej czasu zajęło mi wbicie tego 30, od którego po prawdzie zaczyna sie gra. |
Super poradnik. Mam palla i ten poradnik bardzo mi pomógł... Wg mnie 10/10
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Poradnik pierwsza klasa akurat bede robic palka teraz wiec napewno skorzystam :):):)
|
jak mialem kolory granatowo czerwone to mnie polaki bili a teraz mam biało czerwone i mnie nie biją
AVE SATAN !!!!!!!!!!!!!!!!!! |
bardzo fajny poradnik 10/10 na pewno się przyda
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:03. |