![]() |
Carim pozostawie te twoje pierwsze zdanie bez komentarza, ale patrz na swój tibijski świat.
Co do ostatniego 'deda' Kondy, poczytajcie forum picze które się kłócą. Cytuj:
Nara, orajcie się swoimi pikselami ;) |
br sa tam miesem armatnim, tak btw. new unit juz placi mi :)
|
Cytuj:
Ale wczoraj siczka była xD 9:0 dla HWL... Nie wiem czemu Furions robicie sobie tylu wrogów teraz tylko czekać jak Rattzor, Xioss, Favete itp itd wbiją do war i dopiero będzie lipka :< |
Czemu nikt nie wspomniał o następnej przegranej Open'ce ?:>
Tu filmik jest: http://tibia.gamigo.de/forum/showthread.php?t=113700 |
Cytuj:
Bo oni nigdy nic nie wspominają gdy popadaja ;< głosno jest tylko wtedy go oni wygraja battle :P btw. link do prawdziwej listy fragów http://forum.tibia.com/forum/?action...readid=1873358 cya :) |
Cytuj:
|
Cytuj:
Pozdro... B) |
Cytuj:
MI RETAIREDO AND I NO BACK HERE ! Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Z Golden Legami bylo tak ze chcailem do wojny dojsc, wiec napsailem do Ciebie zebys pogadal co Boltina za to chce i tyle to po drugie. A po trzecie nigdy chyba nie mialem opisiu na gg zwiazanego z tibia :) 4. Ty tez chyba jestes polakiem ? ;> |
Cytuj:
ta jestem polakiem a co to ma do rzeczy lol? |
Cytuj:
To ze jestes polakiem a traktujesz innych polakow jak smieci x] |
@up
nie chce sie zbytnio wtracac, czy cos ale z tego co wyczytalem to polaczkow, a nie polakow. a to imo roznica. |
Pehava ty kasztanie nie kozacz na forum bo jak zobaczylem twoja rl fotke ,to spadlem z krzesla ze smiechu ,widac ze nieraz po pysku dostales w rl ;]
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
P.s Plx Link do zdjecia :> |
Rayn Hellsent
Toxo dredz bezan daron MALAKAS marduc xes drah xairax erhkm GOGO HWL?:cup: |
HAIL _______/
Pierwsze fragi dla Furions od dłuuugiego czasu =))) |
Cytuj:
Za cytuje: ,,Hetnanoz dodaje fragi na kazdy ktory ich przesunie na opence" Tak btw. Kto teraz campi ("i juz tu nie gra!?!")? Furrions to polaczki nie polaki : > podniecaja sie commentami z fragami, pewnie sie paluja przy tym |
Cytuj:
Pozdro... |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:43. |