![]() |
Cytuj:
On =PPPPPP |
Ryba czyżby korupcja w wyższych sferach? ^^
|
Cytuj:
|
LoL... Ten to ma informatorów ;p
|
Czy z tymi nagrodami zbytnio ktoś nie przesadza? Rozumiem, że być może trzeba jeszcze zamówić te Mp3 i tak dalej, no ale już problemu w kupnie pacc'a nie widzę. Nie jestem PG, ale musieliśmy zaangażować nowego lidera, bo gildii by już nie było.
Jak dobrze pamiętam w większości konkursów czas oczekiwania na nagrody to 2 tyg. Termin ten minął wczoraj... Coś Tu jest nie tak... ;D @down Ale mi chodzi o samą organizację... ^^ |
Cytuj:
|
Jedyne co mnie zdenerwowało po konkursie to to, że nie wygrałem żadnej nagrody, ale mój film został umieszczony w filmotece [Siejnik on Aldora] w przeciwieństwie do filmów, które zajęły 2gie i 3cie miejsce na podium i nie mam pojęcia skąd to się wzięło...
|
Cytuj:
peszek ojebali nas i wykorzystuja to teraz |
Cytuj:
Przecież w regulaminie było zaznaczone, że Cytuj:
|
Wszystko prawda co piszesz, tylko skoro te dwa filmy, które wygrały był tak zajebiste [czyli lepsze od mojego]to dlaczego nie ma ich w filmotece? Strange...
|
Cytuj:
|
@up
Zgadzam się ;D |
A kubka jak nie bylo, tak nie ma.. ;f
xDDD |
Widać bosal ma jakiegoś specjalnego prioryteta ;D
|
Ja dostałem tylko wiadomosc na pm, o ktora musiałem sie upomniec... no ale czekamy, czekamy... moze cos z tego wyniknie ;p
Pozdrawiam Michalusik |
Cytuj:
A był taki fajny filmik ; x. Ma ktoś może go na dysku i mógłby wrzucić na Rapidshare, podesłać na PW? @down Widzisz Ryba co się na tym świecie dzieje ;<? btw. Mógł dopisać, że video z TVNu ; d |
Cytuj:
Przegrałem z filmem który nawet nie był zgodny z regulaminem youtube :( : PPPP |
Cytuj:
I z regulaminem konkursu ;) Btw. Dostals juz ktos jakas nagrode? Bo ja nadal czekam na kubek:| |
Każdy czeka i czeka, i czeka... I NIC...
3 tyg. od zakończenia... Czekamy dalej... |
Filmiki moze z TVNu, ale ja je ściągałem z youtube. Pozatym do mnie też nic nie doszło ;/
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:46. |