![]() |
pies to pies duszy nie ma a skoro istnieje zagrożenie to trzeba je zlikwidowac(choc ten przypadek nie byl wielkim zagrozeniem) z drugiej strony chinczycy tez dusz nie maja a zagrozenie jest o tyle wielkie bo u nich te choroby to sie mnoza w zadziwiajacym tepie :D. jak dla mnie jedno i drugie do ostrzału.
|
@up
lol, myslalem ze zaraz poleca posty ze chinole to szmaty, dziw'' popi'''''''' lub cos w tym stylu... A odnosnie chinoli odsylam wszystkich na www.owczarkiniemieckie.ok1.pl zakladka akcje. |
Cytuj:
|
@up,
Epidemii u nas nie było, ale skutecznie się przed nią broniliśmy. Zabicie tych psów ocaliło życie kolejnym 200 tysiącom psiaków i paru milionom ludzi. A, że zrobili to w sposób niehumanitarny to inna sprawa. U nich to standard, taka kultura. Jak już mówiłem, na nich nie mamy wpływu. Ważne by nie dopuścić by tego typu rzeczy działy się w naszym środowisku, bo na nie to przynajmniej można oddziaływać. Wyzywanie Chińczyków może tylko pogorszyć sprawę. Co innego otwarta krytyka, ale w sposób kulturalny ;p |
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
Ptasia grypa roznosi się tzw. drogą kropelkową, a wścieklizna przez kontakt fizyczny (np. ugryzienie). Zastanów się, o czym mówisz. Co do tematu... Nawet nie wiem co o tym myśleć. Poprostu: Cytuj:
|
Cytuj:
Pojęcie uogólnienia or metafory nie znasz? To był przykład, podstaw sobie jakąkolwiek inną chorobę zakaźną, dodaj do tego epidemię i powiedz, czy było by ci tych xyz zwierzaczków żal gdyby to wydarzyło się na twoim "ogródku"... -.-" |
Cytuj:
|
Cytuj:
lol |
Cytuj:
tak wiem, zaraz dostane bana... psy maja dusze w przeciwienstwie do ciebie! odczuwaja bol, zadowolenie oraz inne uczucia a ty caly dzien siedzi przed komputerem i grasz w sribie... jestes nienormalny... @edit masz tu link odnosnie CIEBIE http://pl.wikipedia.org/wiki/Specjal...ulltext=Szukaj |
Cytuj:
Swoją drogą zachowujesz się tutaj jak jakiś skończony gówniarz, nie można napisać chociaż jednego posta bez przekleństw?... -.-" Wybacz, ale żal mi ciebie bardziej niż tych psiaków na antypodach (użyj wikipedii jak nie wiesz co to Antypody) |
Cytuj:
|
Cytuj:
odnosnie tego linka chodzi ci o to ze dziwka nie ma duszy ? lol |
Cytuj:
A chyba nie twierdzisz, że dowód na istnienie duszy, takiej jaką opisałem, wyczytam w podręczniku weterynaryjnym? :p |
@up
Tak? Nie sadze... (przeczytaj uwaznie) Cytuj:
Co do tematu jest to przykre... Poniewaz czym zawinili te zwierzeta? Z reszta nie wiem gdzie mieliby chowac martwe ciala, ktore gnija i sa o wiele wiekszym zagrozeniem. Jestem pewny, ze nie beda wstanie powstrzymac tej wscieklizny wkoncu nie byli wstanie wyleczyc psow... Niech ich Bozia ukarze. ;] @down to eivrel Mogles przynajmniej w nawiase napisac, ze chodzilo o dusze. ;p |
Cytuj:
@TOPIC Jeny, ale flame. |
@janek
Ja jednak jestem zdania, że to ja lepiej wiem co ja chciałem przekazać, a nie Ty. Po prostu źle zacytowałem i później to wyjaśniłem. Jeżeli dla Ciebie takie coś oznacza zmianę zdania to już Twój problem. |
Dobra skonczmy ten nie potrzebny flame war...
Czas zamknac temat. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:33. |