![]() |
Cytuj:
|
Q3, Diablo II LOD,
|
Moglibyście pisać DLACZEGO uktwiła wam w pamieci :F
|
Pierwsza część Diablo oraz Falout. Do dzisiaj pamiętam jak po nocach z bratem graliśmy ;). Eh, stare, dobre czasy 2 D... :faceoff:
|
stanowczo najbardziej w pamiec zapadl mi Doom uhhh ten niepowtarzalny klimat gdy sie bylo malym dzieckiem wywolywal niezly stresik ^^ naprawde boska gra,trzymala poziom, nadal pod wzgledem klimatu jest lepsza od niejednej nowej produkcji!
no i jeszcze Majesty - kupe czasu przed tym spedzilem jako dzieciak bo nie umialem przejsc niczego wtedy... ostatnio sciagnalem i przejscie wszystkeigozajelo mi 3 dni.. ale mimo wszystko swietna gra zapada w pamiec na dlugo, ciekaweie rozwiazana i pod tym wzgledem wyjatkowa. |
nom doom był niezły.. w każdym poziomie był bonus, rozbudowane plansze i całkiem całkiem grafika :) do dziś niewiele produkcji FPS może się z nią równać....
|
Dungeon keeper II. Mimo swoich lat ta gra jest świetna.
|
Mafia , Gothic
|
Age Of Empires i Warlords Battlecry :P
nie wiem dlaczego.......lubie strategie ^^ |
Gothic
Starcraft Diablo II :) i Star Wars Empire at War |
MDK
C&C Red Alert i wszystkie contry tanki itp z pegazusa Amigowe gierki :P |
Warzone 2100
a tak btw: Nie wie ktoś z kąd to można ściągnąć (działające) bo ściągałem ale nie działało ;( |
1.Mafia
2.Gothic 1,2,NK 3.Plane Scape Torment(klasyk) 4.The Devil Inside(klasyk) 5.Midtown(Klasyk) 6.Messiah(Klasyk) Jak ktoś pamięta Te klasyki to niech piszee :P aaa i warto dodac przygodowki :PP <3 Simon Sorcerers 2 Książe i Tchórz Tornins Passager |
Dune 2
Ksiaze i Tchorz Tomb Raider lll Diablo ll Warcraft ll |
Warcraft Orcs and human
|
Ja osobiscie gralem i gram w Sudden strike! najlepszy RTS gra strategiczna jaka sie dotad ukazala GORACO POLECAM!!!!!!:cup:
|
Prince of Persia Warroir Within
Devil May Cry 3 Diablo II Te trzy chyba najbardziej. |
Dungeon Siege I.
|
Bump jejejejej
Dungeon Siege I Pokemon Crystal Dyna Blaster (ta chyba najbardziej) DS II, ale trochę mniej No i stara Tibia, za czasów nubstfa. |
Niestety ale tibia ;P
A tak to: gry z pegasusa a potem moja pierwsza gra na pc: Ace Ventura :P |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:21. |