![]() |
ja tez chce miec swoja karte.
Ale mam pewne wymagania ;) :1ogienek,3dowolne :creature-kavu king :All kavu get +1/+1 2:Regenerate creature-kavu Sacrifice kavu king: destroytarget creature or enchantment. :1/3 Chyba da sie zrobic? :P Aha, można by się dowiedzieć w jakim programiku robicie te karty i czy mozna go zassać na kompa i sie nim pobawic? :] |
Cytuj:
|
@ancient kavu
taka karte mozesz sobie sam zrobic -.- ja chce po prostu zobaczyc co Wieszok wymysli-karta jes odzwierciedleniem usera |
http://www.members.lycos.co.uk/hegemmon/he.png
Ten obrazek bedzie znacznie lepszy ;) nie mogłem zgrać żadnego tła i musiałem wykorzystać jedną z grafik Dr.Unknown-a. Mam nadzieję, iż nie obrazisz się na mnie z tego powodu ;) Wieszok.. wiesz.. ja nie mam nic do pozostałych userów forum ale skoro ty robisz kartę każdego kto o to poprosi to to troszke nie ma sensu :P Na początku było to jakieś wyróżnienie ale teraz? każdy może mieć kartę made by you. P.S. zmień mi też rasę na elfa ^.- |
Sprostowanie: a to nieprzypadkiem jeden z Fraktaili Obłędnego Rycerza? Ja tego nierobiłem;)
|
UP:
Opps. sprawdziłem kto jest autorem i faktycznie, masz racje ^.- sorka za złe informacje :P |
Cytuj:
P.S: Rankor: właśnie wrzucam twoją karte, wcinam obiad i lece do Barda kupić 2-3 boosterki :P P.S.S: Hege, już zabieram się za twoją karte nr2 i wrzucam na servera :) |
cool but i am a ancient elf!
|
uhm... sorka Hege, Ajm forgoten (realms ?) :P
Załatwie ci niedługo jakąś zieloną karte, narazie jade po nowe real karty :P |
Btw: jaki deck masz???
red-black rox :P poza tym podoba mi sie ostatni atak ale ile kosztuje ;] a Hege zrob cos na wzor Multaniego tez zielona karta |
ja tez bym chcial jesli mozna by
|
BardZo ladne :)
Brawo :) |
a co, o mnie zapomnieliście ??
|
:( a dlaczego...
mnie nie ma pardzo bym prosił o umieszczenie mnie na karcie plax plax plax. Jestem sobie mały ratek hopsasa hopsasa...
|
moja:D
|
Erm moge ci z gory powiedzec ze sie nie znasz na kartach MTG (bez obrazy ;] )
Chodzi mi o tresc tej karty po pierwsze trzeba duzo zaplacic i nic sie nie stanie wydawalo mi sie ze zatapowanie zawsze jest wydrukowane na koncu karty |
Huh?, a gdzie właściwość karty, od kiedy karta za (W) jest czarna ?? i ma kolorowe właściwości -.-"
@To all: narazie zrobiłem sobie przerwe w tworzeniu mtgów do końca miesiąca, musze troche odpocząć i mam też inne sprawy / problemy na głowie niż mtgi :P. Mamnadzieje, że mnie zrozumiećie. W okolicy 2-3 będzie nowa seria :) |
behama--Jak sie czegos nie umie to sie nie robi:]
Wieszok---Kolorowie umiejetnosci na karcie w innym kolorze sa jak najbardziej dopusczalne. |
Są dopuszczalne ale on walną je ale bez żadnych właściwaści ;) Płacisz za nic :]
Sorki, czytalem ten temat ale jak bylem po zrobieniu 60 stron zadań z matmy(laske pewnie dostane :/) więc nic z niego nie zrozumiałem. Teraz wszystko jasne ;) |
Ehh
Tak, kolejno do zlolowania:
-Czarna karta z kosztem w białych manach -Nie wiem co mają znaczyć many kolorowe koło tekstu -Całość po polsku -W sumie obrzydliwa -Nieproporcjonalna siła, do kosztu... Dobrze, że chociaż zmianiłeś autora(ten który jest w defaulcie pewnie by się wstyrził^^) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:46. |