![]() |
Norseman!
Mi najbardziej podoba się Norseman outfit! ;]
http://wiki.hunted.pl/images/Outfit_...le_Addon_3.gif |
Moje ulubione outfity to summoner(male/female), druid(male/female), Barbarian(male/female), warrior(male/female), wizard(male), knight(male), pirate(female), hunter (male), oriental(male/female) ;)
|
najlebszy outfit jest rzułty:cup:
cry me a river ;s a na powaznie,mi najbardziej sie podoba assassin. |
Re:
Heheh xD
Mi najbardziej sie podoba Assassin outfit :] Jeśli o outfity tańsze to stawiam na Citizena B) Przepraszam za pisownie ;o) |
Ej, a mi się najbardziej podoba outfit archeologiczny.. -.-"
|
Ej, a ja widze, ze nie wiesz co to archeologia?
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Przynajmniej nie został założony drugi raz tylko odświerzony. Mi najbardziej podoba się Summoner (male) i Pirate (female) |
Beggar outfit
Mi się podoba beggar outfit ale z oboma addonami. Mam go na OTSIE powtarzam OTSIE i nie boję się tego powiedzieć bo się z tego cieszę.W ogóle co jest w tym złego, że sobie gram na otsie?????"????
|
Cytuj:
glos na assassina. |
Mi się podoba warrior, beggar i pirate, oczywiście wszystkie full.
|
Cytuj:
|
Myślisz, że wszyscy robią addon? Pomyśl.
Moja wypowiedź nie była faktem tylko przenośnią. Razi mnie w oczy tytuł tematu. Nie wiedziałem, że ludzka głupota może być aż tak potężna. Niech nikt nie tłumaczy go dyslekcją, dysortografią, no jeśli już to jakieś dysmóżdże. |
Assassin Outfit
jak dla mnie Assassin Outfit ;);)
|
-.-
Oriental z turbanem wymiata!!!!
|
Cytuj:
|
odswiezyliscie temat ;d to napisze
z paccem; plecaczek citizena , mieczyk warriora z faccem: hunter, citizen |
Dla mnie Assasin Outfit. Szkoda że mam narazie tylko podstawowy bez addonów ale i tak jest kozacki :).
|
Assassin Outfit jest najfajniejszy moim zdaniem :)
|
Mi się podoba:
-Mage (Full) -Druid (Full) -Barbarian (Full) -Assassin (Full) -Warrior (Tez Full ^^) Pzdr. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:14. |