Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Silvera (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=185)
-   -   Solar Mlody hacked by Asen Yokar (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=151262)

Luki_Asen 20-10-2007 23:46

na gg ci napisze xD

oVvN3eR 21-10-2007 10:27

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Zajebundo (Post 1704266)
LoL

PoZdRo Asen i all bro z tibi co niegraja już :( coraz wieksze nooby grają tu ;( zaczyna mi brakować starych playerow... :)

Zgadzam się...
Jak patrze na listę vip to zastanawiam się po co tu wróciłem
:confused: Prawie sami br...
Nie uważam się za jakiegoś mega kul joł typa co ma respekt u wszystkich polaków , ale postanowiłem żeby tu wrócić , wbić 100 lvl i poświęcić chara w wojnie vs ftp.

@Asen
Nie wnikam czy to Ty zrobiłeś czy jakis evul haxior...
Jeśli to nie Ty , to pewnie sie czujesz tak jak ja wtedy , kiedy osądzaliście mnie o to że to ja Was zjechalem na forum ;d
Thats all , peace.
@Edit
Ostatnio w ch*j botterów przybyło...
Np : Paladinozenho albo Lizek Plyn

Btw.
Kto to Legendarny Strzelec?
Jakoś nigdy go nie widziałem a tu nagle 70 lvl ;d?

Solar271 21-10-2007 10:36

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Mendolina (Post 1704751)
Od samego początku widać, że Solar kłamie i kładzie do głowy głupot o Asenie. Sam się wkopałeś, bo dziś new owner Rekina mówił mi dosłownie, że dałeś mu passy i on widział twoją pustą postać8o.

I odwal się od Asena -.-, on chciał rozmawiać, a raczej się wytłumaczyć, ale ty jesteś albo uparty albo głupi i nie dasz dopuścić żadnej prawdy..Naucz się słuchać innych i wyciągnąć potem z tego wnioski, bo wkółko piszesz to samo, a jego kumple wiedzą bardzo dobrze, że Asen to NIE Vake i, że na pewno Asen by nikogo nie hacknął tym bardziej kumpla -.-. Wyp***** z tego forum i skończ wrzucać na niego, a spójrz najpierw na siebie idioto, asslickerze i kozaku.

HAHAHHAHAA dalem rekinowi POSTAC HAHAHAHAHAHAHA WEZ ZAL niech da wam pasy jak ma jestes zalosny frukt i klamiesz . A ASENA niby niewinnie oskarzam? Niby po co mialbym to robic? JESTES tak zalosny ze ci mnie szkoda. WIEM KTO MI WYSLAL PLIK i nie wpier***** jest nobie bo nic nie wiesz!! JUZ MNIE WSZYSCY WKUR****** TO JA DOSTALEM OD NIEGO PLIK I TO MI ZAJEBALI WSZYSTKO NIE TOBIE frukt wiec zbedne komentarze zostaw dla siebie

DeGlord 21-10-2007 10:39

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Solar271 (Post 1705175)
HAHAHHAHAA dalem rekinowi POSTAC HAHAHAHAHAHAHA WEZ ZAL niech da wam pasy jak ma jestes zalosny frukt i klamiesz . A ASENA niby niewinnie oskarzam? Niby po co mialbym to robic? JESTES tak zalosny ze ci mnie szkoda. WIEM KTO MI WYSLAL PLIK i nie wpier***** jest nobie bo nic nie wiesz!! JUZ MNIE WSZYSCY WKUR****** TO JA DOSTALEM OD NIEGO PLIK I TO MI ZAJEBALI WSZYSTKO NIE TOBIE frukt wiec zbedne komentarze zostaw dla siebie

]

jak ci nawet dal plik to:
1) zwykly atwywirus.
2)kóp se musk

i nie mialbys hacka wiec i to twoja wina. Jestes naiwny : )

Solar271 21-10-2007 10:41

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Luki_Asen (Post 1704757)
Eee to wedlug ciebie co to sharing??
Ja nie umialem porozmawiac?? jak ci zaczalem sie tlumaczyc to ty mi odpisywales, ty hu*u itp. albo, ze idziesz na policje i do programu uwaga... To odpowiadalem ci tym samym=p
Edit: zaraz 59xd

JESTES zalosny okradles mnie i zmysliles historie o niby haku w co kretyni uwiezyli . Ale odpowiedz co robiles tak rano na kapie? Po 2 nie bylo cie o dziwo jak byl VAKE HAKER. Po 3 jak powiedzialem ze shakowales mnie to ty napisales o nie mnie tez schakowali ( nie zdazylem powiedziec ze to vake ale ty juz wiedziales) I prosze skoncz sciemniac !!

Solar271 21-10-2007 10:43

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez DeGlord (Post 1705179)
]

jak ci nawet dal plik to:
1) zwykly atwywirus.
2)kóp se musk

i nie mialbys hacka wiec i to twoja wina. Jestes naiwny : )

mam antywira PLIK BYL PODCZEPIONY i nie mozna bylo go wykryc (mam kasperskyego antywira) twoj musk przestal pracowac skoro myslisz ze wzialbym plik od nieznajomego. JA CHCIALEM MU POMOC i tylko dlatego odebralem chcesz szczegulowy opis napisz do mnie na gg napisze ci od poczatku do konca co i jak i powtarzam po raz kolejny PO CO MIALBYM ZMYSLAC??!!

Mendolina 21-10-2007 10:50

@Solar
Po 1. Naucz się układać sensowne zdania;
po 2. Asen to nie Vake ; );
po 3. To ty jesteś żałosny, bo wciskasz kit swoim kolegom, a kumple Asena wiedzą i tak, że to nie on.

Podsumowując:
Twoje posty nic tutaj nie wniosą, tym bardziej, że nie masz dowodów.

Solar271 21-10-2007 11:05

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Mendolina (Post 1705191)
@Solar
Po 1. Naucz się układać sensowne zdania;
po 2. Asen to nie Vake ; );
po 3. To ty jesteś żałosny, bo wciskasz kit swoim kolegom, a kumple Asena wiedzą i tak, że to nie on.

Podsumowując:
Twoje posty nic tutaj nie wniosą, tym bardziej, że nie masz dowodów.

A JAKIE TY MASZ DOWODY ZE TO NIE ON?? zadnych nie masz nie no jego kumple z rl mowia ze to nie on to jest super dowod ;/ Ej a mowicie ze odchodzi itd to moze pomyslal a odejde i shakuje sobie kogos o tym tez nie pomysleliscie?

Mendolina 21-10-2007 11:13

@Solar
Lol :X, żeś wpadł na pomysł...Ty też nie masz dowodów, więc zakończmy temat.

Solar271 21-10-2007 11:22

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Mendolina (Post 1705206)
@Solar
Lol :X, żeś wpadł na pomysł...Ty też nie masz dowodów, więc zakończmy temat.

Moim dowodem jest to ze rozmawialem z VAKE ale to brat asena oni to uknuli od nich dostalem plik wiec kogo innego mialbym oskarrzac? Asen mowil mi ze kupil pacca i ma go na vaku AKTYWUJ go zobaczmy go wszyscy:) hmmm czy to kolejne klamstwo ASENA?

poreda 21-10-2007 11:28

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Solar271 (Post 1705211)
Moim dowodem jest to ze rozmawialem z VAKE ale to brat asena oni to uknuli od nich dostalem plik wiec kogo innego mialbym oskarrzac? Asen mowil mi ze kupil pacca i ma go na vaku AKTYWUJ go zobaczmy go wszyscy:) hmmm czy to kolejne klamstwo ASENA?

Sorry, ale to trzeba być Debilem aby nie poznać starego kumpla od hackera. A tak pozatym jaki plik ci wysłał? Powiedział że to filmik czy co?

Solar271 21-10-2007 11:34

w tym rzecz ze ja rozpoznalem i wiem ze to on :P
PISZE NIE CHCECIE NIE WIERZCIE NAPISALEM ASENOWI ZE JAK CHCE MI UDOWODNIC ZE TO NIE ON JA MAM POMYSL ALE on nie chce udowodnic bo jest winny :P:p

Shinhoshu 21-10-2007 12:01

@up
Nawet jak to on, to co z tego? I tak itemów nie odzyskasz ;]

Solar271 21-10-2007 12:06

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Shinhoshu (Post 1705275)
@up
Nawet jak to on, to co z tego? I tak itemów nie odzyskasz ;]

tu masz 100% racji:) tylko chce was ostrzedz przed nim:P Ale jak nie chcecie sluchac to nie

Shinhoshu 21-10-2007 12:07

Nie martw sie nikt nie bedzie brał plików od nikogo zanim tego nie przeskanuje ;p

Igrexou 21-10-2007 12:21

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Shinhoshu (Post 1705286)
Nie martw sie nikt nie bedzie brał plików od nikogo zanim tego nie przeskanuje ;p

Jak chcesz przeskanować plik zanim go odbierzesz? O.o

Shinhoshu 21-10-2007 12:23

@up
Jakbyś nie wiedział to można wrzucić plik na kompa i ci wirus nie wskoczy ;] Dopiero jak ten plik otworzysz

Zajebundo 21-10-2007 12:47

I tu sie mylisz bo ino sicgniesz plik to mozesz juz miec keylogera... a pozatym da sie przeskanowac plik zanim sie go pobierze ( podczas pobierania dokladnie )...

Shinhoshu 21-10-2007 13:13

@up
Nie prawda... Kiedyś czytałem dużo w necie o keyloggerach itp, i w każdym z poradników pisało że zanim nie otworzysz pliku to wirusa nie bedzie;p

DeGlord 21-10-2007 14:32

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Solar271 (Post 1705184)
mam antywira PLIK BYL PODCZEPIONY i nie mozna bylo go wykryc (mam kasperskyego antywira) twoj musk przestal pracowac skoro myslisz ze wzialbym plik od nieznajomego. JA CHCIALEM MU POMOC i tylko dlatego odebralem chcesz szczegulowy opis napisz do mnie na gg napisze ci od poczatku do konca co i jak i powtarzam po raz kolejny PO CO MIALBYM ZMYSLAC??!!

jakos mnie nie shackowali wiec nie wime kogo tutaj musk nie pracuje _/

Jasne nie mozna wykryc, jesli to byl wirus, to musial go wykryc :) Chociazby jak go uruchomiles...

@UP Prawda.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:26.