![]() |
na gg ci napisze xD
|
Cytuj:
Zgadzam się... Jak patrze na listę vip to zastanawiam się po co tu wróciłem :confused: Prawie sami br... Nie uważam się za jakiegoś mega kul joł typa co ma respekt u wszystkich polaków , ale postanowiłem żeby tu wrócić , wbić 100 lvl i poświęcić chara w wojnie vs ftp. @Asen Nie wnikam czy to Ty zrobiłeś czy jakis evul haxior... Jeśli to nie Ty , to pewnie sie czujesz tak jak ja wtedy , kiedy osądzaliście mnie o to że to ja Was zjechalem na forum ;d Thats all , peace. @Edit Ostatnio w ch*j botterów przybyło... Np : Paladinozenho albo Lizek Plyn Btw. Kto to Legendarny Strzelec? Jakoś nigdy go nie widziałem a tu nagle 70 lvl ;d? |
Cytuj:
HAHAHHAHAA dalem rekinowi POSTAC HAHAHAHAHAHAHA WEZ ZAL niech da wam pasy jak ma jestes zalosny frukt i klamiesz . A ASENA niby niewinnie oskarzam? Niby po co mialbym to robic? JESTES tak zalosny ze ci mnie szkoda. WIEM KTO MI WYSLAL PLIK i nie wpier***** jest nobie bo nic nie wiesz!! JUZ MNIE WSZYSCY WKUR****** TO JA DOSTALEM OD NIEGO PLIK I TO MI ZAJEBALI WSZYSTKO NIE TOBIE frukt wiec zbedne komentarze zostaw dla siebie |
Cytuj:
jak ci nawet dal plik to: 1) zwykly atwywirus. 2)kóp se musk i nie mialbys hacka wiec i to twoja wina. Jestes naiwny : ) |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
@Solar
Po 1. Naucz się układać sensowne zdania; po 2. Asen to nie Vake ; ); po 3. To ty jesteś żałosny, bo wciskasz kit swoim kolegom, a kumple Asena wiedzą i tak, że to nie on. Podsumowując: Twoje posty nic tutaj nie wniosą, tym bardziej, że nie masz dowodów. |
Cytuj:
|
@Solar
Lol :X, żeś wpadł na pomysł...Ty też nie masz dowodów, więc zakończmy temat. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
w tym rzecz ze ja rozpoznalem i wiem ze to on :P
PISZE NIE CHCECIE NIE WIERZCIE NAPISALEM ASENOWI ZE JAK CHCE MI UDOWODNIC ZE TO NIE ON JA MAM POMYSL ALE on nie chce udowodnic bo jest winny :P:p |
@up
Nawet jak to on, to co z tego? I tak itemów nie odzyskasz ;] |
Cytuj:
|
Nie martw sie nikt nie bedzie brał plików od nikogo zanim tego nie przeskanuje ;p
|
Cytuj:
|
@up
Jakbyś nie wiedział to można wrzucić plik na kompa i ci wirus nie wskoczy ;] Dopiero jak ten plik otworzysz |
I tu sie mylisz bo ino sicgniesz plik to mozesz juz miec keylogera... a pozatym da sie przeskanowac plik zanim sie go pobierze ( podczas pobierania dokladnie )...
|
@up
Nie prawda... Kiedyś czytałem dużo w necie o keyloggerach itp, i w każdym z poradników pisało że zanim nie otworzysz pliku to wirusa nie bedzie;p |
Cytuj:
Jasne nie mozna wykryc, jesli to byl wirus, to musial go wykryc :) Chociazby jak go uruchomiles... @UP Prawda. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:26. |