![]() |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Tusk... Brzyyyyydal... |
Szkoda, że nie było podziękowań ze strony byłego premiera dla jego grzybka. No cóż - niefart, z niego żaden autorytet :(
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
Zal czy nie? |
|
Cytuj:
|
@Shadowsong
http://wiadomosci.wp.pl/wiadomosc.ht...1193131808.478 Z tajnych źródeł to ja wiem, ze G. Bush ma sztamę z T.org.pl. /-; |
Ale o co sie rozchodzi? Tam zadnych tajnych zrodel nie ma :P
|
Mówiłem o tym fragmencie z Twojego linka:
"dowiedział się "Dziennik" ze źródeł w Pałacu Prezydenckim." Ja zaś wkleiłem swój link, by pokazać odpowiedź na te zarzuty. |
Cytuj:
EDIT: Ja tego nie robie dla postów -.-' Po prostu mu odpowiedziałem. Z reszta koniec tematu i offtopu. Spadam, narq ;) |
Rohas pogadajcie na PW, bo na prawde nas nie interesuje kto ile ma na koncie ;)
|
@up
Po co, jak można nabić trochę postów. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
loool jak oni jescze nie zaczeli na dobre rzadzic -.- co mieli zrobic jak przedwczoraj byly sondaze, potem wyniki wiec mieli w 1 dzien usunac korupcje, poprawic stosunki zagraniczne i moze jeszcze ceny w sklepach obnizyc? to co jutro bedzie!! oO topic: no i sie ciesze ;> wieze ze PO da rade! od poczatku bylem za nimi, cala moja rodzina tez xd sie pochwale ze moj przyszly szfagier(ort?) drugi raz jest poslem xdd (2 lata temu i teraz) i gites, spieprzaj dziadu (do pisu) |
@Darkus Svenus
Ja nie mowie, ze PiS byl idealny i wszystko robil dobrze. Stwierdzilem tylko, ze duzo osob nie potrafi zargumentowac swojego najazdy na PiS. Nie mowie, ze wszyscy, ale duza czesc poprostu podaza za tlumem/rodzina/znajomymi. Nie trzeba byc politologiem, aby miec swoje wlasne zdanie i umiec je uzasadnic. Co do prezydentow i innych pionkow - przeciez duza wiekszosc z nich pokonczyla zawodowki, nie ma matur itp itd. Jeden jest alkoholikiem, drugi ma wade wymowy, trzeci jest zydem, czwarty to komuch, piaty nie zna hymnu, szosty blablabla. Mowie - Polska nie dorosla jeszcze by zylo sie w dostatku. Bawia mnie natomiast komentarze niektorych ludzi z telewizji. Zbigniew Holdys stwierdzil, ze byl na wyborach tylko raz (nie liczac tych wyborow). Nawet w 89 nie pofatygowal sie mimo sytuacji jaka byla. Teraz nagle wielkie zbulwersowanie i az musial isc glosowac... Jesli teraz jest gorzej jak przed 89 to wybaczcie - czegos nie rozumiem. Mozna zalozyc ogolny temat o polityce i tam prowadzic konwersacje. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:36. |