Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   O wszystkim i o niczym (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=20)
-   -   Platforma Obywatelska wygrywa wybory ! (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=151606)

Vil 22-10-2007 23:02

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Rotherdamie (Post 1707981)
Też nie jestem za PIS ale to zbyt mało argumentów. PIS skupił się głównie na walce z korupcją i postkomunizacją. Chciał rozliczyć się z przeszłoścą innych zaniedbując tym samym aktualne sprawy narodu.

Sam sobie odpowiedziales, teraz jeszcze przyjrzyj sie ile tej korupcji zlikwidowali.

Ryłek 22-10-2007 23:50

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gogar (Post 1708049)
Prywatyzacja szpitali, to tylko hasło pod publiczkę, żeby zniechęcić ludzi do głosowania na PiS.

Najlepsze rozwiązanie, stosowane w większości stanów w US & A. Szpital to fabryka "produkująca" zdrowie a nie miejsce ciągłych strajków. Płatny szpital - większe zarobki lekarzy i pielęgniarek, lepsze traktowanie klientów, brak strajków. Czego chcieć więcej?

Raul 22-10-2007 23:59

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez By$iu (Post 1707795)
Nie zapominaj, iz w sejmie nie jest sam PIS.

No tak, przecież to wina PO i SLD, że PiS postępował w taki sposób.

Dark Sven 23-10-2007 00:28

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Raul (Post 1708302)
No tak, przecież to wina PO i SLD, że PiS postępował w taki sposób.

Tak!
Tusk... Brzyyyyydal...

Nooben 23-10-2007 01:52

Szkoda, że nie było podziękowań ze strony byłego premiera dla jego grzybka. No cóż - niefart, z niego żaden autorytet :(

Rotherdamie 23-10-2007 02:08

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez >>>Mazix<<< (Post 1708134)
Nazywasz się bogatym, bo dobrze sie rozgościłeś pod mostem? Zal...

@edit
tak, cieszę się, że PO wygrało, jak zauważyliście, kaczory swojej kiełbasy wyborczej nie spełniły ani troszkę.
@down
Man, ja tez nie pochodze ze śmietnika wierz mi ; ]. Dobrze że nie mieszkam w tym mieście co ty. Pewnie chodzisz po ulicy i wrzeszczysz jaki jestes "bogaty".

@edit2
niestety u mnie, na lubelszczyźnie, pis nadal panuje :/

Normalnie żal.pl . Zobaczymy ile PO spełni swojej kiełbasy. Wtedy też każdy sie cieszył ,że PIS wygrał i prosze jakie nagłe niezadowolenie z rządów. Co do tego czy on jest bogaty - zauważ ,ze dał jedną bardzo skromną wzmiankę o tym czyli sie nie chwali. Pilnuj żeby tobie kasy nie zabrakło (kapitalizm jest hehe:D) , a nie nasmiewasz sie z kogos kto juz ja ma. Każdy człowiek jest bogaty na swój własny sposób np. ktoś ma fotel w domu i mieszka w dzielnicy slamsów,a postrzega to jak np. luksusowy apartament.
Cytuj:

Sam sobie odpowiedziales, teraz jeszcze przyjrzyj sie ile tej korupcji zlikwidowali.
Ja tylko dokończyłem argumentacje własnymi przemyśleniami. Nie wiedziałem ,że potrafie dyskutować sam ze sobą - to bardzo rzadka cecha ,którą psychiatra powinien zbadać. A co do korupcji - bardzoooooooooooooooooooooooooooooooooo dużo xD. Co za osoby tą polską rządziły? Kwaśniewski lubił wypić, Kaczyński nie zna hymnu no poprostu wzór dla młodego patrioty.

Shadowsong 23-10-2007 09:21

Cytuj:

Jeśli PO zaproponuje Radosława Sikorskiego na stanowisko ministra spraw zagranicznych, prezydent zrobi wszystko, by zablokować tę kandydaturę - dowiedział się "Dziennik" ze źródeł w Pałacu Prezydenckim.
http://fakty.interia.pl/raport/wybor...rskiego,998304

Zal czy nie?

Duch Niespokojny 23-10-2007 10:58

http://www.zasady-zobowiazuja.pl/

Vanhelsen 23-10-2007 10:59

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Shadowsong (Post 1708434)

no i mówiłem, że będą niezłe jazdy na linii prezydent - sejm... ale PO ma duże szanse przy koalicji na odrzucanie wszystkich vet prezydenta :)

Parys 23-10-2007 12:44

@Shadowsong
http://wiadomosci.wp.pl/wiadomosc.ht...1193131808.478
Z tajnych źródeł to ja wiem, ze G. Bush ma sztamę z T.org.pl. /-;

Shadowsong 23-10-2007 13:26

Ale o co sie rozchodzi? Tam zadnych tajnych zrodel nie ma :P

Parys 23-10-2007 14:17

Mówiłem o tym fragmencie z Twojego linka:
"dowiedział się "Dziennik" ze źródeł w Pałacu Prezydenckim."
Ja zaś wkleiłem swój link, by pokazać odpowiedź na te zarzuty.

Rohas 23-10-2007 18:08

Cytuj:

Poza tym to, że "masz kasę" nie oznacza, że jesteś bogaty.
Omg. Dla jednych bogactwem bedzie kasa Bill'a Gates'a, dla drugich 10k na miesiac. Mam Ci podac saldo konta, zebys stwierdzil wg. siebie, czy jestem bogaty? Smiac mi sie chce z Ciebie dziecko :baby:

EDIT:
Ja tego nie robie dla postów -.-' Po prostu mu odpowiedziałem. Z reszta koniec tematu i offtopu. Spadam, narq ;)

Shadowsong 23-10-2007 18:41

Rohas pogadajcie na PW, bo na prawde nas nie interesuje kto ile ma na koncie ;)

Martka 23-10-2007 18:56

@up
Po co, jak można nabić trochę postów.

Vanhelsen 23-10-2007 19:52

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez marla666 (Post 1708981)
@up
Po co, jak można nabić trochę postów.

Tym bardziej, że forum nie ma licznika :O

Rotherdamie 23-10-2007 19:55

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Wieszok (Post 1709068)

Licznika? Dla prawdziwych spamerów licznik nie istnieje nawet jak go nie ma na forum.

kołbaś 23-10-2007 20:03

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Wieszok (Post 1709068)

jest tylko ukryty pare osob na forum ma wstawiony. A no i niektozy chca dobic 500 psotow zeby bylo widac w ostatnich postach uzytkownika =P

durel 23-10-2007 20:32

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Calen Futh (Post 1708079)
Platforma rządzi, a ja jakoś szczególnej poprawy nie widzę...

Yoh

loool

jak oni jescze nie zaczeli na dobre rzadzic -.- co mieli zrobic jak przedwczoraj byly sondaze, potem wyniki wiec mieli w 1 dzien usunac korupcje, poprawic stosunki zagraniczne i moze jeszcze ceny w sklepach obnizyc? to co jutro bedzie!! oO

topic:

no i sie ciesze ;> wieze ze PO da rade!
od poczatku bylem za nimi, cala moja rodzina tez xd sie pochwale ze moj przyszly szfagier(ort?) drugi raz jest poslem xdd (2 lata temu i teraz)

i gites,

spieprzaj dziadu (do pisu)

Radix 23-10-2007 22:58

@Darkus Svenus
Ja nie mowie, ze PiS byl idealny i wszystko robil dobrze. Stwierdzilem tylko, ze duzo osob nie potrafi zargumentowac swojego najazdy na PiS. Nie mowie, ze wszyscy, ale duza czesc poprostu podaza za tlumem/rodzina/znajomymi. Nie trzeba byc politologiem, aby miec swoje wlasne zdanie i umiec je uzasadnic. Co do prezydentow i innych pionkow - przeciez duza wiekszosc z nich pokonczyla zawodowki, nie ma matur itp itd. Jeden jest alkoholikiem, drugi ma wade wymowy, trzeci jest zydem, czwarty to komuch, piaty nie zna hymnu, szosty blablabla. Mowie - Polska nie dorosla jeszcze by zylo sie w dostatku. Bawia mnie natomiast komentarze niektorych ludzi z telewizji. Zbigniew Holdys stwierdzil, ze byl na wyborach tylko raz (nie liczac tych wyborow). Nawet w 89 nie pofatygowal sie mimo sytuacji jaka byla. Teraz nagle wielkie zbulwersowanie i az musial isc glosowac... Jesli teraz jest gorzej jak przed 89 to wybaczcie - czegos nie rozumiem. Mozna zalozyc ogolny temat o polityce i tam prowadzic konwersacje.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:36.