Cytuj:
Nie wiem ile ty palisz (w co watpie ];->)
|
jestem pozerem :<
Cytuj:
ale osoby ktore robia to on ponad 3-4 lat codziennie zawsze wspominaja o uzaleznieniu fizycznym.
|
taa? i co sie z nimi niby takiego dzieje ze nazywaja to uzaleznieniem fizycznym?
Cytuj:
Podciąganie pod narkotyk każdego środka środka psychoaktywnego dla mnie jest bezsensowne...
|
wiec w takim razie np w holandii narkotyki wcale nie sa legalne prawda?
Cytuj:
"normalna" część forum jest przeciw, bo chce uniknąć najaranych "Gadziów" na osiedlu
|
uwierz mi, ze lepiej by bylo miec na osiedlu najaranego gadzia, niz napierdolonych woda niepelnoletnich dresiarzy (zreszta zgrzybionych np tez nie)
Cytuj:
to jest pewne, że Gadziu, jako "ćpun" będzie za legalizacją dragów, powód dość oczywisty, by łatwiej się w nie zaopatrzyć
|
nie do konca tak jest, o ile jestem za legalizacja marihuany (i praktycznie tylko niej) o tyle wolalbym zeby np alkohol byl nielegalny. problem zaopatrzeniowy to mit, jako czlowiek zainteresowany praktycznie tylko psychodelikami wiem, ze wiekszosc takich rzeczy jest legalna i mozna spokojnie nabyc ktoras z nich w jednym z wielu internetowych smartshopow. albo po prostu wyjsc do lasu posiadajac odrobine wiedzy
|