Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   O wszystkim i o niczym (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=20)
-   -   Bodek i narkotyki. (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=152135)

Żyłka 28-10-2007 02:24

Cytuj:

Jak spotkałem ćpuna w szkole (juz papierosy sie znudzily teraz trawką zajeżdza) co mnie namawiał do palenia to mu kopa sprzedałem ,bo nie chce wygladać potem jak smiec i wrak człowieka.
To pewnie na fecie byłeś.

Zenuś 28-10-2007 08:54

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ville (Post 1715375)
Czlowieku, wejdz sobie na pl.wikipedia.org - wpisz uzaleznienia i przeczytaj definicje uzaleznienia psychicznego...

No to po cholere rzucasz jakimis stereotypami? Wyjdz i zamknij drzwi za soba...

Ja w drugiej klasie gimnazjum tez slyszalem teksty typu "Papierosy szkoda na pluca a marihuana je oczyszcza..."

szukaj , szukaj a znajdziej.... tylko ze takie uzaleznienie mozna porownac do uzaleznienia od hazardu czy od gier komputerowych. ludzie sobie cos wmawiaja i inni ich nakrecaja po czym stwierdzasz ze skoro jest fajnie to po co z tym konczyc.

w takim razie tez poszukaj drzwi

widzocznie chodzlies do szkoly dla niepelnomozgowych a twoim najlepszym kolega byl maciek z klanu

Scream 28-10-2007 09:14

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gadziu (Post 1715547)
piekny samoboj w twoim wykonaniu
pisales o uzaleznieniu fizycznym. psychiczne wystepuje, ale fizyczne nigdy

tak wiec chyba nie mam nad czym sie zastanawiac ;>

powoduje. Nie wiem ile ty palisz (w co watpie ];->), ale osoby ktore robia to on ponad 3-4 lat codziennie zawsze wspominaja o uzaleznieniu fizycznym.

Dark Sven 28-10-2007 10:09

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Zenuś (Post 1715680)
szukaj , szukaj a znajdziej.... tylko ze takie uzaleznienie mozna porownac do uzaleznienia od hazardu czy od gier komputerowych. ludzie sobie cos wmawiaja i inni ich nakrecaja po czym stwierdzasz ze skoro jest fajnie to po co z tym konczyc.

widzocznie chodzlies do szkoly dla niepelnomozgowych a twoim najlepszym kolega byl maciek z klanu

Mam taką propozycje (odbiegającą troche od tematu, ale...) Patrząc na styl twoich postów nasuwa się tylko to... "Milcz jak do nas mówisz".

Gadziu 28-10-2007 10:36

Cytuj:

Nie wiem ile ty palisz (w co watpie ];->)
jestem pozerem :<
Cytuj:

ale osoby ktore robia to on ponad 3-4 lat codziennie zawsze wspominaja o uzaleznieniu fizycznym.
taa? i co sie z nimi niby takiego dzieje ze nazywaja to uzaleznieniem fizycznym?
Cytuj:

Podciąganie pod narkotyk każdego środka środka psychoaktywnego dla mnie jest bezsensowne...
wiec w takim razie np w holandii narkotyki wcale nie sa legalne prawda?
Cytuj:

"normalna" część forum jest przeciw, bo chce uniknąć najaranych "Gadziów" na osiedlu
uwierz mi, ze lepiej by bylo miec na osiedlu najaranego gadzia, niz napierdolonych woda niepelnoletnich dresiarzy (zreszta zgrzybionych np tez nie)
Cytuj:

to jest pewne, że Gadziu, jako "ćpun" będzie za legalizacją dragów, powód dość oczywisty, by łatwiej się w nie zaopatrzyć
nie do konca tak jest, o ile jestem za legalizacja marihuany (i praktycznie tylko niej) o tyle wolalbym zeby np alkohol byl nielegalny. problem zaopatrzeniowy to mit, jako czlowiek zainteresowany praktycznie tylko psychodelikami wiem, ze wiekszosc takich rzeczy jest legalna i mozna spokojnie nabyc ktoras z nich w jednym z wielu internetowych smartshopow. albo po prostu wyjsc do lasu posiadajac odrobine wiedzy

Koszyk 28-10-2007 11:51

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gadziu (Post 1715816)

uwierz mi, ze lepiej by bylo miec na osiedlu najaranego gadzia, niz napierdolonych woda niepelnoletnich dresiarzy (zreszta zgrzybionych np tez nie)

Hmm zastanowilbym sie czy nie wole pijanego niepelnoletniego drecha niz najaranego drecha... temu najaranemu moze sie wydawac ze jestem duza truskawka ktora trzeba zjesc i z uporem maniaka bedzie mnie gonil. Pijany raczej nie bedzie wstanie mi cokolwiek zrobic, jak znam zycie zaliczylby glebe przy 'poscigu'

boBovita 28-10-2007 12:19

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Koszyk (Post 1715951)
Hmm zastanowilbym sie czy nie wole pijanego niepelnoletniego drecha niz najaranego drecha... temu najaranemu moze sie wydawac ze jestem duza truskawka ktora trzeba zjesc i z uporem maniaka bedzie mnie gonil. Pijany raczej nie bedzie wstanie mi cokolwiek zrobic, jak znam zycie zaliczylby glebe przy 'poscigu'

Zastanów się co piszesz, bo płakać się chce nad takim idiotyzmem :/.
Nie ma to jak wypowiadać na dany temat, a nie mieć o nim pojęcia...

Gadziu 28-10-2007 12:19

wszystko co moglo mi opasc opadlo
mam nadzieje ze to 'tylko' glupia ironia

Koszyk 28-10-2007 12:28

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gadziu (Post 1716014)
wszystko co moglo mi opasc opadlo
mam nadzieje ze to 'tylko' glupia ironia

w pewnym sensie. ;) odbierz jak chcesz

Arrivald 28-10-2007 13:09

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Koszyk (Post 1715951)

Gratuluje debilizmu :* Kolejny swiecie przekonany ze po marihuanie czlowiek traci nad soba kontrole i ma haluny...

Koszyk 28-10-2007 13:57

@UP
nie wyczules w tym nutki ironi? ;O

spider-bialystok 28-10-2007 13:59

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Wieszok (Post 1715587)
Imo, temat zaczyna stawać się bezsensowny... To jest pewne, że Gadziu, jako "ćpun" będzie za legalizacją dragów, powód dość oczywisty, by łatwiej się w nie zaopatrzyć, ta, (nazwijmy tylko) "normalna" część forum jest przeciw, bo chce uniknąć najaranych "Gadziów" na osiedlu. Tutaj każdy jest świętą krową

No patrz, a ja w zyciu nawet jednego skreta nie wypalilem, a jestem za legalizacja. Dlaczego? Bo kazdy powinien moc sobie szkodzic na wlasny koszt wedle swojego uznania. Ja np. nie zycze sobie pijanych meneli i kierowcow, ale nie chce wcale zakazu spozywania i handlu alkoholem. To nie jest kwestia tego, kto ma racje, tylko kwestia ograniczenia wolnej woli i wielka hipokryzja.

Tovob Lard 28-10-2007 15:00

Proponuje najpierw troche poczytac o efektach zazycia danego narkotyku, a potem dopiero pisac.
I GET HIGH HIGH HIGH EVERYDAY I GET HIGH HIGH HIGH EVERYNIGHT I GET HIGH HIGH HIGH ALL THE TIME!
W ogole nie wiem czy zdajecie sobie sprawe na jakie konsekwencje narazacie sie wypisujac bzdury o tym ze palicie. Poczytacie troche hyperreala, albo insomnii i zobaczycie ze moga wam nawet podsluch na gygy zayebac. (taka ciekawostka z krainy pizdyjowlazow)

Gadziu 28-10-2007 15:11

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Tovob Lard (Post 1716426)
W ogole nie wiem czy zdajecie sobie sprawe na jakie konsekwencje narazacie sie wypisujac bzdury o tym ze palicie. Poczytacie troche hyperreala, albo insomnii i zobaczycie ze moga wam nawet podsluch na gygy zayebac. (taka ciekawostka z krainy pizdyjowlazow)

ano prawda, chociaz tibia pl jest ostatnim miejscem gdzie takich rzeczy szukac. anyway, udzielajac sie na hyperrealu jest juz mi zupelnie bez roznicy czy napisze czy pale tu czy tam.

Thero 28-10-2007 18:26

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Zenuś (Post 1715062)
jedyne zagrorzenie jakie moze wynikac z palenia jest takie ze ktos moze stwierdzic ze skoro maryha to czemu nie biale?

Nie masz pojęcia, jakie zagrożenia niesie ze sobą palenie marihuany, a innych pouczasz? A idźcie w c^uj z takimi igorantami.
Cytuj:

Ekspert od uzależnień się znalazł.
Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Koszyk (Post 1716274)
@UP
nie wyczules w tym nutki ironi? ;O

Nie. Bo jej tam nie było.

Mad-Sin 28-10-2007 21:04

Cytuj:

S*******aj na drzewo po banany.

Maria też powoduje uzależnienie psychiczne... jak wszystko (jest dobrze to po co przerywać?)

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gadziu (Post 1715816)

taa? i co sie z nimi niby takiego dzieje ze nazywaja to uzaleznieniem fizycznym?

Tak jak każde. Brak czegoś, uczucie pustki i chęć zapełnienia jej.

Cytuj:

nie do konca tak jest, o ile jestem za legalizacja marihuany (i praktycznie tylko niej) o tyle wolalbym zeby np alkohol byl nielegalny. problem zaopatrzeniowy to mit, jako czlowiek zainteresowany praktycznie tylko psychodelikami wiem, ze wiekszosc takich rzeczy jest legalna i mozna spokojnie nabyc ktoras z nich w jednym z wielu internetowych smartshopow. albo po prostu wyjsc do lasu posiadajac odrobine wiedzy
Po cholerę do lasu? Wystarczy apteka i odpowiednie nazwy.

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Arrivald (Post 1716151)
Gratuluje debilizmu :* Kolejny swiecie przekonany ze po marihuanie czlowiek traci nad soba kontrole i ma haluny...

Efekt placebo. Nie wiesz co to? Szukaj, a znajdziesz.

Gadziu 28-10-2007 21:16

Cytuj:

Tak jak każde. Brak czegoś, uczucie pustki i chęć zapełnienia jej.
ale jaki to ma zwiazek z uzaleznieniem fizycznym?
Cytuj:

Po cholerę do lasu? Wystarczy apteka i odpowiednie nazwy.
w aptece psychodeliczny jest tylko dxm, a on jest chujowy

Mad-Sin 28-10-2007 21:17

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gadziu (Post 1717217)
ale jaki to ma zwiazek z uzaleznieniem fizycznym?

w aptece psychodeliczny jest tylko dxm, a on jest chujowy

Duży, bo to głównie ciało odczuwa brak danego środka w organizmie.

Tylko dxm? Kpisz! ;-) Ale to nie o tym forum.

Gadziu 28-10-2007 21:30

Cytuj:

Duży, bo to głównie ciało odczuwa brak danego środka w organizmie.
nawet glupia wikipedia powie ci ze thc nie uzaleznia fizycznie :P
Cytuj:

Tylko dxm? Kpisz! ;-) Ale to nie o tym forum.
a tu masz racje, zapedzilem sie. ale tak czy siak te wszystkie cipacze i cala reszta sa jeszcze chujowsze od dxm :P

Pablofrs 28-10-2007 21:41

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gadziu (Post 1717264)
nawet glupia wikipedia powie ci ze thc nie uzaleznia fizycznie :P

buahah THC oryginalne to moze miales 20 lat temu.. teraz to masz gówno robione chemicznie wiec wiesz... kumpel co jaral powiedzial ze od 2 lat juz tego nie robi bo zostalo samo chemiczne swinstwo i nie zamierza dalej tego ciagnac...
przerzucil sie na wode :D

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:10.