![]() |
Część 5
Nareszcie zrobiłem Część 5 :cup: Jest to jak dotąd najdłuższa część :evul:
http://img88.imageshack.us/img88/867/czkapturek5wq9.gif Komentowac :baby: |
DOBRE
Dobra sklejka tylko jak leci ten "ball" to raz idzie szybciej raz wolniej ogulnie bardzo dobre 10/10 |
Fake
Wszystko slodkie,potrafisz robic ladne "fejki"
Ale jak tu wiele osob wspomnialo... Fabula Postaraj sie wymyslic cos lepszego;) |
Ehhh mało komentów ;( aż się nie chce robić kolejnych części X(
Ludzie komentujcie chce wiedzieć czy wam się podoba czy nie, co mam poprawić żeby było spox ... |
Nie no, fajne, rób, tylko:
1. Drzewa jakieś takie równe. rób je porozrzucane po całej scenie 2. Jakieś outfity zrób, ten samuraj to mógłby być w grafice Tibijskiej. 3. Fabuła. wymyśl coś, chociaż jakby rozwaliła miasto barbarzyńców też by fajnie było ;P A tak to fajne, daje 7/10. |
Fajne
Rób dalej!
Czekam na next part:) |
To jest po prostu niesamowite!! Nigdy nie widzialem tak pieknej animacji!!
9,99/10 Mam nadzieje, ze fabula bedzie rozwinieta?? Naprawde jestem pod wrazeniem!! Robic takie cos... Kupa czasu!! Nie no brak mi słow!! A niech bedzie 10/10. ;p |
LOOOOL xDDDDD RULEZ 10/10 :D
|
Heh.. Wiedziałem że zrobisz jeszcze jedną część - "Czerwony Kapturek, Historia Tibijska".
Co prawda, ostatnia najlepsza, ale ten Fireball.. Raz leci szybko, a raz wolno. Moim zdaniem, powinieneś go trochę przyśpieszyć, bo przed takim Fireball'em jest łatwo zrobić unik :D I tak jak powiedział ktoś wyżej - Fabuła. Wymyśl jakąś normalną fabułę, a nie że se Czerwony Kapturek sobie chodzi i zabija każdego. Co prawda to jest zabawne, ale lepsze by było, gdybyś coś wymyślił. Najprościej mówiąc - Urozmaicił Fabułę. Jak narazie, ocena - 7/10. Pozdrawiam! |
Ogólnie to spoko.... ale jak powiedziano wyżej brakuje tutaj fabuły.
Hmmm.... 8/10. |
Nie jest złe,to jst nawet dobre :D
|
mi sie podoba tylko:
1. drzewa troche nudne mogles porozrzucac troche... 2.ten samuraj to moglby troche dalej przeskoczyc 3. ten ball raczej leci raz wolniej raz szybciej 4. i jak wszyscy mowili:FABUŁA |
Genialne :D
|
:o Pierwszy raz widze tutaj fake'ia (gif) tak fajnego z tkaimi efektami.. ale co do tego fire balla czy cuś to zaa wolno leci :D 9.9/10
|
Bo to był Matrix ball XD
Fajne :> Samuraj z LF2 ^^ |
Next part będzie mile widziany, fajnie komponujesz tibie z Little Fighter 2 ;p
9/10 bo zawsze może byc lepiej |
Dzięki za komentarze. Tak jak prosiliście postanowiłem poprawić fabułe B)
Niedługo ukaże się next part, ale potrzebuje 9 wojowników. A więc otwieram rekrutacje 8o . Zgłaszajcie swoje postacie :baby: |
hehe fajne rob wiecej takich bo to naprawde fajnie wyglada
|
To ja tam byłem ?:D
Hehe...Dawaj jeszcze bo fajne :D |
nie no fake dobry sceny z Little Fighter 2 wyciete ;] fire ball samuraj(Rudolf) i wybuch w ktoryms part
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:30. |