Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Silvera (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=185)
-   -   Pomysł w sprawie polskiej gildii. (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=152229)

poreda 28-10-2007 22:00

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez cwaniak89 (Post 1717307)
Moja propozycja:
Holy Army <z głównym naciskiem na słowo HOLY, nie musi byc Army, moze być fire albo cokolwiek innego>

Moim zdaniem Lifestyle brzmi lepiej.

Kalorek 28-10-2007 22:20

Moim zdaniem propozycje Poredy dużo lepsze, niż Brothers of Honour.
Oczywiście to jest tylko moje zdanie, więc proszę się do mnie nie rzucać :P Trzeba wymyśleć taką nazwę, żeby potem do niej rangi wymyślać żeby to miało jakiś sens ;D

poreda 28-10-2007 22:24

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kalorek (Post 1717413)
Moim zdaniem propozycje Poredy dużo lepsze, niż Brothers of Honour.
Oczywiście to jest tylko moje zdanie, więc proszę się do mnie nie rzucać :P Trzeba wymyśleć taką nazwę, żeby potem do niej rangi wymyślać żeby to miało jakiś sens ;D

Do stylu życia pasuje wszystko... Bo to poprostu życie :)

Hail Lifestyle! :D

cwaniak89 28-10-2007 22:24

Co do nazwy Lifestyle mam juz jedna rangę która by pasowała bardzo do Wiadra < ale on raczej bedzie vice, bo wszystko na to wskazuje> - RASTAMAN xD

Kalorek 28-10-2007 22:25

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez cwaniak89 (Post 1717423)
Co do nazwy Lifestyle mam juz jedna rangę która by pasowała bardzo do Wiadra < o ile nie bedzie vice, bo wszystko na to wskazuje> - RASTAMAN xD

Yeah! I można Rangi = Style życia różne :P

Kalorek 28-10-2007 22:26

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez cwaniak89 (Post 1717423)
Co do nazwy Lifestyle mam juz jedna rangę która by pasowała bardzo do Wiadra < o ile nie bedzie vice, bo wszystko na to wskazuje> - RASTAMAN xD

Yeah! I można Rangi = Style życia różne :P
Podobnie jak w Paradise (raj) - Rangi = elementy raju :P

pobol 28-10-2007 22:28

Kacperka trza tylko umiec, a nikt sie nie dowie, tym bardziej ze sharowalem z best freand real :P a co do pomyslu seby jestem za :) holy army niezle brzmi buahhaha:P8o

Kacperka 28-10-2007 22:32

co do rang to mysle ze 1 ranga to leader 2 ranga to vicki a 3 ranga to ci all old players.. tzn te chary ktore byly na przyklad w moonchildren i do tej pory ten sam owner na nim gra lub jest retired ale wchodzi czasem itp a pozniej juz rangi lvlowe. W tej 3 randze chcialbym zebym byl ja, pulpet, moze Krzysiu jak chce do guildii, i inni starzy playerzy o ile jeszcze jacys sa.. ;) a nazwy rang to mysle ze latwo sie wymysli jak juz bedzie bankowa nazwa guildii..

poreda 28-10-2007 22:33

Jupi kolejny kick... Czekam teraz aż się zaloguje i sprawdze co straciłem ^^

Kacperka 28-10-2007 22:38

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez poreda (Post 1717451)
Jupi kolejny kick... Czekam teraz aż się zaloguje i sprawdze co straciłem ^^

to kim ty w koncu grasz?:P lvl chociaz napisz.. ;P bo ja myslalem ze ty na innym swiecie jakims ;P a tak btw co do tych kickow.. to jak caly swiat ma kicka to nie jest tak ze kazdy dostaje jakby loga? czy tak duzo osob pada za kazdym razem? o.O

marcinekk 28-10-2007 22:44

co by tu powiedziec:
1) zasady musza byc twarde i stale
2) no i jeszcez jedno co wogole nie bylo poruszane to wzajemna pomoc jezeli np ktos nie moze sobie poradzic (np lagi albo czeste kicki) to jakis czlonek gildi powinien pomoc tej osobie a nie ja teraz expie sam se poradz

poreda 28-10-2007 22:45

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kacperka (Post 1717475)
to kim ty w koncu grasz?:P lvl chociaz napisz.. ;P bo ja myslalem ze ty na innym swiecie jakims ;P a tak btw co do tych kickow.. to jak caly swiat ma kicka to nie jest tak ze kazdy dostaje jakby loga? czy tak duzo osob pada za kazdym razem? o.O

Grałem Na Berylii i Iridii, ale wrócilem na Silvere.

@Edit

Server Status
Currently the server is offline.
The maximum on this game world was 954 players on Aug 04 2007, 21:20:30 CEST.
The maximum on all game worlds together was 58816 players on Oct 21 2007, 19:51:00 CEST.

Kalorek 28-10-2007 22:50

Zajebiste są te kicki, lagi i wyłączanie serwerów...:evul:

poreda 28-10-2007 22:53

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kalorek (Post 1717515)
Zajebiste są te kicki, lagi i wyłączanie serwerów...:evul:

Ja pewnie kolejny dead... W*****a mnie już to i ten cały CIP SOFT. Nie ma dnia bez kicka!

JEBAĆ CIPY!!

Btw ludzie glosujta na Lifestyle!

@Edit
Pierdole znowu dead. Ide pograć w OTSY tam chociaż nie pierdolą ludziom życia.

Zajebundo 28-10-2007 22:58

O sharowaniu wiedzieli tylko nielicznie wtajemniczeni :)

Michael zasady good male poprawki co do ostrosci zasad i beda rox... podoba mi sie to ze michael retridet i sie aktywnie udziela a co z reszta ( tymi co graja)aff :P
Ja niemam pomyslu na nazwe :( może dostane jakiegos natchnienia... i zgadzam sie z tym ze trzeba sie czyms wykazac w jakis sposob na dostanie sie do gildi... trzeba przekonac do siebie komisje skadajaca sie z lidera i vickow :D (list motywacyjny LoL) bo nie lvl nabity ma byc jedyna zasada czlonkowstwa w gildi

Kacperka 28-10-2007 23:02

nom z tego co pamietam to i w ID trzeba bylo pisac list do lidera zeby dostac sie do guildii ;D nom tu tez by moglo byc cos takiego ;P

marcinekk 28-10-2007 23:06

ale czy my jestesmy ID?? nie lepiej robic po swojemu ?

cwaniak89 28-10-2007 23:07

@up

Ale warto brac przykład czegoś co w przeszłości dobrze prosperowało.

HAHAHAHA teraz juz prawie wszystkie servery off nie tylko amerykańskie

HAIL CIP SOFT \o/

Kalorek 28-10-2007 23:11

Tylko, że to nie będzie na razie ID. Trochę czasu będzie trzeba, a nie od razu listy motywacyjne :P:)

poreda 28-10-2007 23:16

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez cwaniak89 (Post 1717577)
@up

Ale warto brac przykład czegoś co w przeszłości dobrze prosperowało.

HAHAHAHA teraz juz prawie wszystkie servery off nie tylko amerykańskie

HAIL CIP SOFT \o/

A ty padłeś czy ci się poszczęściło? Bo ja na 10 kicków dziennie naogół 9 przetrwam, dziesiątego juz nie. Przykład dzisiaj:

Godzina 21:42 First kick.. Przeżyłem doszedłem do wyjścia i nastepny kick przy 3 Scorpionach i Ghoulu :)

Pozdrowienia Cip Soft!

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:08.