![]() |
Cytuj:
|
Moim zdaniem propozycje Poredy dużo lepsze, niż Brothers of Honour.
Oczywiście to jest tylko moje zdanie, więc proszę się do mnie nie rzucać :P Trzeba wymyśleć taką nazwę, żeby potem do niej rangi wymyślać żeby to miało jakiś sens ;D |
Cytuj:
Hail Lifestyle! :D |
Co do nazwy Lifestyle mam juz jedna rangę która by pasowała bardzo do Wiadra < ale on raczej bedzie vice, bo wszystko na to wskazuje> - RASTAMAN xD
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Podobnie jak w Paradise (raj) - Rangi = elementy raju :P |
Kacperka trza tylko umiec, a nikt sie nie dowie, tym bardziej ze sharowalem z best freand real :P a co do pomyslu seby jestem za :) holy army niezle brzmi buahhaha:P8o
|
co do rang to mysle ze 1 ranga to leader 2 ranga to vicki a 3 ranga to ci all old players.. tzn te chary ktore byly na przyklad w moonchildren i do tej pory ten sam owner na nim gra lub jest retired ale wchodzi czasem itp a pozniej juz rangi lvlowe. W tej 3 randze chcialbym zebym byl ja, pulpet, moze Krzysiu jak chce do guildii, i inni starzy playerzy o ile jeszcze jacys sa.. ;) a nazwy rang to mysle ze latwo sie wymysli jak juz bedzie bankowa nazwa guildii..
|
Jupi kolejny kick... Czekam teraz aż się zaloguje i sprawdze co straciłem ^^
|
Cytuj:
|
co by tu powiedziec:
1) zasady musza byc twarde i stale 2) no i jeszcez jedno co wogole nie bylo poruszane to wzajemna pomoc jezeli np ktos nie moze sobie poradzic (np lagi albo czeste kicki) to jakis czlonek gildi powinien pomoc tej osobie a nie ja teraz expie sam se poradz |
Cytuj:
@Edit Server Status Currently the server is offline. The maximum on this game world was 954 players on Aug 04 2007, 21:20:30 CEST. The maximum on all game worlds together was 58816 players on Oct 21 2007, 19:51:00 CEST. |
Zajebiste są te kicki, lagi i wyłączanie serwerów...:evul:
|
Cytuj:
JEBAĆ CIPY!! Btw ludzie glosujta na Lifestyle! @Edit Pierdole znowu dead. Ide pograć w OTSY tam chociaż nie pierdolą ludziom życia. |
O sharowaniu wiedzieli tylko nielicznie wtajemniczeni :)
Michael zasady good male poprawki co do ostrosci zasad i beda rox... podoba mi sie to ze michael retridet i sie aktywnie udziela a co z reszta ( tymi co graja)aff :P Ja niemam pomyslu na nazwe :( może dostane jakiegos natchnienia... i zgadzam sie z tym ze trzeba sie czyms wykazac w jakis sposob na dostanie sie do gildi... trzeba przekonac do siebie komisje skadajaca sie z lidera i vickow :D (list motywacyjny LoL) bo nie lvl nabity ma byc jedyna zasada czlonkowstwa w gildi |
nom z tego co pamietam to i w ID trzeba bylo pisac list do lidera zeby dostac sie do guildii ;D nom tu tez by moglo byc cos takiego ;P
|
ale czy my jestesmy ID?? nie lepiej robic po swojemu ?
|
@up
Ale warto brac przykład czegoś co w przeszłości dobrze prosperowało. HAHAHAHA teraz juz prawie wszystkie servery off nie tylko amerykańskie HAIL CIP SOFT \o/ |
Tylko, że to nie będzie na razie ID. Trochę czasu będzie trzeba, a nie od razu listy motywacyjne :P:)
|
Cytuj:
Godzina 21:42 First kick.. Przeżyłem doszedłem do wyjścia i nastepny kick przy 3 Scorpionach i Ghoulu :) Pozdrowienia Cip Soft! |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:08. |