![]() |
@Poziomka: I tak nie należy Ci się ten tytuł, nie napalaj się.
|
1.Najwiekszy n00b bluemaster
2. Ten który udaje smiesznego a niuja mu wychodzi j.w 3. Najwiekszy debil j.w Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
@Lasooch Nalezy, nie nalezy... Lecz patrzac na jej zdjecie i osoby, ktora wygrala... Mozna stwierdzic, ze mialaby szanse :D (sorki, zlosliwa sie robie). |
I tak nadszedł czas... a kij, Ryba się wszędzie nadaje ;p
@Poziomka, Nie żebym był uszczypliwy, czy jakiś "elytarny", ale raczej powinnaś zachować resztki honoru i się z nami pożegnać. Są inne fora o Tibii, gdzie cechy jakie prezentujesz są u dziewczyn mile widziane. Tego typu stronki, jak np. tibia.org.pl zrzeszają elo blokersów i ich różowe dziewczyny. Tutaj jesteś spalona, bo taki przeciętny użytkownik OWiON'u jest o klasę wyżej od skejtów. Nie każdy, ale zdecydowana większość. Więc proszę, nie psuj mi wzroku przez tą fotkę i przez swoje posty. Z góry dziękuję. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Slythia: Jeżeli zrobią taką kategorię, jak Poziomka proponuje, to tytuł imho należy się Tobie.
|
Jest kilku kandydatów, ale założę się, że rozstrzygnie to oficjalne głosowanie, tak jak to było rok temu.
|
@Korektor
Bez przesady, to, ze dziewczyna na poczatku zrobila sobie na wlasne zyczenie troche nie przyjemnosci, nie znajac specyficznosci ludzi czytajacych to forum, to nie znaczy, ze jest spalona. Ja na poczatku tez bylem strasznym spamerem, dla ktorego liczyla sie ilosc HMMow pod nickiem. (Tak, tak.. wiekszosc z Was tego nie pamieta :-P.) |
Cytuj:
|
O, tak! Slythia na miss! ;-)
|
@Bysiu
Cytuj:
@Arfyd i Lasóch Tylko jedno wam w głowach zbereźniki jedne ;p |
Poziomka to nam z forum Sweet brokacik zrobi ;<
|
Cytuj:
Chcialam wygrac w kategori "najbardziej pomocny", ale nie mam szans ;(. |
Cytuj:
|
Lasooch, więcej wazeliny w jednym poście się nie dało zamieścić? = )
|
Cytuj:
Znaczy głosuje w tym samym zakresie :p Cytuj:
|
@Ripper: dało. Ale wiedziałem, że ktoś się przyczepi.
|
Cytuj:
|
A ja jestem wierna tylko Rybie - jeżeli spammer to tylko on! Twoja Natalia Matel. : )
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:31. |