![]() |
Cooo za kreetynizmm...
|
glupie a pf... bardzo glupie
|
rzecz gustu mi się nawet podobało :)
|
Jam MDW potrzebuje kasy to się pyta a tak to nie lubi Precla.On jest już Hunted!
|
Lol!
Ciekawe, ciekawe... Cóż, fajnego masz kumpla! |
:))
Fake na 11/10 bardzo fajny
@Fake'i Powstaję teraz bardzo dużo feaków z humorem ...... Powstało 300 orcuw i ludzie zobaczyli że dobre oceny i tera robią. Ale ten fake i tak jest najlepszy. Ładnie dopasowane wszystko. ładne obramowania. Dobrze wykonane napisy. @Orog Widzę ze w każdym temacie spamujesz bo twojego fake'a każdy ocenił negatywnie. Mówisz że każdy ma inny humor. Na tym forum większość osób ma humor przeciwny do twojego. I jeszcze w tym swoim temacie każesz nie ,,wpierdzie###" się do Napisów bo to niby fake converter. Chyba to źle świadczy o tobie że jak się nie podoba to wyzywasz! |
orce w pozycji 69 mnie powaliły xD :D
|
@up
Jee, ktoś zauważył XD EDIT: Nju part! |
Fajne, fajne. Zrób kilka partów na innym tle (tylko nie jakimś prostym).
Ładna sklejka, błędów nie zauważyłem 9.5/10 (obniżyłem wiesz za co :)) Cytuj:
Cytuj:
|
Drogi Marcinie, już niedługo będą party na innym tle, jednak większość opiera się na tym.
Nie, nie wiem za co obniżyłeś :confused:. BTW. Dziś będzie jeszcze specjalka. |
Obniżyłem, bo nie chcesz robić specjala z jedyną osobą, która lubi z tobą gadać na GG.
|
|
hahahahahahahahhhhhhhhhhhhhhhhhhhahahahahahahahhhh hhhhhhhhhhhhhhhahahahahahahahhhhhhhhhhhhhhhhhhhaha hahahahahahhhhhhhhhhhhhhhhhhhahahahahahahahhhhhhhh hhhhhhhhhhhahahahahahahahhhhhhhhhhhhhhhhhhhahahaha hahahahhhhhhhhhhhhhhhhhhhahahahahahahahhhhhhhhhhhh hhhhhhhahahahahahahahhhhhhhhhhhhhhhhhhhahahahahaha hahhhhhhhhhhhhhhhhhhhahahahahahahahhhhhhhhhhhhhhhh hhhahahahahahahahhhhhhhhhhhhhhhhhhhahahahahahahahh hhhhhhhhhhhhhhhhhahahahahahahahhhhhhhhhhhhhhhhhhha hahahahahahahhhhhhhhhhhhhhhhhhhahahahahahahahhhhhh hhhhhhhhhhhhhahahahahahahahhhhhhhhhhhhhhhhhhhahaha hahahahahhhhhhhhhhhhhhhhhhhahahahahahahahhhhhhhhhh hhhhhhhhhahahahahahahahhhhhhhhhhhhhhhhhhhahahahaha hahahhhhhhhhhhhhhhhhhhhahahahahahahahhhhhhhhhhhhhh hhhhhahahahahahahahhhhhhhhhhhhhhhhhhhahahahahahaha hhhhhhhhhhhhhhhhhhhahahahahahahahhhhhhhhhhhhhhhhhh hahahahahahahahhhhhhhhhhhhhhhhhhhahahahahahahahhhh hhhhhhhhhhhhhhhahahahahahahahhhhhhhhhhhhhhhhhhhaha hahahahahahhhhhhhhhhhhhhhhhhhahahahahahahahhhhhhhh hhhhhhhhhhhahahahahahahahhhhhhhhhhhhhhhhhhhahahaha hahahahhhhhhhhhhhhhhhhhh
i jeszcze raz ha. Rozwalił mnie ten odcinek ^^ musk smaczny ^^ |
Hahahaha! Nie no serio, ten odcinek naprawde Ci wyszedł ! Uśmiałem się jak cholera xD 10/10
A tak serio to 11/10 xD |
XD
Zmieniam zdanie, to z Matełuszem l0x XD more more ;< |
Hmm...fajne ;o
A życzenia dla mnie? :D Ocena oczywiście 10/10! |
Cytuj:
AAAAAAAAAAAAA! RATUJCIE MĄ DUSZĘ! EDIT: Ufff...Przeżyłem... |
"NADRILL W TEMACIE!
AAAAAAAAAAAAA! RATUJCIE MĄ DUSZĘ!" Nadrol ssie i precel zje jego musk!11 http://i157.photobucket.com/albums/t...55/hfdhgfj.jpg |
@up
Nie pokonasz Lubieorce1. On był kul, a ty nie. |
Tak ale już go z nami niema.Michoss troche ci nie wyszedł ten part nowy z Orcusem ale ten specjal z MDW i muskiem mnie rozwalił.
Ps:i have new avatar |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:45. |