Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Arcania (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=193)
-   -   New war - Occitane vs DPFT (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=153209)

Doom Terror 10-11-2007 15:22

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez himato (Post 1738521)
Fayter - next time nie plac tak szybko a powiedz ze prosisz o porozmawianie z liderem gildii w ktorej jestes. Za szybki jestes :D

u mnie bylo tak ze padla lukratywna propozycja typu "pay or" nie bylo podpunktu c) :p pozatym nie lubie zalatwiac swoich spraw przy pomocy osob trzecich ;p no ale postaram sie zapamietac ta rade.

Btw ladny post ;p

himato 10-11-2007 15:43

wladza 3

Fayter - tez mam taka nadzieje ze zapamietasz :D

sprawa byla do zalatwienia na 3 telefony :/

szkoda ze na priv nie napisales do Eda :/ albo kogos innego :D

teraz przynajmnie wiesz jak sprawy zalatwiac a jak nie:

haslo z e'leclercka :P z wczoraj :P

Nie boimy sie niegocjowac i nie negocjujemy ze strachu :D

poweidz ze masz zwierzcgnika nad soba i "polub" zajatwianie twoich spraw przez osoby "3", ale o tym to juz gadalismy na priv :D

powodzenia w grze.

gratulacje za BEHE quest'a - szkoda Oralla :/

himato 10-11-2007 15:53

i ps do faytera:P

"cipek" tez czlowiek, i wbrew powszechnej opinii nie gryzie :P a mial prawo sie zdenerwoac. Bo czy Ty na jego miejscu bys sie nie zdenerwowal? Szkoda tylko ze na hydrach nie dogadaliscie sie - on chcial tylko 19% do lvl wbic a nie caly czas expic.

"cipek" juz nie ma war time - nie wywalaj ludzi nawet dla 18%. a jak wywalisz to nie dziw sie ich emocjom, zwlaszcza zlym:/

Moim zdanie (i nie tylko moim) przesadziles "nieco" z paymentem. Jak ty bys zareagowal na swoje zachowanie bedac graczem o mniejszym lvl i nie nalezac do "milosciwie nam panujacych" a o paymencie nie powinienes zawiadomic lidera? dac ultimatum dla czlonka gildii? No ale jakbys powiadomil (albo huntowany sie odezwal do lidera!!!) nici z kaski za free - wiec poniekad rozumiem twoje zachowanie. Tylko by ciebie obsmiali na vencie. Byla szansa na 300k za free - wykorzystales ja. Gratuluje zwyciezcy przegranym wspolczuje.

a kabla i tak znajdziemy - bo tu juz total przegiecie:/

chan, orall i fayter - w gildii sila :P wspolczuje ale za szybko placicie :/ brak mozliwosci negocjacji.

i to bylo ostatni raz :)

Szefoo 10-11-2007 16:07

@Himato

Zadziwiasz mnie:confused::confused::confused:

Doom Terror 10-11-2007 16:18

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez himato (Post 1738629)
i ps do faytera:P

"cipek" tez czlowiek, i wbrew powszechnej opinii nie gryzie :P a mial prawo sie zdenerwoac. Bo czy Ty na jego miejscu bys sie nie zdenerwowal? Szkoda tylko ze na hydrach nie dogadaliscie sie - on chcial tylko 19% do lvl wbic a nie caly czas expic.

Oczywiscie ze bylbym powaznie wk***ony faktem ze ktos chce mnie ubic,ale tam wina lezala po obu stronach,nawet moze bardziej po jego.Na hydrach sam byc nie bylem,tylko na gc uslyszalem ze ktos od nas dostal z ue i ze "cipek"(zeby pozostal anonimowyXD) chcial dobic lvl podczas nie swojej kolejki na hydrach,a potem juz wiesz jak sie to potoczylo ;p.

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez himato (Post 1738629)
a kabla i tak znajdziemy - bo tu juz total przegiecie:/

chan, orall i fayter - w gildii sila :P wspolczuje ale za szybko placicie :/ brak mozliwosci negocjacji.

i to bylo ostatni raz :)

No w gildii sila,tylko kabla kicknac i bedzie luz ;p.Co do ostatniego razu to to byl przedostatni :p ostatni mialem jak zomo traplo naszego membera,a ja ochoczo polecialem mu pomoc :P tak sie zlozylo ze wpadlem w trap i schudlem o bohy;p ale potem po rozmowie pewien zomowiec postanowil mi dac itemow o wartosci ok.30k no i co wazniejsze,przypomnial mi ze tibia to tylko gra ;P no to tyle na dzisiaj ;p bo trzeba sie naszykowac na urodziny kolezanki ;> cu

Ciacho1920 10-11-2007 19:59

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Poll (Post 1729275)
Fakt jest nas za mało

Ladnie to tak ludzi na forum wprowadzac w blad?^^ Nie wierze, ze wracasz, paru ludzi z toba i nie masz wiekszej paki... a ta paka ciagle sie powieksza tylko narazie sa "neutral";]

Hectore 11-11-2007 00:09

Character Information
Name: [CHAR]Rygo Volloso[/CHAR]
Sex: male
Profession: Elite Knight
Level: 114
World: Arcania
Residence: Ankrahmun
House: Othehothep II f (Ankrahmun) is paid until Dec 06 2007
Guild membership: Executor of the Occitane

Ahahah? Pierwszy waleczny z Jarosławia.

Filush 11-11-2007 10:45

Taaaaaaa ;]

Nacpany_Wlodek 11-11-2007 17:03

Chyba wyślę temu Rygo speszial banana z wygrawerowanym nickiem.

Picinhoxs 11-11-2007 19:11

ten jeden niechce mieszkac w jaroslawiuuu.............gdzie to??:]

eloMurarz89elo 11-11-2007 22:55

Jaroslaw to takie zadupie na PODKARPACIU kolo Przemyśla :)

Thuygioshok 12-11-2007 15:25

ja mam kolezanke z jaroslawia iii mi naskoczyc mozecie ;o

notop 12-11-2007 17:53

a aata to moj kolega !! czasami klikamy sobie;D

Nacpany_Wlodek 12-11-2007 18:28

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez notop (Post 1742302)

Jupi ! A z lukim teshh klikashh?

Ja też chce poklikać z jaroslawiem!

Picinhoxs 12-11-2007 19:12

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez notop (Post 1742302)

A moge z toba poklikac ;ppp znajdziemy sporo wspolnych tematóF....
http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=153212
Alee loot

Szefoo 12-11-2007 20:00

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Picinhoxs (Post 1742520)

Jaki byl loot bo niemam kodekow, a niechce mi sie ich ściągać ;/

Chuli 12-11-2007 21:07

Niby taki Jarosław a JKS niezla banda.Pozdrawiam Świrka i Wiśnie i JKSu.Jakby ktos mogl ich pozdrowic od ziomka z Lublina ktorego spotkali w Katowicach
Co tam na wojence?hej wojenka wojenka:p

Picinhoxs 12-11-2007 22:10

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Szefoo (Post 1742655)
Jaki byl loot bo niemam kodekow, a niechce mi sie ich ściągać ;/

Mms i mpa ;o i cos w bp okolo 50k

Doom Terror 13-11-2007 15:47

Zaliczylem glebe jak to przeczytalem.

http://forum.tibia.com/forum/?action...readid=1897282

Adow Adan 13-11-2007 15:56

0 organizacji ,

Occitane to taka mała gildia.

Największa gildia to była Beach pózniej TTT , pózniej SB teraz occitane to najmniejsza z gildi (tzw. opozycji) i wątpie zeby wygrała z Turtlami. Największe szanse miała Beach z Fosą i Tiusem na czele , teraz nic nie zdziałają. SF nie będzie nigdy po stronie Occitane a Sfora wątpie zeby była po czyjejś stronie bo ani do DPFT ani do Occitane nie jest jej bliżej.

Ps. Jeżeli miałbym wybrać "mniejsze zło" to wole DPFT bo już wole zeby P.A robiło DPFT niż Occitane .Tak było by , że Br i Hiszpanie by panowali na Serwie więc wole juz Polaków(occitane po wygranej wojnie z pewnością wymusiła by odejscie od nich "Polskich" graczy).

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:09.