![]() |
old barteko fak! i old gecaj i konzbi i ksiadz hubert i wogole laaaaa 8o:cup:
eat pussy ! |
Przed depo padamy...to my Polacy !
Carlin tylko znamy...to my Polacy ! Masslogi zawalamy...to my Polacy ! Servery wciąż zmieniamy...to my Polacy ! Wojny przegrywamy...to my Polacy ! Noobami na forum gadamy...to my Polacy ! Jesteśmy analfabetami...to my Polacy ! Wiesz co to znaczy? To my POLACY !! Gader odrazu widac ze jestes typowym Zydem pochodzenia Arabskiego Brawo! |
a ty jebanym dwunastolatkiem z aldory. brawo. kuluj żyda.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Odrazu widać, że jesteś typowym dzieciakiem z forum, bez wykształcenia , który nie wie co to satyra i odrazu wyzywa innych. Co do wojny to się nie odzywaj bo to Ty nie możesz wyjść z pz, a nie on. :) |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
i takie btw. wiecej Ci nie odpisuje, bo umiesz tylko obrazac niz normalnie porozmawiac. |
@hugo
tak to wina ng ze gader sie zrokowal , zapomnielismy wyslac eskorty po niego pod temple |
Cytuj:
Slaby psychicznie8o tyle mam do powiedzenia |
Cytuj:
|
Legend Obsidii jest sporo i pewnie je wszyscy dokładnie wymieniliście.
Ja na Obsidii wystartowałem 2 miechy po stworzeniu serva B) Pierwszą moją gildią była gildia stworzona przez bodajże Maniovisa w której między innymi była Lady of Abbadon i spółka :) dobrze pamiętam czasy wojny Boom vs NG ale w tej wojnie nie brałem udziału. Najbardziej podobała mi się bitwa pod Thais kiedy mnóstwo niestety naszych padło (nawet mam screeny z tamtego okresu). Pamietam, że Boom oskarżało mnie o pomoc NG bo sprzedawałem UHy Azaredowi :D Level wtedy był jeszcze malutki bodajże 30+ i jakoś to życie na Obsidii szło dalej. Najbardziej nie lubiałem Xarabka i Diviloni :baby: Pozdro dla Van Del Sala (zajefajnie dużo spędzonych wspólnie godzin na hydrach^^), Angatevona, Algothina, Raxilona, całej gildii White Wolfs :D pamiętne godzinki spędzone na TSie :D, Angatevona, Shayerana, Old Barteka, Old Gecaja, Messy (moich rl), Kiroy Winda :) Lord Panpena, Draco Mindhuntersa, Yaugardo, Lady of Abbadon (fajnie na rl wyglądasz ^^) i dla wielu wielu innych z którymi miałem fajny kontakt i fajnie się z wami gadało. Bo w dużym stopniu ta gra była taka fajna dlatego, że Wy w nią graliście... Pozdro all |
Cytuj:
|
A ja powiem moja przygode z 3 najwiekszymi noobami na servie ;>
Lvl 14-15 mam , chyba kogos lalismy na zamku. Expie , wpada xusodove wtedy lvl 120~ , master thor wtedy lvl 130 , jakis 100 + ms i mnie leja z 5 minut zchodze nadul jeszcze 2x lvl 100+ ms/ed i tak mnie scigali 5 minut lvl 100+ takie biednego lvl 15 :) ROX! Hail Pephy! |
Familly Boneshard's warhammer powah!
|
ta, raz mnie we 3 gonili, mniej wiecej takie same lvle mieli jak ja, to zwialem. chce ciasteczko.
|
Katmai, Yunichi, Kiroyek, Gal~, Peero, czasy Boneshardow, Erusa i Millido, pamietny trap w veno loot shop jak Raxiego ubili..
Bym zapomnial dopisac.. Muator i Anga~ ofc ;D Ogolnie czasy "starej" Obsidii, ktorej wielu z was nie pamieta ;) |
kto zadzi?
w ng; mannow, nivre, nicki z koncowka (zo) np davizo...itd(jeb..c ng)
w thumbs up; archin, i reszta Vice-Leaderow |
peero ??
hah ktorz to mnie pamieta chyba juz nikt :(
Darota to moj dooooobry znajomy ze starej ekipy SAintow hah to byly czasy PZD 4 Agness :] |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:16. |