Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   O wszystkim i o niczym (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=20)
-   -   "Pomocna Dłoń" (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=15500)

Wayne Rooney 22-05-2005 20:41

Mam problem z misja w robin hood legenda sherwood. Uwolnilem tego stuleya, i zabilem wszystkich straznikow oprocz ludzi w zamku ale jak mam sie tam dostac albo do tego lasku sherwood tez nie czaje. Help

Mack Abadrak 22-05-2005 20:48

Właziłeś całą drużyną na tabliczkę z napisem "sherwood"? I naciśnij "escape" i sprawdź, jakie misje musisz jeszcze zrobić.

Tasior 30-05-2005 15:12

~~~~~~Ły mi działa~~~~~~

Matheous 30-05-2005 18:12

Sprobuj to napisac z drugim ALT;) Serio, przy pisaniu maila na wp to jak sie wcisnie zly alt to mi sie od razu mail wysyla 0_o ;D

Shanhaevel 30-05-2005 18:31

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gracz Tibii
Mam problem z Worms 3D (nie śmiać się lubie te Wormsy :P ) i teraz za Chiny mi nie odpali występuję błąd że można wysłać do Microsoftu. No i co mogę zrobić aby odpaliło mam Windows XP Profesional.

Może masz wirusa Parite? U mnie było, że Harry Potter (młodszy brat gra) nie chciał działać. Ściągnij Avast! i zeskanuj.

Tasior 30-05-2005 20:10

~~~~~~Ły mi działa~~~~~~

Have 01-06-2005 23:42

Gazetka Hunted

Mam klopot siedialem sobei u kumpla na valori i przeprowadzilem wywiad z vezakiem z nudy ;p chcialbym go zameiscic w gazetce ale jak ?

Bucik 01-06-2005 23:47

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dwimenor
Co do punktów 2 i 3 to dzięki

A punkt 1:
Nie o to chodzi, dalej otwiera się w trybie pełonekranowym. A chce żeby się otwierał tak jak Tibia.
I przepraszam za to pytanie Techniczne. Nie byłem pewnien.

Otóż grałem w D2 i powiem że się da... gdzies w windowsie są takie pliki które po dwukrotnym kliknięciu otwierają gre w pełnym ekranie... NIECHCĄCY je usunołem i włączała się każda gra tak jak tibia... są także cheaty ale to już nie gra tylko noobostwo...

---Czarny--- 04-06-2005 19:20

działa u was Imageshack?? u mnie cos wyskakujee, potem zmienia mi na MSN wyszukiwarke...a u was dziala?

Badzo 04-06-2005 20:08

Ponawiam pytanie

Wolfenstein ET

Jak podmienić komendy czyli:

zamiast
"I need a medic!"
napisac swoj zwrot np. "Gdzie ten lekarz?"

PUPISEM 09-06-2005 19:42

Mam problerm z grą Tzar:Cieżar Korony
Naciśnij ENTER, wpisz kod i ponownie naciśnij ENTER dla akceptacji.
HMPRETTYPLEASEWITHSUGARONTOP – włącza cheaty
HMGOD - God Mod

Tyle ze kody nie dzialaja ;/ moze ktos by pomogl, kody sa po to bo chce surowce miec i chce wywalone krolestwo zrobic :)

sesaj 14-06-2005 22:42

Uhm...mam nadzieje, ze jednak ktos do tego topicu zaglada.

No wiec mam problem, a nawet duzy problem ;) Otoz zainstalowalem gta:sa i wszystko ladnie pieknie dzialalo. Wlaczam 4h pozniej i dupa. Klikam w ikone i zero odpowiedzi. Zresetowalem kompa, zrzucilem cracka jeszcze raz, zainstalowalem jeszcze raz gre. I nadal to samo. Dodam jeszcze, ze w ciagu tych 4h komputer byl wylaczony.

Halp me plx?!!11

spider-bialystok 18-06-2005 17:44

Kolejny problem z GTA: San Andreas
Mam wersje DVD. Instalacja przebiega bezproblemowo, jednak gdy proboje wlaczyc gre pojawia sie komunikat : Wrong disc inserted. Please insert the CD/DVD. Plyta jest caly czas w napedzie! Jak temu zaradzic?

hoomik 18-06-2005 19:59

o takim sprytnym urzadzeniu jak "crack" slyszales?

Maethi 18-06-2005 20:03

Mam problem z CS-em 1.6 bez Steam-a. Chce grac, lecz gdy podlaczam sie do jakiegos serva to wyskakuje mi jakis blad .dll

hoomik 18-06-2005 21:39

wszystkie update'y posciagales?

Maethi 18-06-2005 21:42

Nie. W temacie CS bez Steam-a jest link do patcha ale nieaktywny. Szukałem przez google etc.. i nigdzie nie znalazłem. Żadnych updatów nie trzeba podobno tylko ten 1 patch.

Klimmek 18-06-2005 21:44

A nie lepiej Maethi wydac te 50 PLN i cieszyc sie oryginalnym Counter-Strike 1.6 ze Steam? To nie jest wiele i mozesz instalowac wiele innych gier dawnej Sierry korzystając z tego samego Cd-Keya.

spider-bialystok 19-06-2005 09:29

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez hoomik
o takim sprytnym urzadzeniu jak "crack" slyszales?

Mam crack jednak gdy chce go uruchomic wyskakuje komunikat :

" Nie znaleziono punktu wejscia procedury ogg_stream_reset_serialno w bibliotece ogg.dll"

Co z tym fantem zrobic?

Vetinaz 19-06-2005 13:47

Witam. mam pytanko dotyczace NFSU2 a mianowcie: w NFSU2 jest tak ze inni zawodnicy(czyli komputer) jeżdżą takze po mieście i zastanawiam sie czy jesli bede duzo jezdzil i sie rozgladal po miescie to oni wtedy moga sobie ulepszac auto i beda lepsi czy tylko jeżdzą tak dla jaj?? prosze o szybka odpowiedz!!!! i jeszcze jedno pytanko dotyczace tez NFSU2: jak to sie dzieje ze jak na jednym kącie poszlem na wyscig to jezdzil tam taki pomaranczowy bardzo utuningowany ford focus a na innym kącie jak poszlem na ten sam wyscig to jezdzily same mazdy?? jak to sie dzieje z gory thx!!!

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:39.