![]() |
Mam problem z misja w robin hood legenda sherwood. Uwolnilem tego stuleya, i zabilem wszystkich straznikow oprocz ludzi w zamku ale jak mam sie tam dostac albo do tego lasku sherwood tez nie czaje. Help
|
Właziłeś całą drużyną na tabliczkę z napisem "sherwood"? I naciśnij "escape" i sprawdź, jakie misje musisz jeszcze zrobić.
|
~~~~~~Ły mi działa~~~~~~
|
Sprobuj to napisac z drugim ALT;) Serio, przy pisaniu maila na wp to jak sie wcisnie zly alt to mi sie od razu mail wysyla 0_o ;D
|
Cytuj:
|
~~~~~~Ły mi działa~~~~~~
|
Gazetka Hunted
Mam klopot siedialem sobei u kumpla na valori i przeprowadzilem wywiad z vezakiem z nudy ;p chcialbym go zameiscic w gazetce ale jak ?
|
Cytuj:
|
działa u was Imageshack?? u mnie cos wyskakujee, potem zmienia mi na MSN wyszukiwarke...a u was dziala?
|
Ponawiam pytanie
Wolfenstein ET Jak podmienić komendy czyli: zamiast "I need a medic!" napisac swoj zwrot np. "Gdzie ten lekarz?" |
Mam problerm z grą Tzar:Cieżar Korony
Naciśnij ENTER, wpisz kod i ponownie naciśnij ENTER dla akceptacji. HMPRETTYPLEASEWITHSUGARONTOP – włącza cheaty HMGOD - God Mod Tyle ze kody nie dzialaja ;/ moze ktos by pomogl, kody sa po to bo chce surowce miec i chce wywalone krolestwo zrobic :) |
Uhm...mam nadzieje, ze jednak ktos do tego topicu zaglada.
No wiec mam problem, a nawet duzy problem ;) Otoz zainstalowalem gta:sa i wszystko ladnie pieknie dzialalo. Wlaczam 4h pozniej i dupa. Klikam w ikone i zero odpowiedzi. Zresetowalem kompa, zrzucilem cracka jeszcze raz, zainstalowalem jeszcze raz gre. I nadal to samo. Dodam jeszcze, ze w ciagu tych 4h komputer byl wylaczony. Halp me plx?!!11 |
Kolejny problem z GTA: San Andreas
Mam wersje DVD. Instalacja przebiega bezproblemowo, jednak gdy proboje wlaczyc gre pojawia sie komunikat : Wrong disc inserted. Please insert the CD/DVD. Plyta jest caly czas w napedzie! Jak temu zaradzic? |
o takim sprytnym urzadzeniu jak "crack" slyszales?
|
Mam problem z CS-em 1.6 bez Steam-a. Chce grac, lecz gdy podlaczam sie do jakiegos serva to wyskakuje mi jakis blad .dll
|
wszystkie update'y posciagales?
|
Nie. W temacie CS bez Steam-a jest link do patcha ale nieaktywny. Szukałem przez google etc.. i nigdzie nie znalazłem. Żadnych updatów nie trzeba podobno tylko ten 1 patch.
|
A nie lepiej Maethi wydac te 50 PLN i cieszyc sie oryginalnym Counter-Strike 1.6 ze Steam? To nie jest wiele i mozesz instalowac wiele innych gier dawnej Sierry korzystając z tego samego Cd-Keya.
|
Cytuj:
" Nie znaleziono punktu wejscia procedury ogg_stream_reset_serialno w bibliotece ogg.dll" Co z tym fantem zrobic? |
Witam. mam pytanko dotyczace NFSU2 a mianowcie: w NFSU2 jest tak ze inni zawodnicy(czyli komputer) jeżdżą takze po mieście i zastanawiam sie czy jesli bede duzo jezdzil i sie rozgladal po miescie to oni wtedy moga sobie ulepszac auto i beda lepsi czy tylko jeżdzą tak dla jaj?? prosze o szybka odpowiedz!!!! i jeszcze jedno pytanko dotyczace tez NFSU2: jak to sie dzieje ze jak na jednym kącie poszlem na wyscig to jezdzil tam taki pomaranczowy bardzo utuningowany ford focus a na innym kącie jak poszlem na ten sam wyscig to jezdzily same mazdy?? jak to sie dzieje z gory thx!!!
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:39. |