Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Niusy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=12)
-   -   Zwrot 7 dni PACCa oraz tydzień podwójnego doświadczenia (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=155127)

poreda 21-11-2007 19:11

Już wiem jak zleci ten tydzień:

Godzina 8:00 Budzik
Godzina 8:10 Śniadanie
Godzina 8:20 Zaczynamy expić
Godzina 15:00 Obiad
Godzina 15:30 Zaczynamy expić (na zajętym wcześniej expowisku)
Godzina 20:00 Wyczerpany padam do łóżka

@Might@ 21-11-2007 19:11

Palant

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez poreda (Post 1757720)
No i ch*j? Nie podoba się? Dowidzenia, nikt cie nie zmusza do grania. Graczy przybywa, a o to cipom chodzi.

MORDA MOWIE ! ;P Milcz !Nam nikt nie kaze grac a tobie nikt nie kaze mowic bo otwierajac usta zanieczyszczas srodowisko :( ( i potem mowia ze w miastach smierdzi ;P ) Btw. Czlowieku... moze i cip soft chce pobic rekord ludzi online ale AKURAT W TAKI SPOSOB ??!! to jest przesada !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! teraz ip changer juz nie potrzebny ;P *wynagrodzenie dla ludzi ktorzy wtedy padli - Sranie w banie :P Śmierć = element gry ! Fakt ze z ich winy ale jak wiedzieli ze problemy z serwerami to WON DO DEPO !! A wynagrodzic to mozna SAMYM paccem. Moze i wszyscy pojdziemy expić ( i Ja pewnie tez ) ale dla przyjemności ! A nie po to zeby wbić 4 lvle :/ Juz widze "xxx [90+]: HUehUEHe wbiłem dzisiaj rekord ! 4 mln ! UHEueuh. <<< i co w tym fajnego skoro i tak wiemy ze bylo to w trakcie "zalosnych dni tibi" ? <<ZAL !!!!!!!!!!!!!!!!! A więc podsumowując tibia staje się coraz bardziej żałosna i naprawde zaczynają psuć. ( nawet nie "zaczynają", juz to zrobili ;p )

poreda 21-11-2007 19:15

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez @Might@ (Post 1757780)
MORDA MOWIE ! ;P Milcz !Nam nikt nie kaze grac a tobie nikt nie kaze mowic bo otwierajac usta zanieczyszczas srodowisko :( ( i potem mowia ze w miastach smierdzi ;P ) Btw. Czlowieku... moze i cip soft chce pobic rekord ludzi online ale AKURAT W TAKI SPOSOB ??!! to jest przesada !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! teraz ip changer juz nie potrzebny ;P *wynagrodzenie dla ludzi ktorzy wtedy padli - Sranie w banie :P Śmierć = element gry ! Fakt ze z ich winy ale jak wiedzieli ze problemy z serwerami to WON DO DEPO !! A wynagrodzic to mozna SAMYM paccem. Moze i wszyscy pojdziemy expić ( i Ja pewnie tez ) ale dla przyjemności ! A nie po to zeby wbić 4 lvle :/ Juz widze "xxx [90+]: HUehUEHe wbiłem dzisiaj rekord ! 4 mln ! UHEueuh. <<< i co w tym fajnego skoro i tak wiemy ze bylo to w trakcie "zalosnych dni tibi" ? <<ZAL !!!!!!!!!!!!!!!!! A więc podsumowując tibia staje się coraz bardziej żałosna i naprawde zaczynają psuć. ( nawet nie "zaczynają", juz to zrobili ;p )

Nie otworzyłem ust leszczyku bo pisałem na klawiaturze. A tak wogóle takie teksty jak ty masz to... Słyszałem ostatni raz w szkole podstawowej : ~

HAIL CIPSOFT!

@Might@ 21-11-2007 19:17

Rotfl...

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez poreda (Post 1757789)
Nie otworzyłem ust leszczyku bo pisałem na klawiaturze. A tak wogóle takie teksty jak ty masz to... Słyszałem ostatni raz w szkole podstawowej : ~

HAIL CIPSOFT!

Szkoda tylko ze z tej "szkoły podstawowej" nie udało Ci się wyjść ;P
@Topic - jedyne co nam pozostaje to: Lineage 2, WoW, SilkRoad Online... ewentualnie rezygnacja z gier online ;P :) pzdR

Adamosis 21-11-2007 19:17

supcio :D
akurat pacc mi sie skonczyl miesiąc temu. Wynudziełm sie i teraz poexpie troche , sprzedam stuff u djina a do tego 2x expa
Zajebioza ;)

Pulaski 21-11-2007 19:17

Ja pierdole żal 2 x więcej expa? To już jest ots... Ale 7 dni więcej pacca mi odpowiada.

Barniakos 21-11-2007 19:18

Co Ci się staje załosne? Przeciez oni nie robią tego na zawsze tylko na tydzień, zeby ludzie którzy przez te kicki, lagi potracili lvl mogli je odrobić.

poreda 21-11-2007 19:19

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez @Might@ (Post 1757792)
Szkoda tylko ze z tej "szkoły podstawowej" nie udało Ci się wyjść ;P
@Topic - jedyne co nam pozostaje to: Lineage 2, WoW, SilkRoad Online... ewentualnie rezygnacja z gier online ;P :) pzdR

Papa dzieciaku, nie będziemy tęsknić :)

Droonx 21-11-2007 19:19

Zajebiście !! :D
Nie dojść, że exp x2 to jeszcze na paccu ! ;D

Jul 25 2007 Tibia Premium Account for 3 months (90 days) Jul 25 2007 Oct 23 2007

Sorcerereq 21-11-2007 19:20

Swoją drogą to nie taki głupi pomysł. Lecz wolałbym co niedziela exp x2, dla umilenia gry... ;)

Ojj, coś czuję że w Tygodniu Podwójnego Expa wieeele dzieci nie pójdzie do szkoły... ;)

blakes 21-11-2007 19:23

Ja was naprawde nie rozumiem. W czasie kicków/ataków DDoS narzekanie jacy to oni źli są ( tym bardziej, że to nie ich wina), a teraz gdy chcą odpokutowac problemy jakie mieliście nadal narzekacie! To się nazywa 'żal'.

Jaz' 21-11-2007 19:26

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kamilak (Post 1757588)
a ja mam takie pytanie,czy skile tez przez ten tydzien beda 2x??

Tiaaa.. Skille, mlvl i loot 2x.

Oharis 21-11-2007 19:27

Juz widze te kolejne crashe serwerow z powodu przepelnienia xD aahhahahaha

Dark Deni 21-11-2007 19:29

tibia złazi na psy .. to rl a nie ots .. 7 dni pacc ok ale exp raz 2 to przesada ...

Opylacz 21-11-2007 19:33

Skille x2? Rly?

Wojtach545 21-11-2007 19:33

Miłego grania Jak będzie po 500 kolesjki.
Każdy będzie grac .

Gucias 21-11-2007 19:34

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez bemo (Post 1757583)
jesli ja mialem pacca do 22 pazdziernika to dostane tydzien, za darmo, tak?

no to zajebiscie bo akurat jeba*ego 27 listopada mam wywiadowke i zaglada ;s

To się trzeba było uczyć, anie się opierdzielać. Jak bardzo chcesz kopać rowy to wytłumacz to rodzicom, może zrozumieją

Corrnn 21-11-2007 19:34

nie podniecajcie sie, w ogole nie poexpicie w te dni.

PvP- wszystko zajete gigantyczne kolejki.

Non pvp- venore dragon lair- 50 osob
edron dragon lair- 30 osob
Frosty 20-40 osob
draconia dragi z 5 osob
tomby za tp z 10 osob za kazdym przynajmniej
guardy 100 osob
roty wole nie mowic.

Powodzenia w expieniu, hehehe.

Mefisto of Deth 21-11-2007 19:35

Ale miałem farta akurat się na pacca załapałem :D hail Cipsoft :*

Salarigoth 21-11-2007 19:36

Nie wierze poprostu brak mi slow. Popierdolilo cip robiawszystko zeby tylko ludzie pacc kupili poprostu modle sie zeby tibia padla.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:40.