![]() |
Już wiem jak zleci ten tydzień:
Godzina 8:00 Budzik Godzina 8:10 Śniadanie Godzina 8:20 Zaczynamy expić Godzina 15:00 Obiad Godzina 15:30 Zaczynamy expić (na zajętym wcześniej expowisku) Godzina 20:00 Wyczerpany padam do łóżka |
Palant
Cytuj:
|
Cytuj:
HAIL CIPSOFT! |
Rotfl...
Cytuj:
@Topic - jedyne co nam pozostaje to: Lineage 2, WoW, SilkRoad Online... ewentualnie rezygnacja z gier online ;P :) pzdR |
supcio :D
akurat pacc mi sie skonczyl miesiąc temu. Wynudziełm sie i teraz poexpie troche , sprzedam stuff u djina a do tego 2x expa Zajebioza ;) |
Ja pierdole żal 2 x więcej expa? To już jest ots... Ale 7 dni więcej pacca mi odpowiada.
|
Co Ci się staje załosne? Przeciez oni nie robią tego na zawsze tylko na tydzień, zeby ludzie którzy przez te kicki, lagi potracili lvl mogli je odrobić.
|
Cytuj:
|
Zajebiście !! :D
Nie dojść, że exp x2 to jeszcze na paccu ! ;D Jul 25 2007 Tibia Premium Account for 3 months (90 days) Jul 25 2007 Oct 23 2007 |
Swoją drogą to nie taki głupi pomysł. Lecz wolałbym co niedziela exp x2, dla umilenia gry... ;)
Ojj, coś czuję że w Tygodniu Podwójnego Expa wieeele dzieci nie pójdzie do szkoły... ;) |
Ja was naprawde nie rozumiem. W czasie kicków/ataków DDoS narzekanie jacy to oni źli są ( tym bardziej, że to nie ich wina), a teraz gdy chcą odpokutowac problemy jakie mieliście nadal narzekacie! To się nazywa 'żal'.
|
Cytuj:
|
Juz widze te kolejne crashe serwerow z powodu przepelnienia xD aahhahahaha
|
tibia złazi na psy .. to rl a nie ots .. 7 dni pacc ok ale exp raz 2 to przesada ...
|
Skille x2? Rly?
|
Miłego grania Jak będzie po 500 kolesjki.
Każdy będzie grac . |
Cytuj:
|
nie podniecajcie sie, w ogole nie poexpicie w te dni.
PvP- wszystko zajete gigantyczne kolejki. Non pvp- venore dragon lair- 50 osob edron dragon lair- 30 osob Frosty 20-40 osob draconia dragi z 5 osob tomby za tp z 10 osob za kazdym przynajmniej guardy 100 osob roty wole nie mowic. Powodzenia w expieniu, hehehe. |
Ale miałem farta akurat się na pacca załapałem :D hail Cipsoft :*
|
Nie wierze poprostu brak mi slow. Popierdolilo cip robiawszystko zeby tylko ludzie pacc kupili poprostu modle sie zeby tibia padla.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:40. |