![]() |
ciekawe jaki loot z tego bedzie...
|
Wiewiórki i Koty : ładne i fajne , ale żeby nie było za dużo bo będą przeszkadzać
cyce i trole : ładnie zrobione , i widać ze cip dba o low levele :/ małe smoki : pomysł dobry ale wygląd beznadziejny!!!!! będą lalki latać !! |
Kotki - super (tylko takie jakieś niedorobione ALE SUPER!!)B)
wiewiórki - good (mogłyby być, rzadkie tak jak niektóre motylki) TROLE I CYCKI - BEST BEST BEST!!!!!!!!!!!!!!!!!! Dragi - echhhhhhhhhhh grafa shit, tylko żeby za silne nie były to będzie good :confused: |
+:
-Przesliczne Kotki -Fajne Nowe Cyklopy -Dodanie Nowego Rodzaju Trolli -: Nowe Grafiki Troli Fatalna Sprite tych malych Dragow , wygladaja jakby byly wyciete z innej "Bajki" i nie pasuja kolorami wogule do swoich Matek/Ojcow :P |
Wspominano też o zaprojektowaniu od nowa Mount Sternum. Pewnie tam będą te cycki. Mam złe przeczucie, że to nie chodzi tylko o tekstury i trzeba się będzie uczyć od nowa. Ciekawe też, jaką siłą będą dysponować nowe rodzaje cyklopów. Najgorzej jak będą mocne i napierdolą ich od chuja w MS. :/
|
Już nie mogę się doczekać żeby zobaczyć u kogoś:
Jan 09 2008, 18:50:48 CET Died at Level XXX by cat 8o:D8o Koty i wiewióry - wypasione, mam nadzieje że te pierwsze będzie się dało zsummonować :D Trolle wydają się troche Warcraftowe i nowe cyklopy - super. Młodsze smoczki - hmm.. wyglądają jak charmander :p ,ale póki co też nie zapowiadają sie źle. |
Hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha hahahahahahahaha
Smoki jak w grzę do lat 3. Koty też.;(:D Nie no ja w to nie gram już. |
Świetny pomysł z nowymi "cycami". A szef troli do kitu...
|
te małe smoki sa słodziutkie :D przynajmniej na tym rysunku xD
|
Cytuj:
Kategorie wiekowe 7+ lat (zaakceptowane przez PEGI) |
komen
Fajne potwory fajny wyglond a te cyce i smoczki zabujcze 8o ale juz tam spomnieli coras bardziej tibia przypomina iablo z tymi cycami ale cool :cup:
|
Serce mi się kraja...
Fajne potwory ,fajny wygląd a te cyce i smoczki zabójcze , ,ale już tam wspomnieli, coraz bardziej tibia przypomina iablo z tymi cycami , ale cool .
Prawda ,że przyjemniej się czyta? |
Te cyce moga jeszcze byc chociarz nic specjalnego
Wiewiorki mutanty jakies o.o Koty...nastepny shit ktory prosi sie o deda Smoki- PoKeMoN _/ Trolle-nieee stare dobre trolle nie odchodzcie :( Gdyby nie to ze nie gram juz w Tibie mialbym sporo roboty podmieniajac se znowu sprity ;d Pozdr0 |
Cytuj:
|
Wszystko wpożo ale...
Te smoczki są jakieś dziwne. Ciekawe co jeszcze CIP'Y wymyślą? Te kotki roox :] |
Hehe niedługo cipsoft zrobi pokeballe.
|
Cytuj:
Ash Misty Brock co :D? |
No widze że pozytywna zmiana :) Ładne Trolle :)
|
Jedyne monstery, które nie wyszły to te smoki, ale reszta pasuje do klimatu i grafiki gry.
Nie narzekajcie ludzie, że to shit czy coś, będzie co będzie i kij z tym. |
hmm..
Stworki mogą być.Pewnie z wiewiórek będą wypadały orzechy co się z tym wiąże możliwe że będą drzewa na których będą rosły orzechy ale to są tylko moje przepuszczenia. :D Update zapowiada się ciekawie :D |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:51. |