![]() |
Hmm to weź mi podaj nick :P
Ej a jakas gildia tam rzadzi ? Czy wolnosc jest :) |
Trzeba skończyć z Silverą.
Z honorem. :> |
Ja też miałem skończyc grac tu ale jakoś nie mogę. Wiele razy próbowałem zmienic serv i znowu gram na Silverze. Za dużo kumpli tutaj, tym bardziej, że Destro rl 93 to po co sie przenosic?:X H*j z br, gówno mnie obchodzą.
|
Lepiej grać na Berylii ;x
|
Pustynny na pytherze nie jest zle,duzo pl 100+, 200 z dwa tez sa,jest wyrownane br i pl, ale napewno za free hunta nie dostaniesz.
|
Co wam powiem powiem to wam powiem ale moim zdaniem najlepiej to jest w ogole nie grac :cup: xD
|
@Kacperka
Ja sobie gram for fun ;d, bo nie ma zbytnio czasu na grę :P |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
@ppl
Mimo że odrazu wyczułem że obsidia nie będzie kolorowa , postanowiłem spróbować.. Lecz widze że nie ma sensu grania tam ;x Bez urazy Kacp ale gówno a nie pro mamy tam. No ale coż , dla tych co myślą gdzie gram : Premia (115ek - wygrany war , moja gildia rzadzi servem ) Titania (103ek - war i to zapowiada się na baaardzo długo , serv miły , m.in dlatego że mam tam 20~rls ( jak nie więcej ) ^^ @edit 10:13 Mad Manhatan [88]: siomen need hunt tomba 10:14 Mad Manhatan [88]: you must leave No i atakował mnie i wyszedłem z respa , chwile potem : 10:20 John'Rose [113]: ;) 10:20 John'Rose [113]: gogo No i typ płaci mi 100 k =d Hail Titania |
Cytuj:
Mi sie wydaje ze kazdy serv jest taki jebniety.. nie znajdziesz dobrego serva jak nie masz pro i hlvlowych kumpli.. jedynie non pvp bo tam nie zlapiesz hunta ale tam za to w chuj chamstwa i thiefow itp.. :S wiec ogolnie to ta cala gra jest zjebana a nie tylko te servy ^^ I GL na TITANI :) |
Oficjalne.
Na ile osób mozemy jutro liczyć?
|
to jets lista ktora robil poreda, dobrze by bylo gdyby bylo tyle chetnych co pisalo wtedy ze pojda,ale to raczej nie realne:(
"OFICJALNA LISTA KTO IDZIE (JEŻELI KOGOŚ POMINOŁEM PISAĆ): -XENTHIA (40 SORC) -ZBIEG (32 SORC) -REKIN (30 DRUID) -HO'LU (30 SORC) <-- nie jest pewne -MARKIZ (45 PAL) -RZOTKIEWKA (24 DRUID) -MIE ZIOMAL (22 DRUID) -PAN DOSKONALY (?) -DAWERGO (63 DRUID) -DRUID POLONI (49 DRUID) -SILVER'BOROMIR (20 SORC) -AREK ZOLTAN (28 SORC) -SLAVKOMIR (41 SORC) -SHIXERA (24 SORC) <-- nie jest pewne -KACPERKA (34 DRUID) -IRON'KNIGHT (?) <-- nie jest pewne -BLOOD RICH (27 DRUID) -GORTIZENX (30 SORC) -KELODY (30 SORC) -BARTEZO (36 DRUID)'' |
Pytanie?
Mianowicie, dziwię się, dlaczego nie wpisałeś mnie: Elis Gerie (?).
Oraz Pustynnego ? Pozdr. I tak widzę, że dużo osób idzie, ale dopracuj listę! |
kiedy idziecie ? przyda wam sie 27 sorc ;P
|
Teraz Powinni ByĆ Wszyscy Zalogowani -.-
Gogogogogo |
Żaal mnie nie wpisałeś ;]?
|
zal.pl nikt sie prawie nie wlogowal :(
|
hmmm tak zawsze jest tylko zmarnowałem czas :/
|
Ta gildia mi nie pasowala^^