![]() |
Do chu.ja wafla nie pytajcie czy możecie być, czytać was nie uczyli, nie błagajcie, nie wpłacajcie kasy na konto, nie to nie!*
*Chyba, że jesteś w MTA |
ti nie rzadzisz jego pczynianiami on moze dac na tych fakach nawet mojom babcie jak bendzie chcial wiec ty niecdycud co on moze a co nie jak bendzie chcial to nas umiesci
|
Cytuj:
Tylko członkowie MTA i mody, nie chciałem być nie miły, ale ludzie nie błagajcie jak jest wyraźnie napisane. |
Zgadzam sie Dr.Unknown ( zreszta to byl moj pomysl :P) nie prosic sie o wystepowanie w fake'ach jezeli sa one robione tylko z ludzmi z grupy most talented artists. Jezeli tak bardzo wam zalezy to narysujcie kilka dobrych prac, zrobcie jakies fake'i i nie bedzie problemu, jeszcze zapytajcie sie przedstawiciela grupy o czlonkostwo i juz jestescie w grupie :) jezeli dalej sa jakies problemy to posprawdzajcie sobie tematy czlonkow grupy i zobaczcie jak im to wychodzi i wlasnie za to sa w grupie tej a nie innej. Jezeli nie jestescie w grupie to nie proscie o to abyscie byli na tych fake'ach i tyle. TAKI JEST WARUNEK, nie ustanowiony przez nas ale przez tworce ich i koniec... :P
|
Średnie. Dobre wykonanie, ale oglądałem to bez żadnego rozbawienia, czy podziwu.
|
muahahahahahahah! Nie moge, nie, nie, zaraz z krzesła spadam :P
Kurde zajefajne!! Szkoda że mnie tam nie ma ale cóż już dawno forum nie odwiedzałem więc sie nie dziwie !! Kurde nie wytrzymam :P :D:D:D:D |
Tak sie staram i mnie nie ma ;)
@Patologia Za ten avatar poszczuje cie noobem zeby ci jaja odgryzl. |
@RE UP
Nie mam czasu na razie na robienie fake'ów jak bede miał to na pewno cie dam. @Oftopic A co z moim avantarem nie tak?? |
Jak widze to zdjecie w takiej pikseliozie jest mi niedobrze... a wiesz, ten koles jest wokalista Iron Maiden a za ten zespol ja zabijac moge ^^
@Sir Patologia Tez lubie ten zespol, choc nie tak bardzo. A za pomylke sorry, Bruce Dickinson byl cholernie podobny jak mial 20 lat, teraz ma kolo 40 wiec juz sie troche zmienil :D |
Iron Maiden sux h4rdly. ;p
|
@Offtopic
Wracając do mojego avantaru. Ja znam go jako wokaliste Red Hot Chilli Pepper's dlatego go umieściłem. (Lubię ten zespół) |
OMG.... do jasnej ***anej osranej zniedołężniałej ****y.... to jest.....za***iste.
Kiedy następne bo jak nie zobacze ich do 21:00 no to krucho z tobą chłopie,oj krucho. |
to juz bylo :confused: ale jak to twoje to nic niemam do tego :p
i'm :evul: |
@Re Up
A nie zastanowił cię fakt dlaczego na fake pojawiam się jako Dragon Lord, a inni jako Demon'y. Aby pokazać, że to moje fake. Może widziałeś to na www.wotd.prv.pl ale tam też ja to umieściłem. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:10. |