Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Niusy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=12)
-   -   Nadchodzi update (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=157003)

Krasnalek92 11-12-2007 11:10

czy to prawda ze palladyn z kazdej amonicji bedzie mogl walic tylko z 3 kratek ? to wkoncu postac dystansowa a nie 3 kratkowa ...

Epica 11-12-2007 11:50

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Krasnalek92 (Post 1786386)
czy to prawda ze palladyn z kazdej amonicji bedzie mogl walic tylko z 3 kratek ? to wkoncu postac dystansowa a nie 3 kratkowa ...

Nie z każdej tylko z spearow, strzały i bolty zostają bez zmian i bardzo dobrze bo mi w depo zalega 13 bp boltow :D

Szybki'lols 11-12-2007 11:52

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Katrinus (Post 1786362)
To juz dzis!Nie mogę się doczekać.Co prawda juz nie gram w Tibie ale po update chyba zaczne!YEAH!Juz chce widziec koty ktore boda moze chodzily po Carlin!

Już wiem po co Ci te koty Ty się od nich odwal :) <zboczeniec>
Jeszcze do tego Marzec przyjdzie -> hi hoh oho

Mortyr_Pixel 11-12-2007 12:03

już zbieram baty udpate;/. potwory, które będą ulepszane są obecnie niedostępne i nie można na nie polować :( np. cyklopy

Arcasiros 11-12-2007 12:08

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Szybki'lols (Post 1786411)
Już wiem po co Ci te koty Ty się od nich odwal :) <zboczeniec>

Hehe widzę że niektórzy mają jeszcze fajne poczucie humoru :D Bo zdażają się tacy co chyba dla nich zabawa to "Nie umiesz grać" albo "dziecko update"...

Fajnie że dziś update tylko czy Cipsoft się wyrobi...
Już dziś (chyba) przekonamy się co nam przyniósł zimowy update!;)
A jeśli ktoś lubi zmieniać co update profesje to już jego sprawa i nie krytykujcie ich oni może po prostu chcą wykorzystać wszystkie możliwości z tej gry....

P.S
Wie ktoś coś na temat różdżek i ich zasięgu?

Slythia 11-12-2007 12:18

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Arcasiros (Post 1786416)
Hehe widzę że niektórzy mają jeszcze fajne poczucie humoru :D Bo zdażają się tacy co chyba dla nich zabawa to "Nie umiesz grać" albo "dziecko update"...

Fajnie że dziś update tylko czy Cipsoft się wyrobi...
Już dziś (chyba) przekonamy się co nam przyniósł zimowy update!;)
A jeśli ktoś lubi zmieniać co update profesje to już jego sprawa i nie krytykujcie ich oni może po prostu chcą wykorzystać wszystkie możliwości z tej gry....

P.S
Wie ktoś coś na temat różdżek i ich zasięgu?

Jest osobny temat o rozdzkach.. Ze zdjeciem. Wszystkie maja 3 kratki zasiegu.

Iridia'Fighter 11-12-2007 13:16

Zimowy update

Mmm Juz sie nie moge doczekac update'a. Martwi mnie tylko to, ze pojawia sie nowe potworki, ktore przypominaja te z gierek 3D. Gram w Tibie dlatego, ze ma przjejrzysta grafe. Nie nawidze czegos takiego jak MU - kompletne g**no!!! Poza tym mam nadzieje, ze poprawi sie stan profesji sorkow i druidow, a palkom i knightom nie pogorsza sytuacji. Jesli chodzi o mnie to ja dalej bede gral na moim palku bo mi sie podoba :]

No i w koncu mam nadzieje ze MDW zacznie znowu expic i bedzie bil kolejne rekordy expa. Jesli tak bedzie to zapowiada sie niezla walka o pierwsze mniejsce w Tibii miedzy naszymi rodakami Seromontisem i MDW. Szczerze mowieac jestem dumny z tego ze to Polacy kroluja w Tibii a nie jakis Szwed czy Brazyl :]:]

Polska rzadzi!!! :cup::cup:

Vasth 11-12-2007 13:38

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Iridia'Fighter (Post 1786434)
Mmm Juz sie nie moge doczekac update'a. Martwi mnie tylko to, ze pojawia sie nowe potworki, ktore przypominaja te z gierek 3D. Gram w Tibie dlatego, ze ma przjejrzysta grafe. Nie nawidze czegos takiego jak MU - kompletne g**no!!! Poza tym mam nadzieje, ze poprawi sie stan profesji sorkow i druidow, a palkom i knightom nie pogorsza sytuacji. Jesli chodzi o mnie to ja dalej bede gral na moim palku bo mi sie podoba :]

No i w koncu mam nadzieje ze MDW zacznie znowu expic i bedzie bil kolejne rekordy expa. Jesli tak bedzie to zapowiada sie niezla walka o pierwsze mniejsce w Tibii miedzy naszymi rodakami Seromontisem i MDW. Szczerze mowieac jestem dumny z tego ze to Polacy kroluja w Tibii a nie jakis Szwed czy Brazyl :]:]

Polska rzadzi!!! :cup::cup:

YEEE! Bialo-czerwoni!!!

Zathurus 11-12-2007 14:01

-

Jakby tibia była 3D to osobiscie bym pojechal do tych Cipów i normalnie wkroczyłbym z karabinem maszynowym! ;]

nairdan1994 11-12-2007 14:07

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Masterkali (Post 1786328)
buuuuuuuuuu! czyli to dzis juz moge przestac grac sorkiem ktory po updacie bedzie najgorsza profesja. lookniejcie na czary sorca i druta
drut bedzie robil w nowych zywiolach, leczyl, i bedzie mial silniejsze czary -.- zwalony ten update co do tego poje.....o balansowania profesji na co wogule zaczeli je balansowac sorc byl fajny ale po balansowaniu juz sie nadaje ale nie do gry.... ja tam nie wiem co to ma byc. skoro tibia to gra RPG to czemu drut bedzie walil silnie offensywnie niz sorc i leczyl bedzie? to sorc wali ofensywnie a drut leczy i summonuje potwory! X(

jak ci coś nie pasi to WY*******AJ!!!

Mortyr_Pixel 11-12-2007 14:19

z tymi cycami to sie pomyliłem bo jeszcze są;). w ostatnich minutach zdobyłem 18 lvl. :D

Udpate juz się rozpoczęło!

A teraz pytanko: czy po udpate pojawi sie nowa wersja tibii???

AnArAki 11-12-2007 14:20

Lol

Niusy (379 oglądających)
Nowosci z świata Tibii dostarczone przez naszych nieustraszonych korespondentów.

LOL pierwszy raz to widze ale dobra.

moim zdaniem up bedzie w pul na pul

ale te czepki to juz K*** przesada - . -

Xsi 11-12-2007 14:28

Mikołaja nie ma, a allegro jeeest.. :>
Po godzinie 13:00.. czekamy z niecierpliwością :D:D

Zathurus 11-12-2007 14:34

-

Jest 18 minut po 13. Co jest z tym update? Moze w czasie angielskim zrobia update? Ale jesli nie to oznacza ze im pozniej wystartuje update tym dluzej bedzie trwal ;/

Xsi 11-12-2007 14:38

Pomiedzy 13-18h a nie w czasie od 13-18 -.^

DDoS 11-12-2007 14:44

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez tibia.com
all game servers and the website will be offline for approximately 5 hours starting at 13:00 CET

"równo 5 godzin zaczynając od 13:00 (Central Europe Time - Berlin, Paris, Warsaw)", zresztą i tak na końcu przepraszają z wyprzedzeniem za możliwie zaistniałe opóźnienia. :)

Lord Pelar 11-12-2007 14:45

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Xsi (Post 1786481)
Pomiedzy 13-18h a nie w czasie od 13-18 -.^

Christmas Update about to be released! Tomorrow, Tuesday, December 11th, all game servers and the website will be offline for approximately 5 hours starting at 13:00 CET to launch this year's Christmas update. Kindly excuse any inconvenience.

Wiec nie uważam że pomiędzy 13 a 18 rozpoczną update

Nevir 11-12-2007 14:47

Ojej ojej... co sie stao? co sie stao?

dzieci będą teraz spamować że nie ma jeszcze updatu a jak w końcu wyłączą servery to będą płakać że znowu zamiast o 18 będzie o 19 a to już dobranocka no i czas oglądnąć bajeczkę a później spaćku...

Taa.... nvm... żeby im huj strzelił cały update i za pół roku go zrobili. :)

Xsi 11-12-2007 14:50

@Down
Wyjdź, ale nie trzaskaj drzwiami...

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lord Pelar
Wiec nie uważam że pomiędzy 13 a 18 rozpoczną update

Na tibia.pl napisali, że pomiędzy xD

Mortyr_Pixel 11-12-2007 14:51

jest 13:36 :) dokładnie przed chwilą zostały wyłączone wszystkie serwery :)

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:02.