![]() |
czy to prawda ze palladyn z kazdej amonicji bedzie mogl walic tylko z 3 kratek ? to wkoncu postac dystansowa a nie 3 kratkowa ...
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Jeszcze do tego Marzec przyjdzie -> hi hoh oho |
już zbieram baty udpate;/. potwory, które będą ulepszane są obecnie niedostępne i nie można na nie polować :( np. cyklopy
|
Cytuj:
Fajnie że dziś update tylko czy Cipsoft się wyrobi... Już dziś (chyba) przekonamy się co nam przyniósł zimowy update!;) A jeśli ktoś lubi zmieniać co update profesje to już jego sprawa i nie krytykujcie ich oni może po prostu chcą wykorzystać wszystkie możliwości z tej gry.... P.S Wie ktoś coś na temat różdżek i ich zasięgu? |
Cytuj:
|
Zimowy update
Mmm Juz sie nie moge doczekac update'a. Martwi mnie tylko to, ze pojawia sie nowe potworki, ktore przypominaja te z gierek 3D. Gram w Tibie dlatego, ze ma przjejrzysta grafe. Nie nawidze czegos takiego jak MU - kompletne g**no!!! Poza tym mam nadzieje, ze poprawi sie stan profesji sorkow i druidow, a palkom i knightom nie pogorsza sytuacji. Jesli chodzi o mnie to ja dalej bede gral na moim palku bo mi sie podoba :]
No i w koncu mam nadzieje ze MDW zacznie znowu expic i bedzie bil kolejne rekordy expa. Jesli tak bedzie to zapowiada sie niezla walka o pierwsze mniejsce w Tibii miedzy naszymi rodakami Seromontisem i MDW. Szczerze mowieac jestem dumny z tego ze to Polacy kroluja w Tibii a nie jakis Szwed czy Brazyl :]:] Polska rzadzi!!! :cup::cup: |
Cytuj:
|
-
Jakby tibia była 3D to osobiscie bym pojechal do tych Cipów i normalnie wkroczyłbym z karabinem maszynowym! ;]
|
Cytuj:
jak ci coś nie pasi to WY*******AJ!!! |
z tymi cycami to sie pomyliłem bo jeszcze są;). w ostatnich minutach zdobyłem 18 lvl. :D
Udpate juz się rozpoczęło! A teraz pytanko: czy po udpate pojawi sie nowa wersja tibii??? |
Lol
Niusy (379 oglądających)
Nowosci z świata Tibii dostarczone przez naszych nieustraszonych korespondentów. LOL pierwszy raz to widze ale dobra. moim zdaniem up bedzie w pul na pul ale te czepki to juz K*** przesada - . - |
Mikołaja nie ma, a allegro jeeest.. :>
Po godzinie 13:00.. czekamy z niecierpliwością :D:D |
-
Jest 18 minut po 13. Co jest z tym update? Moze w czasie angielskim zrobia update? Ale jesli nie to oznacza ze im pozniej wystartuje update tym dluzej bedzie trwal ;/
|
Pomiedzy 13-18h a nie w czasie od 13-18 -.^
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Wiec nie uważam że pomiędzy 13 a 18 rozpoczną update |
Ojej ojej... co sie stao? co sie stao?
dzieci będą teraz spamować że nie ma jeszcze updatu a jak w końcu wyłączą servery to będą płakać że znowu zamiast o 18 będzie o 19 a to już dobranocka no i czas oglądnąć bajeczkę a później spaćku... Taa.... nvm... żeby im huj strzelił cały update i za pół roku go zrobili. :) |
@Down
Wyjdź, ale nie trzaskaj drzwiami... Cytuj:
|
jest 13:36 :) dokładnie przed chwilą zostały wyłączone wszystkie serwery :)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:02. |