![]() |
13. Misja: Tusz.
Musimy udać się na Tyrsung(wymagany 3 lub 4 poziom Ice Island Questa), albo na Callase (wymagana ranga Relic Hunter w Explorer Society Quest) i zabić 1 Quara Constrictor. Na jej ścierwie używamy viala i bierzemy tusz. Wracamy do Bozo. Chiałbym zapytaćczy może ktoś napełnićmi ta vialke. Np. Ktos kto jzu zrobil Jestera calego albo ktos kto jeszcze go nie zaczął robić? Jedni mówią że tak inni że nie prosze o pomoc. |
@Manimatrix
Zapamiętaj: FACC: Citizen Outfit Hunter Outfit Knight Outfit Mage (male) /Summoner (female) outfit PACC: Cała reszta + addons |
Tak długo jak ci FACC pozwala wykonywać misje rób śmiało... jak zrobisz misje na outfit to dostaniesz ten outfit zaś jedyny mankament jest taki, że bez pacca i tak nie będziesz mógł go ustawić ponieważ będzie niedostępny dla ciebie na liście i tyle :)
|
czy moglby mi ktos wytlumaczyc gdzie jest przejscie z edron na cormaye? :< bardzo prosze
|
juz sie dowiedzialem :]
@edit kurw* sorry za doubla, niechcacy |
co to za zabawa jechac na spoilerach? jeszcze rozumiem jak ktos ma straszne z czyms broblemy ale niech mi ktos wyjasni jaki jest sens tego typu spoilerow?-->>od depo ** idz w dol , potem lewo <....> nacisnij to wez i napisz "****" , gz guys =P
|
Cytuj:
Cytuj:
Zrobiłem całego spoilera po to by każdy mógł spokojnie wykonać sobie misję, w ma problem, nie koniecznie musi czytać cały spoiler. Mam daleko gdzieś twoje zbędne komentarze, bo i tak one nic nie wnoszą, a już na pewno nie do tego tematu. Chcesz to złóż petycję o skasowanie go. Ciekawe co się stanie:D ahhahahahahaha Regulaminu nie łamiemy :) |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
nie czepiam sie artykulu ale podejscia ludzi do spoilerow , tak problem z czytaniem ze zrozumieniem
mowisz wynocha? mimo to zostane , podejscie pisowskie "nie wiem o czym mowie ale mowie" dlatego chce sobie poczytac o spoilerach.. edit: powiedz mi gdzie pisalem ze lamiecie prawo? xdd |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Bozo... po prostu mała literówka...
Zaraz poprawie |
A ja się zaciąłem na 5 misji ;/ Biorę zegarek i ide do Triangle Tower, proboje przejsc przez drzwi z czerwona klamka, ale wyskakuje mi:
21:18 The door seems to be sealed against unwanted intruders. ;( Co robic? Tak na przyszlosc, zeby zgolic brode trzeba poprostu zwykly "kitchen knife"? |
@up
A gdzie są tam takie drzwi ? Żeby dostać się do sypialni Imperatora potrzeba tylko klucza... |
Cytuj:
|
W takim razie zle zrozumialem ale nie zmienia to faktu ze nie moge przejsc przez te drzwi zeby wziac zegarek. Oka porozmaiwalem jeszcze raz z Bozo i moge wejsc, ale teraz nie umiem znalezc klucza do sypialni Kruzaka.
|
Zrobilem ^^ z pomocą wiki.hunted.pl ...
|
Moze da mi ktos nazwe tego noza do sciecia kwiata??
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:38. |