![]() |
Cytuj:
|
... cały ten temat przeszukałem ale nic nie znalazłem.... wienc sie pytam... juz dostalem tego dziwnego parcela od bunny.. cośtam
ide se do watch tower z machetom... wycinam trawę.... ale trawa przed wieżom jest magiczna... jak zrobić by nie odrosła ;(;(;(;( @down- dzienkować :D a przy okazji się dowiedziałem jak przejść przez magiczną trawę ;] przydatne przy kissing pig quest, ee wiesz może jaka jest nagroda za miasje w Ab |
@Up
To nie ta wieża, chodzi o tą drugą (północną). @Kurizu Mam pytanie, jeśli się tylko powiedziało do tego NPC w ank (to co trzeba było powiedzieć) to quest jest już stracony? (chodzi mi o djin questa) |
a moze da sie zaczac misje u Kazzana (jezeli mamy djinna) tylko trzeba napisac mu cos innego niz "offer"? moze jest inna formulka...trzeba ja znalesc!!
|
Questa można zrobić tak długo jak nie dołączysz do żadnej frakcji więc nawet po rozmowie z Melchiorem w Ank powinieneś móc spokojnie zacząć tą misje
|
@Up
Wielkie dzięki, masz notkę. |
Cytuj:
|
Ten popierdo**** Kazzan nie ma zamiaru dać mi misji, a nie mam jeszcze ukończonego djinna :/ (fakt wzięte mam, ale nie ukończony)
|
Cytuj:
|
jestem w quescie Tibia tales:The Ultimate Booze
Dostalem Tam butelke na piwo ale mi zginela :(co moge zrobi w ter sytuacji?? Z góry Dzięki |
Ja już nie mogę się na to patrzeć,
http://tibia.pl/quest/ Wyżej macie wszystko elegancko opisane :D Pozdro ;) |
moglby ktos opisac misje , w której otrzymuje sie BLUE LEGS??
prosze o szybka odpowiedz :cup: |
w skrócie :
- Szukasz 4 kawałków amuletu - tracisz 1 dzień na zmontowanie kawałków w całość - spotykasz się z właścicielem zabijasz go i oddajesz mu amulet i cieszysz się z nagrody :) Teraz na poważnie jeżeli zależy ci na spoilerach to już jest ich sporo do tego w necie np tutaj : http://tibia.wikia.com/wiki/Tibia_Ta..._The_Deathless jeśli zaś zależy ci mimo wszystko by samemu wpaść udaj się do władcy na Darashii przeszukaj jego biblioteczki z książkami i tam znajdziesz dosłownie wszystkie wskazówki by zrobić ten quest samemu |
A czy ktoś próbował brać misję od Kazzana po wykonaniu questów dla Nomadów? To tylko teoria... (bo byłaby to swego rodzaju dyskryminacja dla tych, którzy djiin quest już wykonali)
I czy ktoś może wie (w końcu) czy mysterious package od TBI (itp) ma jakieś zastosowanie? |
Ja to mam zrobione prawie full bo mam djina i nie mogę;/
|
więc powiesz mi że jeżeli mam djinna, to nie moge mieć tibia tales complet w quest logu???? bo kazzan oczywiście nie daje misji ;/
|
Cytuj:
|
W tej misji chodzi o to, aby pogodzić djinny. Jak chcesz ich pogodzic skoro po rozpoczęciu questa oni cię nienawidzą:o
|
Logiczne, ale jednak to zabiera możliwość wykonania full questu dla tych co do djinnów się już zapisali. Z tym coś powinni zrobić.
|
Mam nastepujace pytanie:
Jakie misje wchodza w sklad tibia tales, interesuje mnie tylko jakie. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:58. |