![]() |
Mój sposób jest niczego sobie - nie pić.
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Nie pójdziesz na sylwka, bo padniesz z przejedzenia.
|
@2 up: Dobrze ci radzi, najedz się czegoś tłustego, wtedy alkohol słabiej się wchłania. Sprawdzane wielokrotnie przez tysiące Polaków i Rosjan. No i jedz też w czasie picia.
|
Planuje....nockę w tibii w gronie kumpli. Skupujemy dużo jedzonka i napojów (nawet potiony) i jedziemy, a po północy gogogo na potworki zwartą grupą ....będzie jazda :cup::cup::cup::cup::cup::cup:8o:DB):p;):):]
|
Co polecacie tłustego??
rosół frytki krateczki smażone w oleju :) |
MOze ze 2 litry oliwy ?? powinno starczyc.
Btw ja mialem isc na impreze do kumpla. Niestety nie wyszla. OK to telefon do kumpeli. Fajnie powiedziala ze jest miejsce to wpadaj. dzisiaj sms ze jednak miejsca nie bedzie. Czyli pewnie z rodzina(k*rwa mac!) bede sie bawic. Chyba ze bedzie to moj szczesliwy dzien i zwolni sie miejsce u kumpeli. |
Cytuj:
|
Może KC2 i inne tego typu gówna na raz?
Dzięki kochanemu zapaleniu ucha sylwek w domu, przed tv ;s |
Cytuj:
|
KrEmAs KAc, chleb ze smalcem i ogórkiem kiszonym! Z picolo też smakuje niczego sobie. : )
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Dzięki za rady:D
|
Siedzę w domu, pilnuję siostry i jej qmpelek xS Ktoś chce ze mną pogierzyć w coś? Xd
|
Moze pare duelikow w savage ewentualnie w Tactikal Ops lub Bf1942 wwII anathology. ewentualnie jakis szybki pojedynek w Dawn of War lub Diablo2 LoD. A jak naprawde sie nudzisz to mozemy pojsc we 2 na SW na takim jednym privie w WoW'ie lub pojsc na jakiegos bossa w Maplestory. K*rwa tak czytajac to to plakac mi sie chce. najbardziej beznadziejny sylwester w mojej krotkiej historii życia.
|
In da house ^^
|
Kilo zioła, 0,7 na łebek i Tibia.
|
Tylko kilo? Kaszel masz czy co?
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:12. |