![]() |
@up. Ludzie czy wy wiecie co mówicie? To jest ponad 5k/h.
|
Ja przeszedłem w hmm 3h :baby:
|
eh...mój rekord to cały dzień.....
|
ja w 1 godz. i 23min. :P :D a na meinie w 1 godz. zrobilem 16lv:):):):):):):););););):p:p:p:p:p:pB)B)B)B)B)B) :]:]:]:]:]:]:D:D:D:D:o:o:o:o:o8o8o8o8o8o8o:evul::evul::evul::c up::cup::cup::cup::cup::cup::cup:
|
@up
Dziecko, po co tyle emotek? Dobrze się czujesz? Może weź Apap albo coś? Hmmm u mnie 6h ;p |
Cytuj:
Rozmowa na migi nas nie interesuje ;] A co do rekordu to na Premium wyszedłem w 32min z zegarkiem na ręku ;] Oczywiście mialem już EQ Kolega wyszedł w 18min na expie 2x |
Moj rekord, ~50 minut z EQ i Premium...
|
Mój rekord to 1 godzina 2 minuty ale miałem już eq no i był 2x exp :)
|
47 minut z leather setem na ratach/wolfach no i oczywiscie maca :D
|
Mi się przeważnie nie chce przechodzić Rooka. Więc co chwile się relogam :) Jesli co chwile się relogam, to przejście Rooka zajmuje mi ok. 10h :O Ale jak mam kaprys i gram bez przerwy to ok.2h.
|
U mnie coś koło 1,5h z tym że miałem Premium i na Pacc Area nie było nikogo, a ja expiłem sobie na Wolfach.
|
bez żadnego eq na start poprostu pusty wyszlem z rooka w 4h okoł
a respa mi ciagle 2 nooby zajmowały ale wiem ze to sux wynik ;/\ :) o kur.. zapomniałem i rekordzie rekord 3h NIENAWIDZE ROOKA |
Mój rekord to 1h i 38 minut... dokładnie liczyłem. Od czasu zalogowania się do czasu powiedzenia "yes" u Wyroczni.
Oczywiście to było na Pacc Area. Wtedy znalazłem cały bp eq, czyli tzw. Full rooka :D PS: Nienawidzę Rooka, dlatego chce jak najszybciej go opuścić..... ROOK jest fuj! |
Mój rekord to 58 min z paccem i full eq na początku. Ehhh pamiętam jak pierwszy raz wychodziłem z rooka, w tydzień :D
|
facc, bez eq:
3h +/- Wolf-y zajete, Bear-y tak samo, bylby lepszy wynik ;) |
1 godzina 50 minut mój rekord ale w tym czasie zebrałem 20 chickenów i kupiłem eq później je też sprzedałem wiec na same exp nie cała godzina poszła , ale to na Pacc (mniej osób,więcej expa)
|
Mój to 1h 25 minut - od samego początku Pandoria full resp
|
Cytuj:
|
ja w 90 minut na FACC. jakis 8 level dał mi chain armor, mace, plate shield i brass helmet.
to byl Zalix Kaydon na Calmerze |
Cytuj:
Edit: Sry doczytałem że gościu coś tam walił behemott potem sie rooknal i koledzy dobili behe. Mój błąd bo dałem zbędnego posta |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:02. |