![]() |
@Up
yyy.. wiesz, mandrake jest najdrozszy na moim serverze Po drugi hero i bk to ja huntowalem 80 lv temu ;p |
Wow fajne sski :] czekam na wiecej B)
Pozdro |
Brak mi słów.To jest NAJLEPSZY temat na tym forum jaki widziałem.
Czekam na więcej fotek B) Pozdrawiam,Szybki kotek :) |
Ale ktoś musi mieć ten outfit poza Resterem thorem i Miszczem ..a i spaawem...
|
Cytuj:
|
Zajebiste zdjęcia,czekam na więcej!
|
Ładnie;D
Czekamy na więcej. pzdr |
|
Gratulacje 1 mieczyka na Furorze :)
A tak w ogóle to fajny temacik. Pozdrawiam ;d |
o.O gz rozowego mieczyka;>
Taka mała refleksja z lootem jest tak jak z np:respem czyli im więcej osob na serwie tym szybszy resp. Bedziesz miał największego loota np.popołudniu lub w sobote wieczorkiem jak dzieci neostraty"wrucom" ze szkoły,przejda po kolegach i usiada na tibie. A jak lootniesz cos very rare 10k dla mnie haha;D |
dabul..
usunac jak mozna |
Heya. Bardzo fajne i ciekawe SS'y. Gratuluje oraz Zapraszam do mnie:
http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=165259 |
oby tak dalej
sski sa zajefajne dawaj wiece fotek i jak najszybciej :) pzd Volc |
Cytuj:
-Resp jest zalezy od ilosci ludzi online -Loot ma ciagle ten sam wspolczynnik wypadania, niezaleznie od osob, chyba ze bierzemy pod uwage ilosc zabitych potworkow, to wtedy ta szansa rosnie |
Cytuj:
Taki moj przykład: Na 20 scarabów,masz scarab coina na server i z iloscia osob na servie to sie zmniejsza. Zależy od potworków i osob bodajże. pzdr:> |
Siema Ziku :) Pozdrowionka, mam nadzieje ze jeszcze przyjdzie nam posiedziec na jednym vencie :P gz tematu, fajne fotki
|
Piekny temat, super screeny czekam na dokladke. Dawno nie widzialem tak udanego tematu, jedyne co mozna zarzucic to zbyt mala ilosc zdjec;)
pozdrawiam |
nom popieram kolege @up
przydalo by wiecej takich fotek :) trzymaj sie i lootuj tu rary ;d |
Zajebiste screeny. Koleś wymiatasz. Oglądałem temat od początku do końca i muszę stwierdzić, że masz mega chara. GZ!
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:13. |