![]() |
Kuuuuuuuubaaaaaa xddd
Mam nadzieje, że będziesz w stanie jeszcze grać, jak wrócisz do Irlandi :s %%%%%% #Tenshi Nigdy tego jeszcze nie mówiłem, ale fajny awatar masz xDDD |
@arcy
Tenks xdd Ty tez masz fajny bo fajna dupa na avatarze xDDDDDDD |
Wiem, wiem :] Do zobaczenia za jakieś 2-3 dni :)
|
No dalej Panie i Panowie. Przybliży mi ktoś historię tej Morgany czy nie??
Bo zaczynam już wątpić czy sami ją znacie :D |
Żal mi pana powyżej >.>
|
A ten pan powyzej to duzo gada >.<
No niestety dla mnie to mily ale nie powiem ze klapac to ty duzo umiesz ;) ale pana Adama nie przebijasz :p @edit kudi a ty co? lognij pogadamy |
Madzia co ja takiego robie :< ja sobie grzecznie rozmawiam z innymi na forum.tibia.pl :P
Czasami dochodzi do ostrej wymiany zdan ale to w dyskusji bez zasad normalne xD tu nie ma ze jeden mowi reszta slucha xD |
Oj bo lubisz pogadac ale robic to sie nie chce :D
Wez mi powiedz co ja mam robic :p w oath mam chlopaka a polacy to 90% mojej vip listy. Hyh to juz wole na boku stac :confused: |
Powstala nowa gildia [guild] Rise [/guild] ktora bedzie walczyc teraz przeciwko [guild]Oath[/guild] :) Zaczyna sie robic ciekawie :D
Czekamy na fragi ;) Obu stron :) |
post mi się dwa razy napisał :(
|
Cytuj:
|
Madzia, JA CI MOWIE, IDZ ZA GLOSEM SERCA XD
Gdy cierpienie wchodzi, przyjaciele wychodza...czy jak to tam bylo, a milosc zostaje na zawsze ^^ wiesz co chce przez to powiedziec :P |
Nikt mnie nie kocha :'(
~Ja tam sam sie zastanawiam co z tą wojną, po prostu lubię niektórych z was i ciężko mi z tym. |
Cytuj:
a ja jestem za Rise xD do bojuuuu :) Bog wybacza Ruch nigdy |
Heh no wojna jest i tyle, nie ma zadnej wielkiej historii.Po prostu zabili Victerona za to, że podobno planowal wojne. Oath moze tylko podziekowac swojemu pachołkowi (każdy kto sie interesuje to wie o kim mowie), ktory wkrecil vica ze ma mu pomoc wyjsc z poi.Oath mialo tam loga i tyle trapneli go i gleba.Nic wiecej do dodania.
Narazie sie zbiera sporo ludzi zobaczymy jak to wszystko sie ulozy.Najbardziej mi żal tych ludzi co placili kase na poi service 250k i teraz maja hunta wiec tak samo jakby wyrzucili kase w bloto. Ekipa jest narazie tylko musimy wszystko ogarnac i bedziemy sie bawic ;) pzdr |
James moge Cie dotknać ?
|
Hmmm...
Gildia Rise rośnie w siłę, zobaczymy co z tego bedzie ;) gogog Rise ;D |
i Bardzo Dobrze :cup:
|
Victeronowi Unrea~ Dziekuje Za Itemy & Cash
<33333333333 |
Oi
Siemka!!!
MAm nadzieje,że nareszcie skończy się koszmar wielu graczy morgany. TRZYMAM KCIUKI ZA WAS KUDINI!!!!!!!!!! Jeśli moge jakoś pomoc pisz Hawan~ |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:51. |