Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Niusy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=12)
-   -   Dzień z życia Mistrza Gry (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=160131)

Rav 06-01-2008 17:03

bardzo fajne humorystyczne opowiadanko ;)

Bekaojad13 06-01-2008 19:03

Zeczywicie fajne opowiadanko. Nie chce byc Kapusta ale musze doniesc zeby tworca tematu przekazal GMowi a ten ukaral niegrzecznych:baby:
-Carion Pamik(za teleportowanie podawal link z keylogerem[kumpel tesz testowal])
-Cerag Chan(lurowanie na swiecie non-pvp) na nim gram
-Zedel Traos(za lurowanie na swiecie non-pvp i teleport)
-Niran Zakol(podawal hacklinki [Qmpel sprawdzal] i teleport)

KoBaL 06-01-2008 19:12

nie no ja tez chce zobaczyc gm-a na oczy :P

nazwisko322 06-01-2008 19:30

Mam podobny dzień :D jestem liderem 200 osobowej gildii 25+ ;(X(

Obles 06-01-2008 20:17

Trochę już gram w tibie...
Trochę siara o tym mówić...
Ale, do tej pory nie wiedziałem, że jest kos taki jak GM ! :baby:
No ale teraz juz wiem :)
Wiecie może ile jest polskich GM-ów ?
A tak na marginesie moim zdaniem powinno ich być z 2 jak nie 3 razy więcej ;/

Lodzio 06-01-2008 21:23

Gram na candii od ostatnich wakacji i tylko ok 5 razy widzialem gma niech nie przesadzaja co oni to nie robia >.< kiedy chce zareportowac kogos to ofc gma nie ma yay :O

Bratix 06-01-2008 23:37

Bardzo jestem zadowolony z pracy Gm'ów. Wykonują swoją pracę sumiennie. Obawiam sie jedynie, że jest ich trochę za mało.

Pozdrawiam

Kusnier 07-01-2008 14:46

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Obles (Post 1830409)
Trochę już gram w tibie...
Trochę siara o tym mówić...
Ale, do tej pory nie wiedziałem, że jest kos taki jak GM ! :baby:
No ale teraz juz wiem :)
Wiecie może ile jest polskich GM-ów ?
A tak na marginesie moim zdaniem powinno ich być z 2 jak nie 3 razy więcej ;/

Jest 1 polski GM, nazywa sie Xadam.

Obles 07-01-2008 15:19

Uuu...
Myślałem, że jest więcej co najmniej z 10...
Przecież gra nas tylu :)

Astrewesdoa 07-01-2008 15:50

Gmowie

Hmm minimum 2 Gmow na 1 serv moze by bylo mniej botterow

Jak byl bym GMem to bym gral kilka godzin dzienie xD

Cip placi GMom?

Smart 07-01-2008 15:55

Ta albo jeden ktory czesto sie loguje

Bekaojad13 07-01-2008 17:24

Jakbym ja byl GM to bym gral caly czas! Ale jest to raczej nie mozliwe poniewaz juz 2 criminal record mam

Kondzix105 07-01-2008 21:03

Najlepsze bylo to

2. Zbanowany za: Wulgaryzmy.
Wytłumaczenie: To nie byłem ja!!! Moja mama była zła, że za dużo gram w Tibie i chciała, żeby mnie zbanowali, żebym mógł posprzątać pokój. Dlatego więc użyła brzydkich słów na Trade Channel.

jego mama gra w tibie???hahahahaha:D:D:D:D:D

Hakuoh 07-01-2008 21:44

Ze wzgledu na ataki na uzytkownika Yallah oswiadczam w Jego imieniu:
a) Nie jest na stanowisku 'Gamemaster', wiec nie pomoze Wam pismo, ze ktos boci "or something like that".
b) Wszelkie odpowiedzi na Wasze pytania w sprawie problemow technicznych znajdziecie na tej stronie.
c) Nie jest w gronie Tibia.pl (moderator; administrator)
d) On tylko przetlumaczyl tekst. Nic wiecej.
e) Kazda wiadomosc w tej sprawie zostanie zignorowana. Wiec nawet nie liczcie na jakakolwiek odpowiedz.

LarvaExotech 08-01-2008 08:54

jak ktos lubi takie klimaty ale po ang: http://tibianews.net/section.asp?Ids=6&Id=62

$orcerer 08-01-2008 09:33

Hahaha chyba chca pokazac graczom ze istnieje ktos taki jak GM...i tak jest ich za malo,GM-i pewno maja taka umowe z cipem zeby boterow z paccem nie banowac bo hajs z nich :D taka prawda ten artykul jest po to zeby zamydlic ludzio oczy...ja przez 5 lat widzialem 5 razy gma....czy to jest normalne??Jak gra w ta gre 50tysiecy graczy+?I jak 30 gejmasterow ma se niby dac rade?Zal mi cie ShitSofcie

@down
Tak dla sprostowania to zartowalem z ta "umowa" ale po prostu cipy huja klada na boterow bo hajs z nich jest... zreszta GMy jajco dostaja,jakby im za to placili to by byli czesciej online ^.-

Johnnek 08-01-2008 10:24

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez $orcerer (Post 1832461)
Hahaha chyba chca pokazac graczom ze istnieje ktos taki jak GM...i tak jest ich za malo,GM-i pewno maja taka umowe z cipem zeby boterow z paccem nie banowac bo hajs z nich :D taka prawda ten artykul jest po to zeby zamydlic ludzio oczy...ja przez 5 lat widzialem 5 razy gma....czy to jest normalne??Jak gra w ta gre 50tysiecy graczy+?I jak 30 gejmasterow ma se niby dac rade?Zal mi cie ShitSofcie

][_, ([]) ][_, Nikt nie ma żadnej umowy pacc tak samo dostaje bany nawet wysokie lvl (czasem jak coś poważnego to delete konta). Pod tym względem nie można nic nikomu zarzucić, ja pare razy widziałem GMa i rozmawiałem z nim nic szczególnego niema się czym podniecać to tylko człowiek. A co do ich liczby to z pewnością jest ich zamało, zazwyczaj kiedy chce się donieść na kogoś że łamie regulamin to i tak ich niema. A co do tego czy GM ma pensje to nie wiem ale jeżeli są to oficjalni pracownicy CipSoft to z pewnościa mają wynagrodzenie, a jeżeli tak to jest to wyjaśnieniem ich niewielkiej ilości.

Aggro 08-01-2008 19:03

GM nie ma kasy z roboty ponieważ nie jest zatrudniony.
Zatrudniony jest CM (Community Manager) i dostaje pieniądze za pracę.

Amon-Re 08-01-2008 19:18

Witam wszystkich,
Tak się złożyło, iż jest to mój pierwszy post na tym forum :)
Wiele osób krytykuje GM'ów za swój nikły wkład w to co się dzieje w grze. Plaga botterów, hackerów i innych "niewiernych" to prawdziwa zmora Tibii. Jednak nie zapominajmy, że mistrzowie Gry za swoją pracę nie otrzymują wynagrodzenia, a posiadają jeszcze coś takiego co zwie się życie prywatne, a najczęściej ludzie będący GM, grali w grę już ładnych kilka lat, więc nie należy od nich wymagać aż tak dużego poświęcenia. zawsze można przecież zostać Tutorem, czy po prostu raportować (bądź informować na specjalnym forum) o wykroczeniach. Nawet, gdy wydaje się to próżnym działaniem, może przynieść owoce ;)

kozacki 08-01-2008 19:34

fajny artykuł, wciągnelo mnie jak Harry Potter ;)

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:26.