![]() |
Wasz nowy minister sprawiedliwości wita ;). Fajnie, że dostałem jakąś funkcję i już nie mogę się doczekać aż cały projekt się rozkręci. Nie wiem po co, ale podaje mail służbowy : [email protected]
|
Dzisiaj będą obrady ?
|
Cytuj:
Wspieram pytanie 'czy dzisiaj są obrady', informuje że mail już działa: [email protected] (wolałbym na o2), pytam kiedy tą *pip* konstytucje będziemy tworzyć oraz o to kiedy będzie forum czynne. Minister Spraw Wewnętrznych. |
Dzisiejsze obrady nie odbędą się. Thora nie będzie, mnie raczej też nie. Z wicemarszałkami nie ma kontaktu, a już jest prawi 18.
@Nikast, nie miliard, tylko dziesięć miliardów, źle wczoraj to zapisałem ;p |
A wie ktoś pod jakim nickiem udziela sie ripper? Ma stanowisko a pod 'ripperem' sie nie udziela.
Panie premierze, prosze o jakąś prace domową bo mi sie nudzi wieczorem xdd |
Ja już się psychicznie przygotowywałem, a tu kupa ; (
@Voon Emeryturke? Ja myślę, że Wielce Oświecony (ave!) się taką emeryturką nie zadowoli, jak na elektorat chcemy liczyć ; p @edit Jakby co, to można pisać na [email protected] |
@Kedven:
Psychicznie? xd Wielki napewno sie zadowoli, kaczory też miały mu odpalić jakąś kaske na jego szkołe (przypominam, dostał 15 mln) xd @all z sejmu: kiedy poszczególne grupy rozpoczynają swoją prace? |
@up
A wiesz jakie to dla mnie przeżycie po raz pierwszy brać udział w obradach, jako minister? xDD A co to jest 15 milionów, pomioce szatana?! ; p |
Zawsze to można kupić dyski do maybacha xd. Ja poprzednio byłem jako szef resortu sprawiedliwości, każdy jest kimś ;d
|
Za zgodą Korka zamieszczam kopię przebiegu obrad Sejmu z dnia wczorajszego. Tekst jest w miarę oczyszczony, jednak stronę 5 i 6 sobie odpuściłem. Właściwie są całe do kasacji xd
strona 1 Ukryty tekst:
strona 2 Ukryty tekst:
strona 3 Ukryty tekst:
|
strona 4
Ukryty tekst:
strona 5 Ukryty tekst:
strona 6 Ukryty tekst:
Miłej lektury |
Powtarzam jeszcze raz, wszyscy z grupy technicznej niech odezwą się na gg!
6484638 Trzeba w końcu rozpocząć prace nad forum! |
Dobrze, że nie były archiwizowane nasze rozmowy koło 22 xD
|
Coraz bardziej zaczynam powątpiewać w powodzenie tego projektu...
1: Chciałem zebrać grupę techniczną, zapytałem o członków Korka, kazał mi gadać z Thomissonem, a Thomisson wie tylko o Duke Duranie... I koło się zamyka. 2: Żeby zbudować centra handlowe, trzeba zrobić cały system handlu, zrobić grafiki (żeby na profilu było coś w stylu b i t e f i g h t a, albo MiastoPlusa, że widać jaki ma się dom i np samochód), a do tego potrzeba specjalistów, którzy z kolei nie zrobią tego za darmo. ; ] |
Cytuj:
KOREK PAMIĘTAJ INTERNET NIE DAJE CI ANONIMOWOŚCI @down Ale ja nie pełnie żadnej funkcji w państwie, więc i tak mi nie przysługuje :< |
no wiec tak, ryba, nie kozacz, bo jako szef boru, odbieram ci ochrone.
a mi korek napisal ze jestes wicemarszalkiem <drugim> ;< szefa msw zawsze mozna przekupic, albo odebrac ochrone, zaplanowac zamach i wiele innych rzeczy. |
@up
Haha :P Ogólnie zapowiada się ciekawie, choć będzie ciężko. Kto wie o której następne obrady? PW me plx :( |
@Bols
Nad Tobą jest jeszcze minister MSW ;P |
@up,
A minister MSW ma nad sobą jeszcze premiera : P BTW, do składu Rady Ministrów dołącza wiceminister finansów Heby, na wniosek ministra finansów Nikasta. |
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:38. |