![]() |
Jakich?? Daj passy calej antice i securze oni tez maja dobrych playerow :)
|
Nie chcę się narzucać bo wiem że i tak mnie do gildi nie wezmiecie tzn. do RISE mam 62 MS i wpadłem na pomysł aby zbudować gildię polaków od 50 lvl aby pomóc w wojnie... Co wy na to?
PS. Jeśli chodzi o Nashgana to mój RL oni zrobili w huja RUSELA i innych żeby był odhuntowany tzn. powiedzieli ze to nweonwer zgadza sie ale tylko przez czas feri bo prawdziwy nashgan wyjechal w gory a jak przyjedzie to powiedzial mi ze albo beda sharowac ta postac albo sprzeda ja |
Lul
co ty Zomar wogóle gadasz?...
|
Cytuj:
w ogóle* /Knobik |
Cytuj:
chwalac sie skromnie B) na szczęście umiesz też się słuchać innych :evul: a co do naszego zgrania to racja mamy troche spiochów w składzie ale pamietajmy ze liczy sie koncowy wynik i mam nadzieje ze odniesiemy wiecej sukcesow o ktore bede sie bardzo starał :evul: A co do Ciebie droga Fureyko to czego sie spodziewalas ze bede wiecznie neutral i wysluchiwal obelg ze strony twojej gildi lub patrzyl jak ich wykanczacie bezkarnie..... zreszta Twoja gildia sama nas prowokowala do tej akcji (wasza szkola) udezycz szybciej niz przeciwnik i z zaskoczenia:*:p. Mysle ze zaplanowalem to bardzo dobrze z Bercikiem ladnie wykonczylem z Marelwem i bylem swienie dowodzonym przez Kafara B) PS.szkoda ze Ciebie tam nie bylo;( |
[GUILD]Rise[/GUILD] wyglada bardzo imponujaco teraz.
Duzo graczy z wysokimi lvlami, az milo popatrzec :] |
Cytuj:
a o to przykład że nawet taki bolt zomar cos tam zdziałał http://img242.imageshack.us/img242/2586/sadjpgtc7.png |
wybacz Feyrety 8o :D
Akcja byla zorganizowana przez Fey~ ;p ja nawet nie wiedzialem kto bedzie ;p (wiedzialem o Cinku tylko ) wszedlem i zostalem mile zaskoczony, ze jest nas troche :D Zwracam honor ;d Ale akcja "dowidzilem" JA XDDD(nieskromnie po raz kolejny) |
Rise
widzę, że w gildii Risę coraz więcej graczy się pojawia... wojna szykuje się na dużą skale;) GL obu stronom
|
Cytuj:
@edit Przepraszam za drugiego posta ;/ |
Oby ta wojna sie skończyła z podobnym skutkiem jak pare lat temu podobna na Nebuli ;p
|
http://www.***********.com/985507411.html
speedy share http://www.**************/file/2g6aij sendspace . com (bez spacji ) Filmik do wmv. solle jak pada. Odrazu zaznaczam ze filmik jest strasznie SLABY! Chcialem zrobic lepszy meczylem sie z 1 h+ i mi sie wszystko skasowalo;p a wiec zrobilem ten w 5 minut bo prosilo mnie juz wiele osob o movie ,a wiec macie. (Nie ma takiej mozliwosci zebym dal komus rec. z powodow osobistych - Kolega pisal mi cos waznego na tibi,SORY ! ) |
@Feyrety
Fey a jednak wkoncu dolaczyles ... gratuluje udanej akcji ^^ w takim przypadku mam tylko nadzieję ze niezależnie od wyniku wojny nie potrace za duzo przyjaciol z oby stron;( Tak wiec powodzenia obu stronom ! niech wygra lepszy |
Cytuj:
Cytuj:
|
Fureyka zatem dzieki ze pozwoliliscie nam dobic lvle i uzbierac pape na war :D Dobrzy z was ludzie !
|
Huh a cóż co za podziały Oath/Eternity 8o8o8o8o
So sad xD |
@up
Nie wiesz o co chodzi to po co sie odzywasz? |
Up
oswiecisz nas?:> |
Cytuj:
|
Nowy owner Sollego nie ma pojęcia o grze msem, jak widać na filmiku.. Chciał Was na hp wziąść (bez utamo xd)? Z utamo na pewno spierdolilby do statku/temple po tym, jak mwall by znikł 8o
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:35. |