![]() |
ehehehe ale mi pocsinal nie?:D niezly jestes w 100% zgadzam sie z opinia filusha :)
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
na inne tego typu odzywki z twojej strony nie bede odpisywac, nie chce spamowac jak kazmirz xd |
Teraz sie bedzie dochodzic kto zna Aate a kto nie ;p?
Do autora tematu - ten temat nie ma sensu PA jest i bedzie na Arcani prowadze przez DFPT ;p nic z tym nie zrobisz wkoncu jakby nie patrzec to najlepsza gildia na tym świecie ;] Przestaw sie na Non-Pvp to nie bedziesz mial PA zadnego ;] oraz wyżalal i spamowal na forum ;s |
Cytuj:
|
Thuygioshok , upublicznianie linków, które prowadzą do shakowania poufnych danych jest karalne . Wiec nikogo nie bedzie interesować to czy ty sobie zartowales czy zamiesciles nie ten link co trzeba czy też wysmiewasz sie z hakera upubliczniającego link . Poczytaj sobie KK aby zobaczyć jakie mogą byc konsekwencje owego reklamowania (nawet nie świadomego)
|
tak, jest ogromne pa na arcani, wszyscy zdaja sobie z tego sprawe, ale wierz mi plakanie na forum nic nie da :)
|
Euronymons mial nick UNV na forum
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
Podpowiedz (sski z arcani albo ten 2 temat nives i lio friends) |
Cytuj:
To taka moja mała wskazówka. I nie cytuj mnie, bo pójde siedzieć. |
Cytuj:
You are valoth~~ ? |
Cytuj:
Ta |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
APnolem was!!!
|
Cytuj:
|
szada mada faka o_0
owned pwned OMG LOL ROFL ! nie no tak na serio to juz wyszlo ze to jest fake i dobrze :P temat do zamkniecia valoth czemu sie tak dlugo nie odzywales ===((((((((((((((((((????????????????????? wiesz ze wujo leonek tesnil ho ho ho? taaaaaaaak ! ehehhehehehehehehe xd |
@Lio
Odzywalem sie ale z dp carlin slabo slychac ;d |
1:55 Picinhoxs [47]: hahaha
21:55 Picinhoxs [47]: dojebales na forum xD 21:55 Lord Bilu [85]: jakim? 21:55 Picinhoxs [47]: tibia.pl 21:55 Picinhoxs [47]: xD 21:55 Lord Bilu [85]: o czym? 21:56 Picinhoxs [47]: lol poczytaj 21:56 Picinhoxs [47]: tibia.pl .forum arcania 21:56 Picinhoxs [47]: ;s 21:56 Lord Bilu [85]: Nic nie pisalem 21:58 Lord Bilu [85]: co takiego napisalem? 21:58 Picinhoxs [47]: zobacz xD OPIS GG NOTOPA: 18:26 Damoon [191]: kurwa piotrek pedal OWN3D |
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:05. |