Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Arcania (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=193)
-   -   Aata Arhari - PA Ile to jeszcze bedzie trwac ? (wywalanie z expowisk) (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=163214)

Thuygioshok 28-01-2008 18:49

ehehehe ale mi pocsinal nie?:D niezly jestes w 100% zgadzam sie z opinia filusha :)
Cytuj:

Od zamykania tematów jest administrator forum, Ty nim nie jesteś i na pewno nie bedziesz
serio?
Cytuj:

PS Podaj mi jeden powód aby ten temat został zamknięty ? Czyżby zakrycie prawdy ? Jest to temat informacyjny więc zamknięcie go wiąże się z ukryciem rzeczywistości panującej na Arcani
dlatego, iz to jest fake, pozatym wiem jak jest na arcani, moj kolega ma 300k za nic i nikt tego nei ukrywa, poprostu nie widze sensu plakania na forum
Cytuj:

Dodam na rozluźnienie , że link, który podałeś w powyższym poście jest nielegalny . Prowadzi przede wszystkim do banicji konta na forum oraz do odpowiedzialności cywilno karnej (KK)
teraz to mnei rozjebales xDDDD czlowieku skopiowalem to co koles napisal na trade, aby pokazac jego glupote, czy jestes taki glupi, iz myslales, ze dalem linka bo chce twoj p armor?
Cytuj:

Z tego co wiem nie znasz Aaty , ale może twoja imaginacja jest wyższa od samego rozumu
ale mi pocsinales niezly jestes co?;)
na inne tego typu odzywki z twojej strony nie bede odpisywac, nie chce spamowac jak kazmirz xd

Papken 28-01-2008 18:49

Teraz sie bedzie dochodzic kto zna Aate a kto nie ;p?
Do autora tematu - ten temat nie ma sensu PA jest i bedzie na Arcani prowadze przez DFPT ;p nic z tym nie zrobisz wkoncu jakby nie patrzec to najlepsza gildia na tym świecie ;]

Przestaw sie na Non-Pvp to nie bedziesz mial PA zadnego ;] oraz wyżalal i spamowal na forum ;s

Lafa 28-01-2008 18:55

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lorden (Post 1868028)
Popieram ;) , czysta prawda.. Jak już pędzicie w moją historie to miałem jeszcze kilka charów 50 + lvl ;)

Miedzyinnymi Euronymos co? xD

Lorden 28-01-2008 19:07

Thuygioshok , upublicznianie linków, które prowadzą do shakowania poufnych danych jest karalne . Wiec nikogo nie bedzie interesować to czy ty sobie zartowales czy zamiesciles nie ten link co trzeba czy też wysmiewasz sie z hakera upubliczniającego link . Poczytaj sobie KK aby zobaczyć jakie mogą byc konsekwencje owego reklamowania (nawet nie świadomego)

Thuygioshok 28-01-2008 19:27

tak, jest ogromne pa na arcani, wszyscy zdaja sobie z tego sprawe, ale wierz mi plakanie na forum nic nie da :)

Picinhoxs 28-01-2008 19:50

Euronymons mial nick UNV na forum

Lorden 28-01-2008 19:54

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Picinhoxs (Post 1868337)
Euronymons mial nick UNV na forum

Euronymos ładnie pekował :D, a tak na poważnie to mój rl

gigoro 28-01-2008 20:04

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lorden (Post 1868065)
Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Thuygioshok (Post 1867078)
22:33 Edus Lythex [17]: Zapraszam Na Konkurs!! Tibia Hunted Organizuje Super Konkurs, Nagroda To Miedzy Innymi Laptop, 90 Dni Pacca I Wiele Wiele Innych! <HACKLINKHACKLINKHACKLINK>

mam nadzieje ze beda jeszcze wolne miejsca:confused:

temat jest do zamkniecia pa jest bylo i bedzie a za pisanie na forum najwyzej ci podniosa payment

Od zamykania tematów jest administrator forum, Ty nim nie jesteś i na pewno nie bedziesz ;(

PS Podaj mi jeden powód aby ten temat został zamknięty ? Czyżby zakrycie prawdy ? Jest to temat informacyjny więc zamknięcie go wiąże się z ukryciem rzeczywistości panującej na Arcani

Dodam na rozluźnienie , że link, który podałeś w powyższym poście jest nielegalny . Prowadzi przede wszystkim do banicji konta na forum oraz do odpowiedzialności cywilno karnej (KK)

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lorden (Post 1868221)
Thuygioshok , upublicznianie linków, które prowadzą do shakowania poufnych danych jest karalne . Wiec nikogo nie bedzie interesować to czy ty sobie zartowales czy zamiesciles nie ten link co trzeba czy też wysmiewasz sie z hakera upubliczniającego link . Poczytaj sobie KK aby zobaczyć jakie mogą byc konsekwencje owego reklamowania (nawet nie świadomego)

Widzisz, koles, sam sobie zaprzeczasz. Z Twojej wypowiedzi wynika, ze kazdy kto GDZIEKOLWIEK podaje jakies hack-linki, cytuje je czy cokolwiek, jest hmm... nazwijmy go 'przestepca' i podlega karze. W tym momencie sam zacytowales Thuygioshoka i tym samym stales sie potencjalna osoba ktora powinna stanac przed reprezentantem odpowiedniego organu (w tym momencie wladza sadownicza).

Lafa 28-01-2008 20:51

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lorden (Post 1868349)
Euronymos ładnie pekował :D, a tak na poważnie to mój rl

W takim razie pozdrow Damianka, ciekawe czy sie domysli od kogo.

Podpowiedz (sski z arcani albo ten 2 temat nives i lio friends)

Filush 28-01-2008 21:09

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lorden (Post 1868221)

Poszukaj w KK czy nie ma tam czasami czegoś o wrodzonych zdolnościach do robienia z siebie pajaca. Wiesz, może od razu poszukaj czy nie ma czegoś o PA, pozniej 997 i Aata podziwia świat zza krat.

To taka moja mała wskazówka. I nie cytuj mnie, bo pójde siedzieć.

Lorden 28-01-2008 21:20

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lafa (Post 1868504)
W takim razie pozdrow Damianka, ciekawe czy sie domysli od kogo.

Podpowiedz (sski z arcani albo ten 2 temat nives i lio friends)

You are valoth~~ ?

Lafa 28-01-2008 21:41

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lorden (Post 1868578)
You are valoth~~ ?

Jak juz chcesz byc zajebisty to "are you" xDDD

Ta

Lorden 28-01-2008 21:51

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lafa (Post 1868628)
Jak juz chcesz byc zajebisty to "are you" xDDD

Ta

Podaj mi gg na PW

gigoro 28-01-2008 22:04

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lorden (Post 1868650)
Podaj mi gg na PW

Ja bym nie podawal, bo slyszalem ze mozna za to isc siedziec ;\

Picinhoxs 28-01-2008 22:20

APnolem was!!!

Haselbanik 28-01-2008 22:31

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lorden (Post 1868046)
Gdybym był graczem najlepszej gildi na serverze też bym miał takie same zdanie ;) To co teraz napisałeś jest dowodem , że nie widzicie zła które sami tworzycie .

My nie tworzymy zla tylko Tobie i takim posladkom jak Ty wydaje sie ze wam sie wszystko nalezy i pozniej piszesz na forum i myslisz ze jestes super , nie od poczatku bylem graczem najlepszej gildi na serwerze i wiem jak jest ;)

bemo 28-01-2008 22:33

szada mada faka o_0

owned pwned OMG LOL ROFL !

nie no tak na serio to juz wyszlo ze to jest fake i dobrze :P temat do zamkniecia
valoth czemu sie tak dlugo nie odzywales ===((((((((((((((((((?????????????????????

wiesz ze wujo leonek tesnil ho ho ho? taaaaaaaak !

ehehhehehehehehehe xd

Lafa 28-01-2008 22:36

@Lio

Odzywalem sie ale z dp carlin slabo slychac ;d

Picinhoxs 28-01-2008 22:38

1:55 Picinhoxs [47]: hahaha
21:55 Picinhoxs [47]: dojebales na forum xD
21:55 Lord Bilu [85]: jakim?
21:55 Picinhoxs [47]: tibia.pl
21:55 Picinhoxs [47]: xD
21:55 Lord Bilu [85]: o czym?
21:56 Picinhoxs [47]: lol poczytaj
21:56 Picinhoxs [47]: tibia.pl .forum arcania
21:56 Picinhoxs [47]: ;s
21:56 Lord Bilu [85]: Nic nie pisalem
21:58 Lord Bilu [85]: co takiego napisalem?
21:58 Picinhoxs [47]: zobacz xD
OPIS GG NOTOPA:
18:26 Damoon [191]: kurwa piotrek pedal

OWN3D

Lafa 28-01-2008 22:42

[img=http://img507.imageshack.us/img507/7803/glupekpicinrd4.th.jpg]

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:05.