![]() |
Cytuj:
|
Taa, tez jestem hunted. (jak wygraja wojne)
|
Tylko, ze to chyba nie z ich winy. Ogolnie niedlugo bede znow we Wroclawiu u Comy, Julci, Peze'cika, old Zanuccka i paru innych porobiencow z Eternii, idziesz z nami jak cos Sibutu na jakis melanzyk? Jezeli masz 18 lat oczywiscie :p
|
Niezly open battle naprawde wyrównany niech night walczy a Ro na noob charach ;) Dzieki tym paralyze tak im szlo :)
kto chce filmik?? |
Nie wychodze z domu, bo:
23:35 Errion [73]: mowie ze czekam az mi koleszka pokaze gdzie mieszkasz na slepo niepojade chyba 23:35 Errion [73]: na liscia jestes 23:35 Errion [73]: i ci rozpierodle ten ryjek |
Cytuj:
|
Przykre lol no luz.
|
Cytuj:
Btw. masz okazje sie wykazac we wojnie. |
Forumowi napincze :D
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Ja może z innej beczki... Oglądałem filmik nakręcony przez Endyhriona. Urywa się on na dragon lair, gdzie decessus odgradza sie mwalami itp. Wie ktos jak oni stamtąd uciekli nie padając?
Może jest to na innym filmiku ale nie chcialo mi sie oglądać innego |
Cytuj:
|
Ale niektorzy ludzie sa ograniczeni umyslowo, zeby nie rozumiec co to jest ironia...
@Wladca wilkow Nawet jakbym sie nie wykazal, to przynajmniej nie bede krzyczal 'bysen noob pa die irl bye powerabuser plx kill bysen now night join war bysen ded hehehehehehehehehehhe 4 frags hehe bysen ded hail poland fuk sweden byebye bysen', jak to niektorzy z was czynia. |
@up
dokladnie masz racje w*****a mnie to jak bysen sie lognie i juz 3 polakow podchodzi i obraza od "nooba" a na wojnie jedzie was jak chce :) |
Cytuj:
cu |
Cytuj:
|
Niewiem czemu wszyscy sie tak czepiaja "Bysen'a". Z powodu tego ze jest dobry w pk i wiele osob przez to padlo?... Ludzie jezeli tak to grajcie na war OTS i tez se trenujcie pk (Napewno Bysen tez tam kiedys gral) jest wiele sposobow zeby zgrac sie z team'em i ubic wrogow w szybkim tempie...
i nie Pociskajcie mnie odrazu za to ze trzymam strone "Szweda" bo nie trzymam, poprostu nie lubie jak nOOby za nic pociskaja ludzi ktorzy umia grac... :p:p |
A Tak mowiac o Polakach :D to wkoncu sie zmobilizowaliscie i wygraliscie OB :D i tak druga strona to jest "wkoncu" dobra gildia "Polaniie" ktora da rade Decessus... :D
A co do "Bysena" :D to GZ ze go ubiliscie (Ogladalem filmik i widac jak Szwed sam chcial zebyscie go ujebali, wcale nie uciekal chociarz Endy... ubijal nOObow ktorzy go blokowali) :D |
Cytuj:
'"Polaniie" ktora da rade Decessus... ' nie zapominajmy raczej o Night. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:46. |