![]() |
Na pvp zawsze warto jest mieć parę explo:D i zawsze sie udaje.
Na non-pvp warto jest mieć runy fire field:D i prawie zawsze sie udaje. |
Cytuj:
|
ja nie toleruje takich ludzi!!!!... Huntuje az do konca gry lub prosze o to kmupli...
|
Dopisuje delikwenta do mojej blacklisty, i potem sie nim zajmuje.
|
mam postman questa
mam postmana wiec poco lootbaga i to uciazliwe jest
|
Loot I Non PVP
Mi Jak Sie Nudzi Na NON-PVP to dedam pare razy bo nawet summonuw lacnie moge.Tibia czasami mnie Obraża:)na PVP mogeprzynajmniej kogos Dednac a co do loota lepiej howac w miejscu malo zaludnionym.:D
|
A ten avatar to dla ciekawosci GMs Isle ;D
Best Hit w Bandita Serpent sword To 27+7 z dodatkowego uzytku sily Ziemi |
jako,że moderatorzy loguje się rzadsko moge stgwierdzic iz ahhaahuashhaahuashhaahuashhaahuashhaahuashhaahuash haahuashhaahuashhaahuashhaahuashhaahuashhaahuashha ahuashhaahuashhaahuashhaahuashhaahuashhaahuashhaah uashhaahuashhaahuashhaahuashhaahuashhaahuashhaahua shhaahuashhaahuashhaahuashhaahuashhaahuashhaahuash haahuashhaahuashhaahuashhaahuashhaahuashhaahuashha ahuashhaahuashhaahuashhaahuashhaahuashhaahuashhaah uashhaahuashhaahuashhaahuashhaahuashhaahuashhaahua shhaahuashhaahuashhaahuashhaahuashhaahuashhaahuash haahuashhaahuashhaahuashhaahuashhaahuashhaahuashha ahuashhaahuashhaahuashhaahuashhaahuashhaahuashhaah uashhaahuashhaahuashhaahuashhaahuashhaahuashhaahua shhaahuashhaahuas;(;(;(;(;(;(;(
|
Cytuj:
|
Wybiegam z bekiem z domu, biegne do lasu. Krzycze z całej siły z 3h, potem jestem taki wkurzony, że zaczynam płonąć i spalam cały las. Skupiam energie, krzycze exiva "nick osoby która odebrała mi loota. Biegne do niej(ostatnio biegłem do br, nauczyłem się latać) i ją bije :( Ona oddaje mi loot, swoje all eq i dziękuje za wizite.
Na serio nigdy loot baga nie robiłem, zawsze to ja byłem ten "zuy" |
Cytuj:
|
Xd
Ja to się tam zbytnio nie przejmuje...Albo skulla odpalam i chlopa jebie albo zabieram mu lota bo praktycznie tylko nooby zabieraja loota...bo sami nie umieją grać więc kradnąl
|
mm skacze mi cisnienie... oczywiscie atakuje typa.. on mnie ruszy to najczesniej wpada ktos i go ubija albo solo stajl xD
okazuje sie ze dostanie 2 hity i spierdziela gdzie moze .. przy ks to samo robie.. .. najbardziej mnie denerwuje gry ktos mi pisze ze chce tylko "zagladnac"... Cytuj:
|
Osobiście staram się zachowac spokój.
Czasami postraszyc złodzieja. |
Cytuj:
Wlasciciel leci na vip liste oznaczony czaszka... Pozniej ubijam go lurujac potwory, trapujac z kolegami (NA NON-PVP TRZA UMIEC GRAC!) wklejam mu to co pisal po zajebaniu loota... satysfakcja gwarantowana ;) [quote]@ Cornn Dopisuje delikwenta do mojej blacklisty, i potem sie nim zajmuje.[quote] o tym samym gadam |
Udaję spokój, wstaję, znajduję klucz do szafki, wyciągam z niej połówkę...
Jak jest już pusta to idę na jakieś hunty dednąć...:baby: |
:P biegne sobie moim 45 sorkiem z lootbagiem ktoś wbiega dostaje exori vis.i S*******a jak najdalej :} to tyle ;P taki sposób mam8o8o
|
Mi nikt nie kradnie lootbagów, bo ja ich po prostu nie robie. B)
|
Cytuj:
@topic praktycznie olewam i robie next lootbaga. Npvp rox -.^ |
Nie daje się okraść... Kradną noob chary poniżej 30 lvlu , potem gościowi szkoda by bylo chara ;]. Ja gram na pvp więc nie mam z tym problemu bo i tak jak ktoś przejdzie obok to go zajebie... xD niestety PK is my life
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:14. |