Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   O wszystkim i o niczym (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=20)
-   -   Alkohol przed 18-stka (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=165914)

X-Zero 19-02-2008 00:22

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Johnny121 (Post 1908265)
Ja to ten ziom co latau na mjotle jak Hardy Potfór!!!!!!! Ten co żygał to muj kómpel Zygfryt!

Przecież to ja byłem ten od miotły ;<

@edit:
Ty się chyba za dużo napiłeś wtedy i po prostu myślałeś że ja to Ty, a Ty to ja...a ja to nie! Rycerz taki że do końca wytrzymałem!

Arrivald 19-02-2008 00:23

Alkohol jest prymitywnym gownem i niszczy czlowieka, ale czasem zeby moc zdystansowac sie od tej marnej rzeczywistosci lubie sie napic.

xoz 19-02-2008 16:30

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Smetana (Post 1908024)
@up
I na chuja ci ten umiar czujesz się lepszy? :>

Alkohol jest po to żeby się upić :P.

i ty masz 17 lat, tak?
mentalność dzieci z podstawówki....

Mapa_Europy 19-02-2008 16:37

to że napisał że ma te 17 lat wcale nie oznacz że ma tyle lat
/\Najmundrzejsze zdanie na forum!

Voon 19-02-2008 16:43

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Johnny121 (Post 1907990)
Haha, po raz pierwszy wypiłem w wieku 5 lat! Łyk "Okocim: Mocne". Chuj*wy, do dzisiaj go nie lubię.

Patologia... xD

Ja w wieku 4-5 lat piłem koniak. ''Dobre, ale mocne''.

Cytuj:

Alkohol jest prymitywnym gownem i niszczy czlowieka, ale czasem zeby moc zdystansowac sie od tej marnej rzeczywistosci lubie sie napic.
Alkohol od najdawniejszych lat poza wodą i miodem był podstawowym napojem, to w tych czasach jest źle odbierany i traktowany jako napój wyskokowy. Coraz słabsze głowy?

Jorg Bruce 19-02-2008 16:43

"Alkohol pity z głową, nie szkodzi w żadnych ilościach"
I tego się trzymam xP A nie polecam zaczynać wcześnie pić.. Nie myślicie sobie że jak ktoś już wypije w wieku 13 lat (są i tacy xD)jest silny w biegach pr0 i w ogóle postrach osiedla ^^ Ja osobiście zaczynałem w wieku 15 lat :) Gdy stara mnie pierwszy raz złapała to nawet dużego przypału nie było ;s Bracia wcześniej drynili xP Wg. mnie przełomowym wiekiem jest 15 ;o Okrągła liczba, fajnie brzmi i w tym wieku zaczęło się moje "prawdziwe życie" ;0 Pierwsza dziewczyna, już lekkie popijawy były, ogólnie najlepszy wiek w życiu nastolatka.

Lasooch 19-02-2008 16:57

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Jorg Bruce (Post 1909210)
Gdy stara mnie pierwszy raz złapała to nawet dużego przypału nie było ;s

Śmieszne, moja rodzicielka mnie nie musi łapać, jak mam ochotę na pójście na piwo czy wino z kumplami i koleżankami to jej o tym po prostu mówię, żeby się nie martwiła, czy coś. A mam 16, czyli niewiele więcej niż te Twoje przełomowe 15. Inna sprawa, że nie chleję co drugi dzień, wtedy pewnie by się czepiała.

Thero 19-02-2008 17:08

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lasooch (Post 1909242)
Śmieszne, moja rodzicielka mnie nie musi łapać, jak mam ochotę na pójście na piwo czy wino z kumplami i koleżankami to jej o tym po prostu mówię, żeby się nie martwiła, czy coś. A mam 16, czyli niewiele więcej niż te Twoje przełomowe 15. Inna sprawa, że nie chleję co drugi dzień, wtedy pewnie by się czepiała.

Pochwalam. Jak mnie stara pyta, gdzie idę to zawsze odpowiem, że chłopaki spod mostu mają nowy karton... albo, że koka staniała.

@Topic
Z tych pijących dzieciaczków to jest gleba. Jak oni się zachowują po tych 4 piwach to mam wrażenie, że zaraz dedne z beki :D.
Tyle mojego zdania na ten temat, sam świadomie upiłem się już w wieku 12 lat.

EDIT:
A w wieku 13 lat, po sylwku zbierałem na tym forum rady jak załatwiać, żeby kac się odpieprzył. Jakoś nikt mnie nie k-linczował.

Cafe 19-02-2008 18:39

To dajcie takiemu 13 latkowi, cos do wypicia, spalenia czy cokolwiek innego. Mówiąc ze wszyscy którzy tego spróbowali mieli mega odloty/kapy/fazy etc nawet jesli była by to woda święcona, to on i tak bedzie mial faze. Fakt, faktem ze udawaną faze, zeby nie byc innym ;;;;.

redfaction 19-02-2008 19:49

cze,
nie jestem pełnoletni, 1.5roczku left, pije co chcę, w jakich ilościach chce, kupuje gdzie chce, i jestem fajniejszy od Was wszystkich, bo nie pierdole albo o nadmiernym umiarze, albo o uber ist krieg fazie !q11;111.

i moje zdanie jest takie, że jak ktoś wie co robi, umie przestać (ofc. nie zanim się upije - tylko umie przestać się upijać kiedy robi to za często;d) albo czasem sobie wyskoczy ze znajomymi na piwo, to to nic złego.

btw.
Ktoś pisał że rzygał po komandosie. Chłopie, nie bądź taki, nie bądź heretykiem, to cudne wino, za rozsądne pieniądze.
No ale nie o tym miałem, nie o dobrych rzeczach, tylko o tych złych.
Ktoś podoła temu? Dwie butelki, żadnego działania procentowego, natomiast b. ciekawie to podziałało na mój układ pokarmowy. Takie chujowe, że chciał zwrócić niemal natychmiast:D

http://www.winka.net/image/etykiety/...wa_euromak.jpg

Slay 19-02-2008 19:54

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez redfaction (Post 1909652)
jestem fajniejszy od Was

Mozesz sobie, psiamac, pomarzyc. =)

Jorg Bruce 19-02-2008 20:06

@Lasooch & Thero

Nom, takw wieku 15 lat do starej mówisz:Ja ide sie napierdolić jak meserszmit i wroce napierdolony i nie czekaj z kolacją.. tak? no to powodzenia, mi matka nigdy nie pozwalała pić, po prostu czasem sie napije, ale nie do nieprzytomności :\ A jak Ci stara na wszystko pozwala no to wspolczuje :( dobra, nie odpisujcie na moje posty bo wogle sie pokucimy lepjej sie zakumplujmy jak kumple i badzmy psiapiulkami ^^

redfaction 19-02-2008 20:25

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Slay (Post 1909668)
Mozesz sobie, psiamac, pomarzyc. =)

Slejuś, od Ciebie zawsze byłem
: * ********

Lasooch 19-02-2008 20:40

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez redfaction (Post 1909652)
Ktoś pisał że rzygał po komandosie. Chłopie, nie bądź taki, nie bądź heretykiem, to cudne wino, za rozsądne pieniądze.

Komandos to rzyg, Cherry za chterry pięćdziesiąt o niebo lepsze.

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Jorg Bruce (Post 1909702)
@Lasooch & Thero

Nom, takw wieku 15 lat do starej mówisz:Ja ide sie napierdolić jak meserszmit i wroce napierdolony i nie czekaj z kolacją.. tak? no to powodzenia, mi matka nigdy nie pozwalała pić, po prostu czasem sie napije, ale nie do nieprzytomności :\ A jak Ci stara na wszystko pozwala no to wspolczuje :( dobra, nie odpisujcie na moje posty bo wogle sie pokucimy lepjej sie zakumplujmy jak kumple i badzmy psiapiulkami ^^

Nie, po prostu mówię jej, że idę się z kumplami napić, żeby wiedziała, co się dzieje. Do nieprzytomności się nigdy nie upiłem i nie zamierzam, ba, nawet dziur w pamięci jeszcze nie miałem.

Smetana 19-02-2008 21:11

Cytuj:

i ty masz 17 lat, tak?
mentalność dzieci z podstawówki....
Twój stary ma mentalność dziecka z podstawówki, kosmodromie.

Arrivald 19-02-2008 22:37

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lasooch (Post 1909803)
Komandos to rzyg, Cherry za chterry pięćdziesiąt o niebo lepsze.

Jesli chodzi o tanie winska to Komandosa nic nie przebije w smaku :p Ewentualnie Lipa z Miodem i Kokosowa Nutka sa ok, jakies cherry sie do niego nie umywa :] Siara.

kołbaś 19-02-2008 22:57

Piwko to podstawa dobrego spotkania. Moze dlatego ze wiekrzosc moich kumpli to studenci xD Ale nawet jesli 1.5 litra piwka nikomu chyba jeszzce nie zaszkodzilo(dzieci lat>15 pod uwage nie biore) a i w bilardzik sie lepiej gra oraz pogaduszki lepiej idą. Czyli pij tyle na ile ci glowa pozwoli bo ja tylko 1 w zyciu spilem sie tak ze mi sie film urwal. I obiecalem sobie ze nigdy wiecej.

Exodus 19-02-2008 23:36

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lasooch (Post 1909803)

Nie, po prostu mówię jej, że idę się z kumplami napić, żeby wiedziała, co się dzieje. Do nieprzytomności się nigdy nie upiłem i nie zamierzam, ba, nawet dziur w pamięci jeszcze nie miałem.

I ty mówisz, ze pijesz?<półironia><ja jak sie budze po imprezie i wszystko pamietam to czuje niedosyt> xD

Walekifa 20-02-2008 00:14

Ej.A co powiecie na zimny browarek + wanna z gorącą wodą?
edited by ash : szpanujesz? ;)

Lasooch 20-02-2008 00:18

@up: zastąp mi tą wannę fajną dziewczyną i na to pójdę.

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Exodus (Post 1910300)
I ty mówisz, ze pijesz?<półironia><ja jak sie budze po imprezie i wszystko pamietam to czuje niedosyt> xD

Wybacz, sensei.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:14.