![]() |
Cytuj:
Pozdro:D! |
Bo kiedyś to były czasyy
Pamiętam jak sie robiło trapy 10 srockiem mogłeś rozjebać 100 kina :P jak juz wpadnie w trapa to nie wyjdzie druga osoba wchodzi w dziurę i sie nie może uhać ;D Pięknie byłoo :evul: |
@=eQQ=:
Nie naskakuj od razu na tego komu to pr0 masta pvp sie nie podobalo, kazdy ma inny gust. Co do hotkeyow... Dawniej co 2 gracz i tak mial bota wiec nie gadaj o jakims super pvp. Btw. Widze ze na forum panuje dziwna moda na wychwalanie starej, kwadratowej tibii, i kazdy kto ja wychwala mysli ze jest pr0, chociaz pewnie nawet polowa z was nie grala na 7.4~Jak dla mnie tibia teraz jest o wiele lepsza niz dawniej, chociaz faktem jest ze jest za latwa. Uwazam ze to zadne pvp, przez idiotyczny system starej tibii czlowiek nie mogl sie leczyc jak cos w nim stalo n/c i to ma byc uber pvp tego acka, zabijanie ludzi ktorzy mogli sie jedynie exurowac? Legenda pvp? Pffff |
@pan u góry.
skomentuje krótko: żal... wyobraź sobie teraźniejsze pvp które polega na naciskaniu hotkey'a i prawidłowym rzucaniu m walli. ludziu, gram od klienta 7,4 i uważam, że klient 7.6 był najlepszym jaki dotąd powstał. i powątpiewam że grasz od 7.4 (mimo że tego nie zadeklarowałeś) więc wyjdź. i nie trzaskaj drzwiami. @topic: b.dobre pvp które pokazuje jak można wykorzystać przewagę (uwaga) głowy i rozumu ;P (choć nie najlepsze jakie oglądałem) |
Witam
Moglby ktos przyblizyc mi sposob ogladania filmow z z tibi 7.4? Trzeba miec stary plik .mda or so? Pliz help mi. Z gory thx za pomoc :) |
Cytuj:
Dawniej boty otwierały bp. Jak bot mógłby leczyć, nie otwierając bp bez hotkey'ów? To tylko teraz tak można :<. |
Cytuj:
|
Cytuj:
WELCOME CHILDREN RÓD ! |
Tiaa najlepiej zwyzywac kogos kto sie nie zgadza z wiekszoscia ;)
THIS IS POLSKAAAAAA @Jerry: A jakie to ma znaczenie od jakiej tibii gram? Jesli gram od 7.4 jestem lepszy od tego co gra od 8.1? Get a life. A ten Acko sux i tyle, leje na wasze bluzgi dzieci :) |
Acko
@Co do Acko
Widać, że gość miał obcykany teren i wiedział coś o tej grze B) Wielki PLUS dla niego. @Co do tematu Bardzo dobry temat. Można powspominać :] Ale to były uroki starszej tibii :) Teraz już nie uciekniesz przed tyloma h lvlami bo wystarczy zaznaczyć na battle gościa i naciskając hotkey puszczać wszelkie runy. Kiedyś trzeba było mieć umiejętności grając w tą grę żeby gdzieś zajść. Był nawet temat na tibia.com żeby utworzyć serwer z podstawami 7.4-7.6 i oczywiście zagłosowałem na ten pomysł, bo uważam że to świetna propozycja dla graczy, którzy wolą tamtą wersje. PzDr dla wszystkich graczy tibii 7.4-7.6 |
Cytuj:
Btw. nie mieszkam w Polsce. |
Cytuj:
Hmm mysle ze nie wielu ludzi potrafilo okazac zimna krew w takich sytuacjach. Cytuj:
Cytuj:
Anyway. Jesli Acko sux to Ty pewno evul mastah pvp jestes. Nie chcialbym sie z Tobą zmiezyc. |
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
ponawiam moja prosbe o pomoc w obejrzeniu filmikow z 7.4
naprawde narobiliscie mi smaka a nie wiem jak to otworzyc :( pzdr :d |
Cytuj:
|
ajajaj moj swiatek, na ktorym kiedys tez walczylem :]
ehh, szkoda ze nie ma juz tak jak kiedys :\ a ten acko - najwiekszy respect, nie widzialem jeszcze tak wyjebanego filmiku ;p dla noobow, ktore mowia 'gonily go nooby to uciekl' - kolesie w pomaranczowych outfitach, ktorzy gonili acko to gildia UNIT - wedlug wiekszosci uznana za najlepsza gildie w historii tibii. tak wiec uciec przed nimi, przed parunastoma 100lvlowcami, samemu majac 45 - to jest dopiero wyczyn ;p no i ta grafika w tibii 7.4 ... i te outfity, szczegolnie z mieczykiem... kurwa dla tej grafiki wlasnie po czesci warto bylo grac, obecna '3d' grafa w tibii wrecz odpycha (graczy, ktorzy pamietaja najlepsze czasy tibii) @filmik a ten boskizeuss tez w sumie dawal rade jak uciekal ;p ale i tak acko the best pozdrowki dla graczy 7.4-7.6 - BRING BACK 7.4 CLIENT!! FOR TRUE PLAYERS !! pozdro! |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:32. |