Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Filmy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=30)
-   -   [Poszukiwania] ~40 EK vs High levels [v. 7.x] (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=166258)

P.R.O.S.T.O. 21-02-2008 23:52

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lord Stel (Post 1912453)

Film po prostu przekozacki! Takiego popisu PVP to jeszcze nigdy nie widziałem! Ponadczasowy :]

Pozdro:D!

wahibi 22-02-2008 12:00

Bo kiedyś to były czasyy
Pamiętam jak sie robiło trapy 10 srockiem mogłeś rozjebać 100 kina :P
jak juz wpadnie w trapa to nie wyjdzie druga osoba wchodzi w dziurę i sie nie może uhać ;D Pięknie byłoo :evul:

Askaral 22-02-2008 13:27

@=eQQ=:
Nie naskakuj od razu na tego komu to pr0 masta pvp sie nie podobalo, kazdy ma inny gust. Co do hotkeyow... Dawniej co 2 gracz i tak mial bota wiec nie gadaj o jakims super pvp.

Btw. Widze ze na forum panuje dziwna moda na wychwalanie starej, kwadratowej tibii, i kazdy kto ja wychwala mysli ze jest pr0, chociaz pewnie nawet polowa z was nie grala na 7.4~Jak dla mnie tibia teraz jest o wiele lepsza niz dawniej, chociaz faktem jest ze jest za latwa.

Uwazam ze to zadne pvp, przez idiotyczny system starej tibii czlowiek nie mogl sie leczyc jak cos w nim stalo n/c i to ma byc uber pvp tego acka, zabijanie ludzi ktorzy mogli sie jedynie exurowac? Legenda pvp?
Pffff

jerrry 22-02-2008 14:07

@pan u góry.
skomentuje krótko: żal...

wyobraź sobie teraźniejsze pvp które polega na naciskaniu hotkey'a i prawidłowym rzucaniu m walli. ludziu, gram od klienta 7,4 i uważam, że klient 7.6 był najlepszym jaki dotąd powstał. i powątpiewam że grasz od 7.4 (mimo że tego nie zadeklarowałeś) więc wyjdź. i nie trzaskaj drzwiami.

@topic: b.dobre pvp które pokazuje jak można wykorzystać przewagę (uwaga) głowy i rozumu ;P
(choć nie najlepsze jakie oglądałem)

Casiddy 22-02-2008 14:08

Witam

Moglby ktos przyblizyc mi sposob ogladania filmow z z tibi 7.4? Trzeba miec stary plik .mda or so?

Pliz help mi.
Z gory thx za pomoc :)

Hugo 22-02-2008 14:19

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Tentotrix (Post 1913578)
to co zrobil acko na tym filmiku to poprotu mistrzostwo..koles nie dosc ze byl w trapie,musial sie uhac najszybciej jak sie da ,to jeszcze odpychal przeciwnikow i uciekal z trapa...to sie nazywa skill..a bota na 100% nie ma co widac po tym ze :otwiera bp(bot by poprostu leczyl :) ) sa sceny co goni go 1-2 osoby i uha sie na roznych poziomach hp (raz na green raz na red ^^ ) acko jest pr0 , ale nalezy zauwazyc ze to titania , świat The Unit - gildi o jednym z lepszych pvp w Tibi ! tam takie akcje byly na pozadku dziennym ;]

Widać, że nie wiesz o czym mówisz.
Dawniej boty otwierały bp.
Jak bot mógłby leczyć, nie otwierając bp bez hotkey'ów?
To tylko teraz tak można :<.

Tentotrix 22-02-2008 15:22

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Askaral (Post 1914960)
@=eQQ=:

Uwazam ze to zadne pvp, przez idiotyczny system starej tibii czlowiek nie mogl sie leczyc jak cos w nim stalo n/c i to ma byc uber pvp tego acka, zabijanie ludzi ktorzy mogli sie jedynie exurowac? Legenda pvp?
Pffff

co za kretyn..nie chodzilo tyle o to ze trapowal ludzi,ale on to ze zdolal uciec przed gildia 100+ ,a byl kilka razy w stytuacji tragicznej,pomimo to zdołal odepchnac wroga i uciec..ale ofc ty bys to lepiej zrobil...panie super mega pr0 ....zal.pl

Cery 22-02-2008 17:14

Cytuj:

@=eQQ=:
Nie naskakuj od razu na tego komu to pr0 masta pvp sie nie podobalo, kazdy ma inny gust. Co do hotkeyow... Dawniej co 2 gracz i tak mial bota wiec nie gadaj o jakims super pvp.

Btw. Widze ze na forum panuje dziwna moda na wychwalanie starej, kwadratowej tibii, i kazdy kto ja wychwala mysli ze jest pr0, chociaz pewnie nawet polowa z was nie grala na 7.4~Jak dla mnie tibia teraz jest o wiele lepsza niz dawniej, chociaz faktem jest ze jest za latwa.

Pffff

WELCOME CHILDREN RÓD !

Askaral 22-02-2008 18:51

Tiaa najlepiej zwyzywac kogos kto sie nie zgadza z wiekszoscia ;)
THIS IS POLSKAAAAAA
@Jerry:
A jakie to ma znaczenie od jakiej tibii gram? Jesli gram od 7.4 jestem lepszy od tego co gra od 8.1? Get a life.

A ten Acko sux i tyle, leje na wasze bluzgi dzieci :)

Overlord 22-02-2008 19:47

Acko

@Co do Acko
Widać, że gość miał obcykany teren i wiedział coś o tej grze B) Wielki PLUS dla niego.

@Co do tematu
Bardzo dobry temat. Można powspominać :]

Ale to były uroki starszej tibii :) Teraz już nie uciekniesz przed tyloma h lvlami bo wystarczy zaznaczyć na battle gościa i naciskając hotkey puszczać wszelkie runy. Kiedyś trzeba było mieć umiejętności grając w tą grę żeby gdzieś zajść. Był nawet temat na tibia.com żeby utworzyć serwer z podstawami 7.4-7.6 i oczywiście zagłosowałem na ten pomysł, bo uważam że to świetna propozycja dla graczy, którzy wolą tamtą wersje.

PzDr dla wszystkich graczy tibii 7.4-7.6

=eQQ= 22-02-2008 20:21

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Askaral (Post 1915732)
THIS IS POLSKAAAAAA
@Jerry:
A jakie to ma znaczenie od jakiej tibii gram? Jesli gram od 7.4 jestem lepszy od tego co gra od 8.1? Get a life.

Oczywiscie, Acko sux. Kolejny, ktory probuje dowartosciowac sie poprzez nie przyznanie wyzszosci komus, kto na to jak najbardziej zasluguje. Zastanow sie, czy sam bys przezyl chociazby 1/10 sytuacji w ktorych znajdowal sie Acko. Jesli dalej uwazasz ze jest 'sux', to zastanow sie jaki ty jestes, panie dorosly. Nie wiem jak dla ciebie ma wygladac pokaz genialnych umiejetnosci pvp.

Btw. nie mieszkam w Polsce.

Koszyk 23-02-2008 02:25

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Cornelo (Post 1913397)
=eQQ=
To co pokazał Acko to naprawde świetne pvp lecz niemożna powiedzieć że najlepsze bo takie coś nie istnieje, ponieważ każdy kiedyś pada i trafia na lepszego od siebie. Takie pvp to kiedyś była codzienność w wykonaniu wielu ludzi niestety po wprowadzeniu hotkeyów się skończyło... A pozatym chcesz zobaczyć świetne pvp to wejdź na jakiś ots 7.6 lub starszy gdzie niema cheaterów i tym podobnych i się przekonasz że nadal ludzie tak umieją a nawet lepiej :p

Nie istnieje od wprowadzenia mozliwosci leczenia sie na hotkeyu.
Hmm mysle ze nie wielu ludzi potrafilo okazac zimna krew w takich sytuacjach.

Cytuj:

Pffff

Zadne pvp? To ucieknij przed 15 osobami 100+ na 40 lvlu to Ci pogratuluje :)

Cytuj:

Ma znaczenie od jakiej tibi grasz bo jesli grasz od 7.3+ to zauwazysz gigantyczne zmiany jakie zostaly wprowadzone chociazby do 7.6 a od 7.6 w gore do 8.1 wprowadzono takie zmiany ze jakby wprowadzono takie odrazu z 7.3 na 8.1 to 80% spolecznosci przestaloby grac w tą gre.

Anyway.

Jesli Acko sux to Ty pewno evul mastah pvp jestes. Nie chcialbym sie z Tobą zmiezyc.

Bimmber 23-02-2008 09:34

Cytuj:

THIS IS POLSKAAAAAA
@Jerry:

Cytuj:

Świat: Celesta
Nic dodać nic ująć : ))))

Koszyk 23-02-2008 14:20

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Bimmber (Post 1916966)
Nic dodać nic ująć : ))))

dodam cos lepszego!

Cytuj:

Character Deaths
Feb 19 2008, 12:45:55 CET Died at Level 93 by a carrion worm
jak do tego doszlo? 8o8o8o

Cery 23-02-2008 14:24

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Koszyk (Post 1917544)
dodam cos lepszego!

jak do tego doszlo? 8o8o8o

Ktoś tu botuje XD

=eQQ= 23-02-2008 16:03

Cytuj:

Jan 22 2008, 10:14:05 CET Died at Level 89 by a mammoth
yeah pierwszy ded na kicku \o/
Taaaaaa, na kicku ; )

Casiddy 23-02-2008 16:32

ponawiam moja prosbe o pomoc w obejrzeniu filmikow z 7.4

naprawde narobiliscie mi smaka a nie wiem jak to otworzyc :(

pzdr :d

Fidel 24-02-2008 00:09

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Casiddy (Post 1917878)
ponawiam moja prosbe o pomoc w obejrzeniu filmikow z 7.4

naprawde narobiliscie mi smaka a nie wiem jak to otworzyc :(

pzdr :d

Aby ogladac filmiki z pod Tibii 7.4 musisz miec oczywiscie klienta zainstalowanego i Old TibiCAM'a, ktorego juz inni podali linki looknij wyzej. I reszte normalnie jak dzis, nic sie nie zmienilo. PzDr :)

dejw 24-02-2008 04:19

ajajaj moj swiatek, na ktorym kiedys tez walczylem :]

ehh, szkoda ze nie ma juz tak jak kiedys :\ a ten acko - najwiekszy respect, nie widzialem jeszcze tak wyjebanego filmiku ;p dla noobow, ktore mowia 'gonily go nooby to uciekl' - kolesie w pomaranczowych outfitach, ktorzy gonili acko to gildia UNIT - wedlug wiekszosci uznana za najlepsza gildie w historii tibii. tak wiec uciec przed nimi, przed parunastoma 100lvlowcami, samemu majac 45 - to jest dopiero wyczyn ;p

no i ta grafika w tibii 7.4 ... i te outfity, szczegolnie z mieczykiem... kurwa dla tej grafiki wlasnie po czesci warto bylo grac, obecna '3d' grafa w tibii wrecz odpycha (graczy, ktorzy pamietaja najlepsze czasy tibii)

@filmik

a ten boskizeuss tez w sumie dawal rade jak uciekal ;p ale i tak acko the best

pozdrowki dla graczy 7.4-7.6 - BRING BACK 7.4 CLIENT!! FOR TRUE PLAYERS !!

pozdro!

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:32.