![]() |
@Lazzzi
Stary, podziwiam Cię, od dziś jesteś moim idolem. Naucz mnie tak pisać bo ja nie umiem. Muszę Zobaczyć Jak To Jest Każdy Wyraz Rozpoczynać Z Wielkiej Litery że o ortografii nie wspomnę...(mała wskazówka, jak Ci podkreśla tekst na czerwono to nie jest dobrze...), szkoda że takie osoby zasypują zgłoszeniami temat, śmieci i nic więcej... |
Racja. team tibia.pl wybieze właściwych "chyba" kandydatów ;-)
Ps: Ciekawe kogo z tego tłumu ;) Dowiemy się wktrótce |
Cytuj:
Cytuj:
|
Powodzenia w czytaniu i wybraniu tych najlepszych bo zgłoszeń jest co niemiara
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Ortografniś :)
:DHeheh
ale błędy ziomek wywalił :) |
Cytuj:
|
Cytuj:
:] |
...
Dokładnie :P
a tak pozatym UWAGA na ten nr: 11386214 prawdopodobnie osoba korzystająca z tego numeru próbuje kogós wrobić...:( Powodzenia :] |
Cytuj:
To ten numer gg próbował przez oszustwo pasy do postaci skombinować od oczestniuków naboru ? |
osoba dająca się nabrać na te tanie sztuczki jest naiwna i....
Tylko przez pw zostaną wybrane osoby powiadomione. PW otrzymają z mojego konta, z żadnego innego. |
Może tak może nie...
Może nie zauważyła (osoba) zamiaru lub intencji hackera , który chciał błachym i bardzo noobskim sposobem zyskać postać swojej ofiary . Gracz który był nabrany nie pomyślał o tym że nawet Redakcja Tibia.pl nie musi znać pasów do jego postaci... Może ofiara była tak bardzo ucieszona że dostała się do redakcji że nie zwracała na to uwagi ( a to błąd ) B) |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
btw. pisze się błąd ;)nie błond |
Ludzie którym nie chce się grać i nabijać samemu lvl próbują hackować graczy i grać na ich postaciach lub zabierać cenne rzeczy ...
Chce uświadomić ponieważ oni nie przestaną tego robić jak raz się udało . I będą wykorzystywali do tego stronę i to iż jest nabór . (Dobrze że zmieniony został News i wpisane do niego ostrzeżenie ) |
Cytuj:
Tak gdyby pan spostrzegawczy tego nie zauważył;) |
Cytuj:
Widziałem to już przed napisaniem wcześniejszego posta :] :P |
Cytuj:
Tak wogole.. To mial byc zart? Przepraszam, ze jestem niemila, lecz.. zamknij sie wreszcie. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:26. |