Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Poradniki (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=31)
-   -   Poradnik dla Paladyna od 1 do 100 by Escoo. (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=167297)

Escoo 09-06-2008 17:51

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Pumpi (Post 2104170)
Buehehehe 80 dist w cztery dni hah nie no z krzesła spadłem dobry jesteś ;d

Paladin to raise distance from 10, 100% to 80 at 20% blood/spark hits ≈ 106.5bp of bolts or 118h, 17m, 38s training.
1% at skill 10 ≈ 0bp of bolts or 0h, 0m, 0s training.

Jednym słowem musiał byś siedziec przez prawie 5 dni 24 godziny na dobę.

A kto ci każe wieżyc w to co czytasz... ? Kto mnie znał wie jak było...
pzdr

Xylion 09-06-2008 18:06

hehe używa Tibia Bot NG. zobaczcie na obrazek gdzie ma skille 80. spidery mają napisane ile ma zyc ;d botter pieprzony. nienawidze botterów -.^ bana dostaniesz

Escoo 10-06-2008 11:30

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Xylion (Post 2105071)
hehe używa Tibia Bot NG. zobaczcie na obrazek gdzie ma skille 80. spidery mają napisane ile ma zyc ;d botter pieprzony. nienawidze botterów -.^ bana dostaniesz

Jak jesteś upośledzony to idź to lekarza a nie zaśmiecasz mi tu...
1. Bana niedostane po 1. GM za fotke nic nie mogą zrobić ... , nie gram już tym charem
....

Noriuss 10-06-2008 17:06

Napisane jest gdzie expic,ale nie napisane wogole z czym.Ale reszta poradnika ladnie zrobiona.9/10

Aather 12-06-2008 13:46

Cytuj:

Jak jesteś upośledzony to idź to lekarza a nie zaśmiecasz mi tu...
1. Bana niedostane po 1. GM za fotke nic nie mogą zrobić ... , nie gram już tym charem
....
Wielki mi pro co nabił 80/50 na bocie, wez stary wsadz sobie ten poradnik. ^^
Pewnie kupil sobie kase i bota na allegro :D

AHAHAHAH, i jeszcze ten text "who rox" xDD roflmao

Popieram, takie scierwa trzeba banowac.

Andromen 13-06-2008 21:05

Dobry poradnik

Ja tam mam na 18 lvl 46/32 i nie narzekam.

ShicuDelete 15-06-2008 12:34

85 pallek skille 86/66 i nie wiem gdzie isc :/ dragi nudy
nightmary całkiem fajnie ale obecność lost soula mnie przeraża frosty waste :/

Smerf111 17-06-2008 13:16

poradnik oceniam na 8/10

skoro juz jestesmy w tym poradniku to mozna sollowac 105 pallkiem po 2-4 frosty i bic je z exevo mas san?

Quell 17-06-2008 20:42

Ładny, przejrzysty poradnik .. jeden z lepszych na tym forum..
Naprawdę pozytywnie.

Grałem paladynem, teraz gram knightem i często chciałbym na niego wrócić ale pozostaje przy knightcie. ;];]]

Escoo 18-06-2008 08:57

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Smerf111 (Post 2119597)
poradnik oceniam na 8/10

skoro juz jestesmy w tym poradniku to mozna sollowac 105 pallkiem po 2-4 frosty i bic je z exevo mas san?

Po co mas san... mane lepiej na leczenie zostawić ostatecznie mozna jak momuś się nudzi a chce bić mlvl ładnie to exori san ... mas san to tylko waste many
W razie innych pytań pw!

baryla8686 18-06-2008 23:54

na 8 levelu wbiłeś 80 dista,i mówisz że skilowałeś spearami na full def do 71 dista a pózniej przerzuciłeś się na kamyki,czyli ma się rozumieć że lurowali Tobie ferumbrasa,a Ty waliłeś go hitami po 2-3 z royal speara?:D
bo to raczej niemożliwe żeby spearami zrobić 71 dista na 8 levelu w dodatku O_o
poradnik uważam raczej jako przechwałkę kłamliwego dziecka,które chce zaistnieć dając kilka porad przy okazji pokazując jaki on jest wielki,żal mi Cię,ja mam 25 level i skile 68,5/56 i ja przynajmniej takie mam,nie potrzebuję fake'a żeby pokazać screena :P
[quote=Oryginalnie napisane przez Pumpi
Buehehehe 80 dist w cztery dni hah nie no z krzesła spadłem dobry jesteś ;d

Paladin to raise distance from 10, 100% to 80 at 20% blood/spark hits ≈ 106.5bp of bolts or 118h, 17m, 38s training.
1% at skill 10 ≈ 0bp of bolts or 0h, 0m, 0s training.

Jednym słowem musiał byś siedziec przez prawie 5 dni 24 godziny na dobę.[/QUOTE]

pewnie boter,w dodatku jakiś smieszny:D

Escoo 20-06-2008 15:57

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez baryla8686 (Post 2123312)
na 8 levelu wbiłeś 80 dista,i mówisz że skilowałeś spearami na full def do 71 dista a pózniej przerzuciłeś się na kamyki,czyli ma się rozumieć że lurowali Tobie ferumbrasa,a Ty waliłeś go hitami po 2-3 z royal speara?:D
poradnik uważam raczej jako przechwałkę kłamliwego dziecka,które chce zaistnieć dając kilka porad przy okazji pokazując jaki on jest wielki,żal mi Cię,ja mam 25 level i skile 68,5/56 i ja przynajmniej takie mam,nie potrzebuję fake'a żeby pokazać screena :P

Żal mi takich dzieci dla których szczytem możliwości jest wbicie 30 levelu w miesiąc ... resztę zostawię bez komentarza...

Nyksus 20-06-2008 16:22

1@Escoo
Co do posta poprzedającego moją wypowiedź. Mówisz, że Ci go żal...a tak naprawdę ty wychodzisz na jełopa. Jeśli ktoś gra jak gra, nie musi wbijać 119RP w 2 miesiące jak Ty. To minimum ~4h dziennie przy komputerze i nie mów, że nie, bo już to przerabiałem. Nie powinieneś osądzać ludzi po levelu, chociaż jak Tibia to twój przewodnik życiowy to czemu nie? Każdy noł lajfer, jak ty, jest idiotą a twoja wypowiedź właśnie to potwierdziła.

2@Escoo

"Przypominam że jest to mój pierwszy poradnik więc prosze o wyrozumiałość"

-to, że jest to twój pierwszy poradnik nie upoważnia Cię do pisania takich tekstów. Każdy jest tak samo oceniany, a to, co "stworzyłeś" nie jest niczym wielkim.

-paladynem jest się od 8lvl a nie od 1lvl więc twoja nazwa i nagłówek tematu mija się z celem

-Necro pod BB island 50k? No to ciekawe jak Ty expisz...z kamieniami?

-zmień napisy na screenach, są dziadowsko opracowane...

-80 dista na 8lvl? A kiedy ostatnim razem spotkałeś się ze znajomymi? No chyba, że leciałeś na bocie to nie mam uprzedzeń...

-jak nie chcesz pisać o RL to nie zaczynaj tego tematu, a nie walisz na sam początek "nie będę się rozpisywać o rl". Prawdopodobnie większość osób ma w dupie to, co robisz, albo czego nie robisz w tym swoim RL.

-naucz się używać "[b]" bo na początku chyba Ci nie wyszło?

-ogółem rzecz biorąc, poradnik nie jest najlepszy o ile wogóle można to tak nazwać, zważywszy na to, że już podobne były. Nie mam pojęcia po co pisać nowe, jak starczają starsze. Przedstawiam dwie swoje opinie :

albo...
-znajomy dał/sprzedał ci postać na 115lvl, wylevelowałeś go do 119lvlu i myśłisz, że jesteś kozak i napiszę poradnik

albo...
-byłeś upity kiedy to pisałeś, bo jest to ... żenada, lekko mówiąc!

Ocena:
3/10

Za parę expowisk oraz rację przy dobieraniu eq

kodpocztowy 23-06-2008 09:10

Najlepszy poradnik jaki czytalem. Daje 5.

PS. Jak ide na frost dragi to p bolty kupowac w sklepie i sie zwroci?

Prosze o odpowiedz!!

Jarasek9595 04-07-2008 09:58

Poradnik przeciętny, trochę błędów jest.Za mało napisane o skillowaniu np. co ja mam zrobić na świecie non-pvp, bo na slimach nie będę skillował z 50 shieldem i 60 distem :P może wy coś doradzicie??

Smerf111 04-07-2008 19:15

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez baryla8686 (Post 2123312)

sry ze odswiezam.

w botach mozna nastawiac do ilu hp chcesz aby monk byl zbity.

kuszczak1 06-07-2008 22:21

Ten poradnik jest bardzo zły szczegulnie skile nikt nie ma skili 50 na 8levelu może na roku skilowali co?
Moga się znaleśc ale niewielu B) i ludzi nie interesuje co ty robisz czy zabiles demona czy padłes to jest nieistotne8o

_ciuszek_ 09-07-2008 12:15

8/10

znaczek

Xylion 09-07-2008 12:40

nosz kurwa ale zjebany poradnik

PIERDZIELONY BOTTER!!!! tibia bot ng chyba uzywa bo moj kolega ma

Xylion 09-07-2008 12:44

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Nyksus (Post 2127074)
1@Escoo
Co do posta poprzedającego moją wypowiedź. Mówisz, że Ci go żal...a tak naprawdę ty wychodzisz na jełopa. Jeśli ktoś gra jak gra, nie musi wbijać 119RP w 2 miesiące jak Ty. To minimum ~4h dziennie przy komputerze i nie mów, że nie, bo już to przerabiałem. Nie powinieneś osądzać ludzi po levelu, chociaż jak Tibia to twój przewodnik życiowy to czemu nie? Każdy noł lajfer, jak ty, jest idiotą a twoja wypowiedź właśnie to potwierdziła.

2@Escoo

"Przypominam że jest to mój pierwszy poradnik więc prosze o wyrozumiałość"

-to, że jest to twój pierwszy poradnik nie upoważnia Cię do pisania takich tekstów. Każdy jest tak samo oceniany, a to, co "stworzyłeś" nie jest niczym wielkim.

-paladynem jest się od 8lvl a nie od 1lvl więc twoja nazwa i nagłówek tematu mija się z celem

-Necro pod BB island 50k? No to ciekawe jak Ty expisz...z kamieniami?

-zmień napisy na screenach, są dziadowsko opracowane...

-80 dista na 8lvl? A kiedy ostatnim razem spotkałeś się ze znajomymi? No chyba, że leciałeś na bocie to nie mam uprzedzeń...

-jak nie chcesz pisać o RL to nie zaczynaj tego tematu, a nie walisz na sam początek "nie będę się rozpisywać o rl". Prawdopodobnie większość osób ma w dupie to, co robisz, albo czego nie robisz w tym swoim RL.

-naucz się używać "[b]" bo na początku chyba Ci nie wyszło?

-ogółem rzecz biorąc, poradnik nie jest najlepszy o ile wogóle można to tak nazwać, zważywszy na to, że już podobne były. Nie mam pojęcia po co pisać nowe, jak starczają starsze. Przedstawiam dwie swoje opinie :

albo...
-znajomy dał/sprzedał ci postać na 115lvl, wylevelowałeś go do 119lvlu i myśłisz, że jesteś kozak i napiszę poradnik

albo...
-byłeś upity kiedy to pisałeś, bo jest to ... żenada, lekko mówiąc!

Ocena:
3/10

Za parę expowisk oraz rację przy dobieraniu eq

popieram. jebany s*****el, juz jest poradnik! by xavierevera. po chuj nastepny?!

W DUPE SE TO WSADZ BOTTERZE JEBANY

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:11.